OK

OK Mégsem

Köszönjük

Bezárás

Tudja, mely Vichy arcápolók illenek arcbőréhez?

A kor előrehaladtával bőrünk folyamatosan változik, ezért fontos, hogy mindennapi ápolását is ehhez igazítsuk. Ismerje meg azokat az arcápolókat, amelyek minden egyes életszakaszban segítséget tudnak nyújtani bőrének! Az új Minéral 89 Hyaluron-Boosterrel pedig akár fel is erősítheti hatékonyságukat!

Két Vichy kozmetikum vásárlása esetén 50% kedvezményt adunk szeptember 7-30. között az alacsonyabb árú termék árából az ajánlatban részt vevő partnerpatikákban.

Minéral 89 Hyaluron-Booster – egy csepp erő a bőrnek minden napra

Használja a Minéral 89 boostert a reggeli arctisztítás után. Összetétele segít felerősíteni a Vichy nappali arcápolók hatását és erősíteni a bőr védelmi funkcióját a külső és belső negatív hatásokkal szemben. A bőr napról napra hidratált, felfrissült és üdeségtől ragyogó lehet.

Slow Âge – segít lelassítani a bőröregedés jeleinek megjelenését és védőpajzs az „urban ageing” ellen

A Slow Âge egy különleges öregedésgátló arcápoló család, bizonyított hatékonysággal az olyan káros környezeti hatásokkal szemben, mint például az UV-sugárzás vagy az urban ageing (a városi környezet hatása a bőr öregedésének folyamatára). Segít korrigálni az öregedés arcbőrön látható jeleit és lassítani a megjelenésüket (barázdák, ráncok, pigmentfoltok).

Liftactiv - a ragyogó, fiatalabbnak tűnő arcbőrért

A Liftactiv ránctalanító arcápolók a bőröregedés jelei elleni harcban a ráncok, a feszességvesztés és a fakó arcbőr ellen nyújtanak segítséget a nőknek. Az akár egész napon át tartó lifting hatásnak köszönhetően az arckrémek használata után az arcbőr simának és kipihentnek tűnhet. Növényi cukrot, rhamnose-t és természetes adenozint tartalmaz a bőr megerősítéséért.

Neovadiol – telt, ragyogó és üde arcbőr a változókor alatt és után

A Neovadiol arckrémeket a Vichy menopauzával kapcsolatos szakértelme ihlette. Segítenek ellensúlyozni a változókor arcbőrön látható hatásait: a tömörség, a ragyogás és a frissesség csökkenését.

Már tudja, hogy melyik Vichy arckrémcsaládot válassza? Vásároljon szeptember 7-30. között két Vichy kozmetikumot és 50% kedvezményt adunk az alacsonyabb árú termék árából az ajánlatban részt vevő partnerpatikákban.

Ikonikus termékeink

 • PHYTOSCULPT feszesítő balzsam nyakra és arcra - termékkép

  NEOVADIOL

  PHYTOSCULPT feszesítő balzsam nyakra és arcra

  Nappali arckrém

  A feszesebb nyakért és formáltabb arckontúrért

 • Legolvasottabb

  Újdonság: MINÉRAL 89 hyaluron-booster arcápoló

  Arcápolás

  Újdonság: MINÉRAL 89 hyaluron-booster arcápoló

  A bőr testünk elsődleges védelmi vonala, amely segít megóvni szervezetünket a káros külső hatásoktól. Éppen ezért, minden tőlünk telhetőt meg kell tennünk annak érdekében, hogy megóvjuk és megerősítsük ellenállóképességét a stresszel és más káros környezeti hatásokkal (expozóm) szemben.

  olvassa el a cikket

  go to top

  Skinconsult

  BŐRGYÓGYÁSZOKKAL KIFEJLESZTETT ALGORITMUS,
  AMELY A BŐRÖREGEDÉS LÁTHATÓ JELEIT ELEMZI

  Bőrelemzés
  1 perc
  alatt

  Csináljon egy szelfit

  Töltse ki a profilját

  Személyre szabott
  bőrápolási tanácsok

  v_woman-2.jpg
  Finom vonalakErőssége
  Szem alatti ráncokFókuszpont
  Feszességvesztés

  Fedezze fel: SkinconsultAI

  circle1circle2circle3circle4