OK

OK Mégsem

Köszönjük

Bezárás

Tudja, mely Vichy arcápolók illenek arcbőréhez?

A kor előrehaladtával bőrünk folyamatosan változik, ezért fontos, hogy mindennapi ápolását is ehhez igazítsuk. Ismerje meg azokat az arcápolókat, amelyek minden egyes életszakaszban segítséget tudnak nyújtani bőrének! Az új Minéral 89 Hyaluron-Boosterrel pedig akár fel is erősítheti hatékonyságukat!

Két Vichy kozmetikum vásárlása esetén 50% kedvezményt adunk szeptember 7-30. között az alacsonyabb árú termék árából az ajánlatban részt vevő partnerpatikákban.

Minéral 89 Hyaluron-Booster – egy csepp erő a bőrnek minden napra

Használja a Minéral 89 boostert a reggeli arctisztítás után. Összetétele segít felerősíteni a Vichy nappali arcápolók hatását és erősíteni a bőr védelmi funkcióját a külső és belső negatív hatásokkal szemben. A bőr napról napra hidratált, felfrissült és üdeségtől ragyogó lehet.

Slow Âge – segít lelassítani a bőröregedés jeleinek megjelenését és védőpajzs az „urban ageing” ellen

A Slow Âge egy különleges öregedésgátló arcápoló család, bizonyított hatékonysággal az olyan káros környezeti hatásokkal szemben, mint például az UV-sugárzás vagy az urban ageing (a városi környezet hatása a bőr öregedésének folyamatára). Segít korrigálni az öregedés arcbőrön látható jeleit és lassítani a megjelenésüket (barázdák, ráncok, pigmentfoltok).

Liftactiv - a ragyogó, fiatalabbnak tűnő arcbőrért

A Liftactiv ránctalanító arcápolók a bőröregedés jelei elleni harcban a ráncok, a feszességvesztés és a fakó arcbőr ellen nyújtanak segítséget a nőknek. Az akár egész napon át tartó lifting hatásnak köszönhetően az arckrémek használata után az arcbőr simának és kipihentnek tűnhet. Növényi cukrot, rhamnose-t és természetes adenozint tartalmaz a bőr megerősítéséért.

Neovadiol – telt, ragyogó és üde arcbőr a változókor alatt és után

A Neovadiol arckrémeket a Vichy menopauzával kapcsolatos szakértelme ihlette. Segítenek ellensúlyozni a változókor arcbőrön látható hatásait: a tömörség, a ragyogás és a frissesség csökkenését.

Már tudja, hogy melyik Vichy arckrémcsaládot válassza? Vásároljon szeptember 7-30. között két Vichy kozmetikumot és 50% kedvezményt adunk az alacsonyabb árú termék árából az ajánlatban részt vevő partnerpatikákban.

Ikonikus termékeink

go to top