OK

OK Mégsem

Köszönjük

Bezárás

Az "urban ageing" jelenség

Milyen hatással van az arcbőrre a városi környezet? Az olyan tényezők, mint  pl. a dohányzás, a szmog és a stressz, melyekkel a városokban nap mint nap szembe kell néznünk - összefoglaló nevén az exposome - szoros kapcsolatban állnak a bőr idő előtti öregedésével.

Milyen megoldást kínál erre a Vichy?

Az "urban ageing" jelenség
Urban Ageing Vichy bőröregedés

A bőröregedésért 80%-ban a környezeti tényezők tehetők felelőssé.

A mitokondriumok apró sejtszervecskék, melyek kulcsfontosságú szerepet töltenek be a bőr fiatalos megjelenésének megőrzésében. A mitokondriumok a sejtlégzés központjai és ahhoz használják fel az oxigént, hogy energiát biztosítsanak a sejtek számára a bőr szerkezetének és feszességének megőrzéséért.

Amikor a bőr fuldoklik a városi környezetben

A mitokondriumok rendkívül érzékenyen reagálnak a környezeti hatásokra. Ha újra és újra negatív hatás éri őket, oxidatív stressz lép fel, ez pedig rontja a mitokondriumok légzési képességét. Mindez felgyorsítja a bőröregedést.

Slow Âge és Minéral 89 – védőpajzs az urban ageing ellen

A Slow Âge termékcsalád a Vichy válasza az urban ageing jelenségre. Alapgondolata a lassú életstílus és a bőröregedés folyamatának lelassítása. A nappali arckrémek természetes eredetű hatóanyagokat tartalmaznak a ráncok kisimításáért, a korai bőröregedés lassításáért és a bőr védelmi funkciójának megerősítéséért. Ezek a hatások fokozhatók a Slow Âge és aMinéral 89 Hyaluron-Booster együttes alkalmazásával.

Ikonikus termékeink

Nappali arcápoló a bőröregedés kialakulóban lévő látható jelei ellen - termékkép

Nappali arcápoló a bőröregedés kialakulóban lévő látható jelei ellen

( 80 vélemény alapján )

Slow Âge - Nappali arckrém a bőröregedés kialakulóban lévő látható jelei ellen - termékkép

Nappali arckrém a bőröregedés kialakulóban lévő látható jelei ellen

( 323 vélemény alapján )

go to top