OK

OK Mégsem

Köszönjük

Bezárás

Bőrgyógyászok korspecifikus ajánlásai a bőröregedés jeleinek lassításához

Vezető bőrgyógyászok javaslatai ahhoz, hogy hogyan ápoljuk bőrünket bármely életkorban úgy, hogy a bőröregedés jeleinek felbukkanása lelassuljon.

Bőrgyógyászok korspecifikus ajánlásai a bőröregedés jeleinek lassításához

A látható jelek mellett, láthatatlanul sejt és molekuláris szinten is keletkeznek károk, mely azt jelenti, hogy bőre egyre szárazabb, vékonyabb és érzékenyebb lesz. Tekintettel a káros környezeti hatásokra, úgymint UV-sugárzás és légszennyezettség, kiemelkedően fontos, hogy megvédje és alaposan tisztítsa bőrét. A korától függetlenül, a bőr hidratálása, táplálása alapvető antioxidánsokkal és megfelelő faktroszámú fényvédővel legalább 25%-kal csökkentheti a sejtkárosodást.

A megelőzés sokkal hatékonyabb, mint a kialakult/látható jelek korrigálása az egyes korosztályokban, mindazonáltal a bőrnek az egyes életszakaszokban egyedi problémái vannak:

20 éves korban

Ha bőre pattanásos, keresse az olajmentes termékeket, melyek szalicilsavat tartalmaznak. Ebben az évtizedben megalapozott jó szokásokért bőre hálás lesz a jövőben, így figyeljen oda a megfelelő folyadékbevitelre, rendszeres testmozgásra és biztosítsa szervezete számára az elegendő alvást - 8 óra éjszakánként.

30 éves korban

Kezdenek megjelenni a finom vonalak, a bőr tónusa egyenletlenné válik. Érdemes speciális anti-aging ápolókat használni, különösen az érzékeny szemkörnyéki területeken, előtérbe helyezve az anti-oxidáns összetevőket a bőrápolás és az étrend tekintetében: válasszon szuper élelmiszereket, mint a kelkáposzta, szeder és kiwi. Használjon gyengéd, hidratáló összetevőkben gazdag tisztítókat a káros környezeti hatásokkal szemben.

40 éves korban

Ekkor már a ráncok és öregségi foltok határozotabbá válnak, így a cél az, hogy homogenizálja a pigmentációkat és növelje a kollagént. Ebben az évtizedben a bőr veszít ragyogásából. A hosszú távú hidratálás célszerűbb, mint valaha, így használjon hialuronsavas szérumot a napi bőrápoló alá.

50 éves korban


A   hormonális változások vízhiányos bőrhöz vezethetnek. Kevesebb ösztrogén hatására a bőr szárazabb, kevésbé rugalmas, amíg a barna foltok még mindig problémát jelentenek. Ellensúlyozza ezeket a hatásokat hidratáló és tápláló olajokkal, melyek fokozzák a bőr hidratáltságát és tónusát.

Ikonikus termékeink

 • Nappali arcápoló a bőröregedés kialakulóban lévő látható jelei ellen - termékkép
 • Legolvasottabb

  Újdonság: MINÉRAL 89 hyaluron-booster arcápoló

  Arcápolás

  Újdonság: MINÉRAL 89 hyaluron-booster arcápoló

  A bőr testünk elsődleges védelmi vonala, amely segít megóvni szervezetünket a káros külső hatásoktól. Éppen ezért, minden tőlünk telhetőt meg kell tennünk annak érdekében, hogy megóvjuk és megerősítsük ellenállóképességét a stresszel és más káros környezeti hatásokkal (expozóm) szemben.

  olvassa el a cikket

  go to top

  Skinconsult

  BŐRGYÓGYÁSZOKKAL KIFEJLESZTETT ALGORITMUS,
  AMELY A BŐRÖREGEDÉS LÁTHATÓ JELEIT ELEMZI

  Bőrelemzés
  1 perc
  alatt

  Csináljon egy szelfit

  Töltse ki a profilját

  Személyre szabott
  bőrápolási tanácsok

  v_woman-2.jpg
  Finom vonalakErőssége
  Szem alatti ráncokFókuszpont
  Feszességvesztés

  Fedezze fel: SkinconsultAI

  circle1circle2circle3circle4