OK

OK Mégsem

Köszönjük

Bezárás

Slow Âge - új technológiával a hatékony öregedésgátlásért

A Vichy bemutatja a Slow Âge nappali arckrémet a bőrt érő mindennapi káros hatások ellen és a korai bőröregedés látható jeleinek megelőzéséért.

Slow Âge - új technológiával a hatékony öregedésgátlásért

Hogyan dolgoznak együtt a termék összetevői a szűrő formulákkal?

Hogy biztosítsák a formula összetevőinek sikeres integrációját, a Vichy folyamatosan vizsgálta a Slow Âge magas fényvédő tartalmát, emellett az anti-oxidáns baicalint és a termék illatát, annak érdekében hogy megfeleljen a fogyasztói elvárásoknak.

Hogyan integrálták sikeresen a formulába az aktív összetevőket a Slow Âge termékben?

A formula aktív összetevőinek (Vichy termálvíz, baicalin, bifidusz) hatákonyságát, a baicalin és a bifidusz alacsonyabb hőmérsékleten tartásával őrizték meg (kevesebb mint a 45 ℃) annak érdekében, hogy elkerüljék a hatékonyság csökkenését, ami a magas hőmérséklethez köthető.

Hogyan fejlesztették a termék textúráját, hogy az a szűrő formula ellenére ne legyen zsíros vagy ragadós?


Nem volt egyszerű feladat, hogy összekapcsolják az összes formula aktív hatóanyagait, továbbá az UV szűrőket egy ultra finom, nagyon érzéki textúrában. Annak érdekében, hogy ellensúlyozzák a zsíros érzést és fehér megjelenést, amivel az UV szűrők alkalmazása gyakran együttjár, a Vichy   Laboratórium beépített egy speciális viaszt és a bőrön át történő felszívódást optimalizáló formula keverékét, valamint szilícium-dioxidot, ami a bársonyos érzetért felelős. Ez a meglepő textúra eleinte egy összeálló csepp formában érkezik bőrünkre, majd az alkalmazás során azonnal szétolvad, nem hagyva mást maga után mint kellemes, puha tapintást.

Ikonikus termékeink

Nappali arcápoló a bőröregedés kialakulóban lévő látható jelei ellen - termékkép

Nappali arcápoló a bőröregedés kialakulóban lévő látható jelei ellen

( 80 vélemény alapján )

Szemkörnyékápoló Célzott ápolás a bőröregedés kialakulóban lévő látható jelei ellen - termékkép

Szemkörnyékápoló
Célzott ápolás a bőröregedés kialakulóban lévő látható jelei ellen

( 1 vélemény alapján )

go to top