OK

OK Mégsem

Köszönjük

Bezárás

Több, mint hidratálás! A hialuronsav az öregedésgátló ápolás új korszakát nyitotta meg!

Miért olyan fontos szövetséges a hidratáló hialuronsav a bőröregedéssel szemben?

Több, mint hidratálás! A hialuronsav az öregedésgátló ápolás új korszakát nyitotta meg!

A hialuronsav a hidratált és feltöltött arcbőr titka. A leghatékonyabb dermatológiailag aktív hidratálóanyag. Az összetevő, ami egyszerűen működik. Az új technológiák segítségével hatékonyabban szívódik fel, ezért még hatásosabb! A kezelések és összetevők innovatív változása növelte a finom ráncokat feltöltő hatását. A koncentrált hialuronsav mikrotűtől kezdve a bőr mélyebb rétegébe történő diffúzióig, több formában kombinálva a hatékonyság növelése érdekében, elérkezett az új generációs hialuronsav korszaka!

Első lépésként minden, amit a hialuronsavról tudni kell

  • A hialuronsav nem önmagában hathatós csodaszer.
    Valójában egy olyan cukormolekula (glikozaminoglikán), amely sajátos szerkezete miatt vonzza a vizet, így hidratál. A saját súlyánál 1000x több vizet képes megkötni.
  • A hialuronsavat ajánlott minden nap pótolni.
    Testünk átlagosan 15 g hialuronsavat tartalmaz. Minden nap elbomlik a készlet harmada, hogy helyet adjon az új tartaléknak. Az epidermiszben a molekulák élettartama egy napnál is rövidebb, mert bőrünk megújulása közben a  bomlási folyamat még gyorsabb. Testünk minden nap 3 g új hialuronsavat termel, de ez a mennyiség életkorunk előrehaladtával csökken.

A hialuronsav
akár saját tömegénél1000xtöbb vizet képes megtartani

Az újgenerációs összetevők kiegyensúlyozott mértékben tartalmazzák az alacsony és nagy molekulatömegű hialuronsavat.


Az új összetevős hialuronsav több formáját ötvöző készítmények messze túlmutatnak a hidratáláson. 360°-os előnyökkel járnak a bőr számára. A Liftactiv termékek mindkét molekulaformát tartalmazzák, így biztosítva a bőrre kifejtett maximális hatást(2).

A nagy molekulatömegű hialuronsav megduplázhatja a felhám Stratum Corneum nevű rétegének hidratáltságát erősítve a bőrgát funkcióját, segítve a bőrgyulladás megelőzését. Az alacsony molekulasúlyú, tiszta, fragmentált hialuronsav pedig a bőrfiatalítás kulcsa. Intenzív hidratálást biztosít és az öregedés jeleire gyakorolt hatása közismert.

Hialuronsav-koktél, hogy a bőre többet kapjon


Kis molekulatömegű és nagy molekulatömegű hialuronsav és más összetevők kombinációja pontosan megcélozhatja a bőr természetesen hialuronsavat képzését. Vizsgálatok által alátámasztott tény, hogy a hialuronsav rendszeres pótlása ragyogóbbá és puhábbá teszi a bőrt, simítja a finom vonalakat és elősegíti a mélyebb ráncok redukcióját is.

A hialuronsav hatása az öregedés látható jeleire bizonyított tény. Legfőbb ideje, hogy beépítse napi arcápoló rutinjába!

Források:

1. Levin, J. et al, 'How Much Do We Really Know About Our Favorite Cosmeceutical Ingredients?' in The Journal of Clinical and Aesthetic Dermatology 3.2 (2010) pp.22-41 [Accessible at: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2921764/]

2. Among Vichy products
3. Vichy clinical trials : a significant impact in deepest wrinkle after 4 weeks

A Szerkesztőség

Ikonikus termékeink

72H HIDRATÁLÓ ARCKRÉM

72H HIDRATÁLÓ ARCKRÉM

( 41 vélemény alapján )

go to top