OK

OK Mégsem

Köszönjük

Bezárás

A SLOW ÂGE termékcsalád két új taggal bővült. Ismerkedjen meg velük!

Az utóbbi hónapok egyik legmeghatározóbb témája az életvitel lelassításának fontossága. Ehhez az aktuális trendhez szeretnénk csatlakozni a Slow Âge arcápoló termékcsaláddal, amelynek megszületése mögött az életvitel és azzal együtt az öregedés jelei lelassításának gondolata áll. A Vichy Laboratórium 2016 őszén mutatta be a Slow Âge Fluid arckrémet – az első olyan nappali arcápolót, amely bizonyítottan hatékony a külső környezeti hatásokkal szemben. Most a termékcsalád két új taggal bővült: a Slow Âge nappali arckrémmel és a Slow Âge szemkörnyékápolóval. Mit is várhatunk tőlük?

Hogyan éljünk és öregedjünk lassabb tempóban?

Úgy tűnik, hogy napjaink felgyorsult korában egyre nagyobb problémát jelent, hogy egy kicsit lassítani tudjunk. A felgyorsult életvitel azonban nem feltétlenül jelenti azt, hogy életünk jobb vagy teljesebb. Az életvitel és egyben az öregedés lelassításának egyik alapvető feltétele, hogy a dolgainkat nyugalomban végezzük és, hogy az életünkben a mennyiséget felváltsa a minőség. Ennek a tendenciának életünk minden területén meg kell mutatkoznia, a munkánktól kezdve egészen a családi életünkig. Fontos tisztában lennünk azzal, hogy a gyors életvitel hatására testünk is gyorsabban öregszik, ezáltal bőrünk is gyorsabban elhasználódik. Mindez nem biztos, hogy már ma megmutatkozik, de holnap már talán észrevehetővé válik. A lassabb öregedés olyan egyszerű lépésekkel kezdődik, amelyeket könnyedén be tudunk építeni a mindennapi életünkbe: megfelelő mennyiségű folyadékfogyasztás, egészséges táplálkozás, minőségi alvás, rendszeres testmozgás, valamint megfelelő arcápoló termékek használata.

Új: Slow Âge nappali arckrém normál és száraz bőrre

Ahogyan azt már a bevezetőben is említettük, a Slow Âge termékcsalád két új taggal bővült. Az első a normál és száraz bőrre ajánlott, tápláló nappali arckrém, amelyet az eredeti Fluid bőrápolótól elsősorban a normál és száraz bőr ápolására ideális, gazdag összetételű, tápláló és komfortos textúrája különbözteti meg. A nappali arcápoló krém új hatóanyagokkal gazdagodott: hialuronsavval és glicerinnel, amelyek feladata a bőr optimális hidratáltságának biztosítása. A nappali arckrém óvja a bőrt és megerősíti a bőröregedés kialakulóban lévő, látható jelei elleni védekező-képességét (bifidusz és baicalin), illetve ezzel egy időben korrigálja az öregedés kialakulóban lévő első látható jeleit - a ráncokat (LHA), a pigmentfoltokat (CG-vitamin) és a rugalmasság hiányát. Mindemellett SPF 30 fényvédelemmel rendelkezik, így óvja a bőrt az UVB- és UVA-sugárzástól.

Slow Âge
Slow Âge

Új: Slow Âge szemkörnyékápoló

A szemkörnyék egyedülálló a maga nemében és a bőr ezen a területen sokkal érzékenyebb, mint az arc többi részén. Éppen ezért olyan speciális ápolásra van szüksége, amely maximálisan alkalmazkodik hozzá. A másik újdonság, azaz a Slow Âge szemkörnyékápoló éppen ezért a bőröregedés szem környékén kialakulóban lévő látható jelei ellen veszi fel a harcot. A gingko biloba leveleknek köszönhetően javítja a bőr mikrokeringését és serkenti a nyirokrendszer működését. Ezzel egy időben segít csökkenteni a szem alatti karikákat, az apróbb ráncokat és a szem alatti táskákat (koffein), illetve segít visszaadni a bőr tömörségét. A szemkontúrok a krémnek köszönhetően kisimulnak és fényessé válnak.

Ikonikus termékeink

Nappali arcápoló a bőröregedés kialakulóban lévő látható jelei ellen - termékkép

Nappali arcápoló a bőröregedés kialakulóban lévő látható jelei ellen

( 80 vélemény alapján )

Slow Âge - Nappali arckrém a bőröregedés kialakulóban lévő látható jelei ellen - termékkép

Nappali arckrém a bőröregedés kialakulóban lévő látható jelei ellen

( 323 vélemény alapján )

Szemkörnyékápoló Célzott ápolás a bőröregedés kialakulóban lévő látható jelei ellen - termékkép

Szemkörnyékápoló
Célzott ápolás a bőröregedés kialakulóban lévő látható jelei ellen

( 1 vélemény alapján )

go to top