OK

OK Mégsem

Köszönjük

Bezárás

Bőrgyógyászok korspecifikus ajánlásai a bőröregedés jeleinek lassításához

Vezető bőrgyógyászok javaslatai ahhoz, hogy hogyan ápoljuk bőrünket bármely életkorban úgy, hogy a bőröregedés jeleinek felbukkanása lelassuljon.

Bőrgyógyászok korspecifikus ajánlásai a bőröregedés jeleinek lassításához

A látható jelek mellett, láthatatlanul sejt és molekuláris szinten is keletkeznek károk, mely azt jelenti, hogy bőre egyre szárazabb, vékonyabb és érzékenyebb lesz. Tekintettel a káros környezeti hatásokra, úgymint UV-sugárzás és légszennyezettség, kiemelkedően fontos, hogy megvédje és alaposan tisztítsa bőrét. A korától függetlenül, a bőr hidratálása, táplálása alapvető antioxidánsokkal és megfelelő faktroszámú fényvédővel legalább 25%-kal csökkentheti a sejtkárosodást.

A megelőzés sokkal hatékonyabb, mint a kialakult/látható jelek korrigálása az egyes korosztályokban, mindazonáltal a bőrnek az egyes életszakaszokban egyedi problémái vannak:

20 éves korban

Ha bőre pattanásos, keresse az olajmentes termékeket, melyek szalicilsavat tartalmaznak. Ebben az évtizedben megalapozott jó szokásokért bőre hálás lesz a jövőben, így figyeljen oda a megfelelő folyadékbevitelre, rendszeres testmozgásra és biztosítsa szervezete számára az elegendő alvást - 8 óra éjszakánként.

30 éves korban

Kezdenek megjelenni a finom vonalak, a bőr tónusa egyenletlenné válik. Érdemes speciális anti-aging ápolókat használni, különösen az érzékeny szemkörnyéki területeken, előtérbe helyezve az anti-oxidáns összetevőket a bőrápolás és az étrend tekintetében: válasszon szuper élelmiszereket, mint a kelkáposzta, szeder és kiwi. Használjon gyengéd, hidratáló összetevőkben gazdag tisztítókat a káros környezeti hatásokkal szemben.

40 éves korban

Ekkor már a ráncok és öregségi foltok határozotabbá válnak, így a cél az, hogy homogenizálja a pigmentációkat és növelje a kollagént. Ebben az évtizedben a bőr veszít ragyogásából. A hosszú távú hidratálás célszerűbb, mint valaha, így használjon hialuronsavas szérumot a napi bőrápoló alá.

50 éves korban


A   hormonális változások vízhiányos bőrhöz vezethetnek. Kevesebb ösztrogén hatására a bőr szárazabb, kevésbé rugalmas, amíg a barna foltok még mindig problémát jelentenek. Ellensúlyozza ezeket a hatásokat hidratáló és tápláló olajokkal, melyek fokozzák a bőr hidratáltságát és tónusát.

Ikonikus termékeink

PROBIO-BHA<br />BŐRHIBÁK<br />ELLENI SZÉRUM

PROBIO-BHA
BŐRHIBÁK
ELLENI SZÉRUM

A hormonális akné okozta pattanások ellen.

INNOVÁCIÓ

KETTŐS HATÁSÚ, KORRIGÁLÓ,<br />HIDRATÁLÓ ARCÁPOLÓ

KETTŐS HATÁSÚ, KORRIGÁLÓ,
HIDRATÁLÓ ARCÁPOLÓ

( 654 vélemény alapján )

UV-CLEAR

UV-CLEAR

( 2 vélemény alapján )

S.O.S. Pattanások elleni célzott ápoló, kénnel - S.O.S. Pattanások elleni célzott ápoló, kénnel

S.O.S. Pattanások elleni célzott ápoló, kénnel

go to top