OK

OK Mégsem

Köszönjük

Bezárás

Öregedésgátló bőrápolás: mi a különbség a krém és a szérum között?

Lehet, hogy Ön is úgy gondolja, elég az öregedésgátló krém használata. Lássunk, miért érdemes fontolóra venni az öregedésgátló szérum használatát is a napi arcápoló rutin keretében.

Öregedésgátló bőrápolás: mi a különbség a krém és a szérum között?

35 éves kor után az öregedésgátló termékek a bőrápolási rutin elengedhetetlen részei. A peptidektől kezdve a C-vitaminig az aktív hatóanyagok segíthetik a bőröregedés elleni harcot, mert enyhítik a kollegén és hialuronsav veszteség bőrmegújulást lassító hatását. A különböző hatóanyagok különböző módon szívódnak fel, ezért annyira fontos az Ön által választott bőröregedés elleni termékek megfelelő használata az ideális eredmény elérése érdekében. A megfelelő hatóanyagokkal rendelkező krémek hatékonyan segíthetik az öregedés elleni harcot. A szérumok segítségével pedig erősíthetjük napi bőrápoló rutinunk keretében kifejtett hatásukat.

Öregedésgátló szérum


A szérumok kifejezetten úgy lettek fejlesztve, hogy a hatóanyagokat koncentráltan, kicsi de erőteljes adagokban adják át, kiegészítve a krémek hatását. Könnyed állaguknak köszönhetően a hidratáló krémeknél gyorsabban jutnak mélyre a bőrbe, felkészítve azt a további termékek befogadására.

Az öregedésgátló szérum használata: A bőr alapos megtisztítása után távolítsa el tonikkal az arctisztító termék maradványait. A szérumot finoman, ujjbeggyel ütögetve masszírozva, ne kenegetve vigye fel enyhén nedves bőrére (a jobb befogadás érdekében). Várjon pár percet, és az arcápoló rutin következő lépése előtt győződjön meg róla, hogy a szérum felszívódott.

Öregedésgátló krém


Az öregedésgátló hidratálók és éjszakai krémek aktív hatóanyagokkal fokozzák a bőr feszességét és ragyogását, valamint elősegítik a finom és mélyebb ráncok kisimulását. Ez egy általános gondoskodó hatás, mely egyszerre hidratál és segít az öregedés jelei ellen. Ne feledje mindig a bőrtípusának megfelelő ápoló gondoskodást választani! Amennyiben a bőre zsíros, sose használjon nehéz állagú, zsíros krémeket. Érzékeny bőrnél a szokásosnál is jobban figyeljen az összetevő listára. Száraz bőrre pedig nem ajánlott a púder, valamint a mattító hatású termékskála.

Az öregedésgátló krém használata: A szérum felszívódása után gyengéd masszázzsal vigye fel arcra és nyakra reggelente a fényvédőt tartalmazó hidratálót, vagy esti arcápolót. A ránctalanító szemkörnyék ápoló terméket utolsó lépésként finoman ütögetve vigye fel a hidratálás után.

Széurm, vagy krém? Melyiket válasszuk?


Az öregedésgátló ápolás keretében használt krémek és szérumok helyes alkalmazása nagy hatással lehet arra, hogy bőrünk felszívja-e a hatóanyagokat, ami nagyban befolyásolja  egész bőrápolásunk hatékonyságát. A szérumok és krémek különböző hatásúak, ezért mindkettőnek megvan a maga szerepe a bőrápolási rutin kereténben.

Ikonikus termékeink

 • SUPREME - termékkép
 • ÉJSZAKAI KRÉM - termékkép
 • Új

  MarieClaireAward-Sticker
  H.A. EPIDERMIC FILLER Hialuronsavas ránctalanító szérum - termék kép
 • Legolvasottabb

  Újdonság: MINÉRAL 89 hyaluron-booster arcápoló

  Arcápolás

  Újdonság: MINÉRAL 89 hyaluron-booster arcápoló

  A bőr testünk elsődleges védelmi vonala, amely segít megóvni szervezetünket a káros külső hatásoktól. Éppen ezért, minden tőlünk telhetőt meg kell tennünk annak érdekében, hogy megóvjuk és megerősítsük ellenállóképességét a stresszel és más káros környezeti hatásokkal (expozóm) szemben.

  olvassa el a cikket

  go to top

  Skinconsult

  BŐRGYÓGYÁSZOKKAL KIFEJLESZTETT ALGORITMUS,
  AMELY A BŐRÖREGEDÉS LÁTHATÓ JELEIT ELEMZI

  Bőrelemzés
  1 perc
  alatt

  Csináljon egy szelfit

  Töltse ki a profilját

  Személyre szabott
  bőrápolási tanácsok

  v_woman-2.jpg
  Finom vonalakErőssége
  Szem alatti ráncokFókuszpont
  Feszességvesztés

  Fedezze fel: SkinconsultAI

  circle1circle2circle3circle4