OK

OK Mégsem

Köszönjük

Bezárás

Mit lehet tenni a homlokon és a szemöldökök között megjelenő ráncok ellen?

Hogyan alakulnak ki a szemöldökök közötti ráncok? Miért jelennek meg olyan korán? És a homlokráncok? Mit tehetünk ellenük? Válaszok a homlokráncokkal kapcsolatos kérdéseire.

Szemöldökök közötti ráncok: hogyan alakulnak ki?

A szemöldökök közötti ráncok egyebek mellett “a homlok izmainak ráncolása miatt alakulnak ki”mondja Dr. Anny Cohen Letessier bőrszakértő és bőrgyógyász. A szarkalábak után, ezek jelennek meg elsőként a bőrön. Az arcnak szomorú megjelenést adhatak, még akkor is ha Ön valójában jól van. Ahogyan Dr. Anny Cohen Letessier mondja: "30 éves koruk körül a nők inkább az arckifejezésükről beszélnek, nem a ráncaikról. Szomorúnak, mérgesnek, idegesnek vagy feszültnek tűnhetnek, még akkor is, ha teljesen kiegyensúlyozottak. Úgy gondolom ez foglalkoztatja őket a leginkább ebben az életkorban! Ennek a szomorú arckifejezésnek a legfőbb oka a függőleges ráncok, mint például a szemöldökök közötti ráncok." És ez az érzés a 40-es évektől tovább fokozódik, amikor az öregedés folyamata felgyorsul és a nők egyre több energiát fordítanak ennek ellensúlyozására.

Szemöldökök közötti ráncok: a megjelenésük lassításáért

Az arc hidratálása minden életkorban alapvető fontosságú a bőr rugalmasságának biztosításáért és végső soron a mimikai ráncok, mint a szemöldökök közötti ráncok, kialakulásának késleltetéséért. Erre pedig nagyon jó megoldás a hialuronsavval gazdagított szérum. Ez az erőteljes hatónyag kétféle lehet: fragmentált és magas molekuláris súlyú. A fragementált hialuronsav kisebb részecskékből áll és a formulációja révén jobban beszívódik az epidermiszbe. Ez jótékony hatású a bőrre? Igen, hiszen az öregedésgátló hatás felerősödik a ráncok jeleinek korrekciójáért és a bőr rugalmasságának javításáért. A magas molekuláris súlyú hialuronsav is fontos az összetételekben, hiszen a bőr teltségére hat. 30 éves kortól az arcápolási termékek segíthetnek csökkenteni a ráncok kialakulását a homlokon. Intsen búcsút a fáradt arckifejezésnek, amelyet 20 évesen még nem is ismert!

Szemöldökök közötti ráncok: korrekciós lehetőségek... ha már megjelentek

Életünk során, a 40 év feletti kor az, amikor a bőrünk szembesül az öregedés elkerülhetetlenségével, hiszen ilyenkor válik egyre nehezebbé ezeknek a jeleknek az elfedése. A számok bizonyítják ezt: egy "idősebb bőrnek" 5-ször annyi időre van szüksége a helyreálláshoz, mint a fiatalabb bőrnek*. Az arcbőrön ez este fáradtabb vonásokat jelent, mint reggel ébredéskor és főként mélyebb ráncokat a nap vége felé. "A nők számára aggasztó lehet hogy a szemöldökök közötti ráncok már nem simulnak ki, még pihenéskor sem. Ez a jelenség pedig a ráncok ismételt összehúzásával és a bőr fokozatos teltségvesztésével, illetve a dermális-epidermális összeköttetés ellaposodásával függ össze" emlékeztet Anny Cohen Letessier. Jó hír, hogy egy célzottabb ápolás segíthet ennek a visszatérő problémának az enyhítésében! Válasszon egy valódi, öregedésgátló összetevőkből álló koktélt, amely segíthet a bőr rétegeinek regenerálódni! Keresse az átfogó öregedésgátló ápolókban található feltöltő és simító hatóanyagokat, amelyek képesek lehetnek kijavítani a bőr öregedésének hatásait, mint például a szemöldökök közötti ráncokat. A bőrápolási program: Kezdje a napot egy bőrfrissítő tonikkal, majd vigye fel rá az öregedésgátló hatású szérumot, amely az öregedés 10 legfőbb jelét célozza. Ezek után persze vigye fel a nappali arckrémjét is!

Szakértői tanácsok a szemöldökök közötti ráncok ellen: napi 3 perces arctorna.

INSIDE-IMG-WHAT-CAN-BE-DONE-TO-FIGHT-AGAINST-FROWN-AND-FOREHEAD-LINES Hüvelyk és mutatóujjával csípkedje meg a bőrét (nagyon finoman!), az orr vonalától felfelé haladva a homlok közepéig. Simítsa végig a bőrt a homloktól a halántékig. Ismételje meg 6-szor, a homloksimítást mindkét oldalra 3-szor.

* L'Oréal Kutatás: bőrismeret tanulmány, 2015.

A Szerkesztőség

Ikonikus termékeink

RETINOL SPECIALIST SZÉRUM

RETINOL SPECIALIST SZÉRUM

A bőröregedés minden jelére hat

30ml

go to top