OK

OK Mégsem

Köszönjük

Bezárás

Az erősen fedő korrektor eloszlatásának titka

Bár nagyszerűen elfedik a bőrhibákat, a bőr kipirosodását és az egyenetlenségeket, az erősen fedő korrektorokat gyakran nehéz eloszlatni a bőrön. Mi lehet a megoldás? Válasszon krémes állagú stiftes kiszerelést, amely erőlködés nélkül a bőrbe olvad!

Az erősen fedő korrektor eloszlatásának titka

Korrektorok különböző formában kaphatóak a stifttől a krémes és a folyékony állagon át egészen a ceruzás kiszerelésig. Az Ön bőre igényeinek megfelelő termék kiválasztásakor fontos figyelembe venni két kulcsfontosságú tényezőt: a textúrát és a fedés erősségét. Azok, akik az alkalmanként megjelenő foltokat vagy pattanásokat szeretnék elrejteni és korrigálni, hajlamosak inkább a könnyebb fedésű korrektorokat választani, amik azonban a nap folyamán hamar elkezdhetnek kopni vagy halványulni. Az erős fedésű korrektorokat viszont kicsit nehezebb eloszlatni a vastagabb fedésű sűrűbb állaguk miatt. A Vichy Dermablend korrektor stiftjének megújult összetétele úgy lett kialakítva, hogy maximalizálja a fedést, ám ez ne menjen az eloszlathatóság kárára. A bőrbe olvadva akár 16 órán át tart, anélkül, hogy megülne a ráncokban vagy a felvitt réteg túl vastagnak tűnne.

Tippek a korrektor szemek körüli eloszlatására

A bőrproblémák közül a szemek alatti sötét karikák sok nő számára a legbosszantóbbak. Míg a könnyebb formulák nem biztosítanak optimális fedést, addig a klasszikus stiftek vagy krémek gyakran soknak tűnhetnek, különösen akkor, ha púder is kerül rájuk. A szemek alatti bőr az arc egyik legvékonyabbik része, ezért rendkívül fontos a kíméletesség a korrektor felvitelekor erre az igen érzékeny területre. A Dermablend korrektor stift méhviasszal gazdagított formulája elősegíti a bőrön való könnyed eloszlatást. A tesztben résztvevők több mint 94% -a állította azt, hogy a termék könnyen eloszlatható, míg 98%-uk jegyezte meg, hogy hihetetlenül könnyű az állaga, mégis hosszan tart.[1] A termék hipoallergén formulája ráadásként allantoinnal dúsított, mely egy bőrnyugtató tulajdonságairól ismert összetevő - ideális társ a bőr kipirosodása elleni küzdelemben.Tippek a kipirosodás és a pattanások elfedéséhez

Ha foltokkal és egyéb bőrhibákkal küzd, az ujja helyett próbálja meg ecsettel felvinni a korrektort! Ez segíthet a pontos fedés elérésében azokon a helyeken, ahol erre a leginkább szükség van. Nagyobb foltok, elszíneződés vagy egyenetlen bőrfelszín esetén próbálja a gyűrűsujjával felvinni a korrektort, a jobb eloszthatóság érdekében, maszk hatás nélkül. A Dermablend korrektor stift erős fedése és könnyen eloszlatható állaga miatt nagyszerűen alkalmazható a bőrhibák, a hegek, a piros foltok vagy a nem egységes bőrtónus elfedésére.


[1] Teszt 69 nővel, 18 és 65 év között. Minden bőrtípusra.

Ikonikus termékeink

KORREKCIÓS FLUID ALAPOZÓ - termék kép

KORREKCIÓS FLUID ALAPOZÓ

( 7 vélemény alapján )

BESTSELLER

3D korrekciós alapozó bőrfelszín-kisimító hatással - termék kép

[3D KORREKCIÓ]
3D korrekciós alapozó bőrfelszín-kisimító hatással.

( 23 vélemény alapján )

go to top