OK

OK Mégsem

Köszönjük

Bezárás

A SLOW ÂGE termékcsalád két új taggal bővült. Ismerkedjen meg velük!

Az utóbbi hónapok egyik legmeghatározóbb témája az életvitel lelassításának fontossága. Ehhez az aktuális trendhez szeretnénk csatlakozni a Slow Âge arcápoló termékcsaláddal, amelynek megszületése mögött az életvitel és azzal együtt az öregedés jelei lelassításának gondolata áll. A Vichy Laboratórium 2016 őszén mutatta be a Slow Âge Fluid arckrémet – az első olyan nappali arcápolót, amely bizonyítottan hatékony a külső környezeti hatásokkal szemben. Most a termékcsalád két új taggal bővült: a Slow Âge nappali arckrémmel és a Slow Âge szemkörnyékápolóval. Mit is várhatunk tőlük?

Hogyan éljünk és öregedjünk lassabb tempóban?

Úgy tűnik, hogy napjaink felgyorsult korában egyre nagyobb problémát jelent, hogy egy kicsit lassítani tudjunk. A felgyorsult életvitel azonban nem feltétlenül jelenti azt, hogy életünk jobb vagy teljesebb. Az életvitel és egyben az öregedés lelassításának egyik alapvető feltétele, hogy a dolgainkat nyugalomban végezzük és, hogy az életünkben a mennyiséget felváltsa a minőség. Ennek a tendenciának életünk minden területén meg kell mutatkoznia, a munkánktól kezdve egészen a családi életünkig. Fontos tisztában lennünk azzal, hogy a gyors életvitel hatására testünk is gyorsabban öregszik, ezáltal bőrünk is gyorsabban elhasználódik. Mindez nem biztos, hogy már ma megmutatkozik, de holnap már talán észrevehetővé válik. A lassabb öregedés olyan egyszerű lépésekkel kezdődik, amelyeket könnyedén be tudunk építeni a mindennapi életünkbe: megfelelő mennyiségű folyadékfogyasztás, egészséges táplálkozás, minőségi alvás, rendszeres testmozgás, valamint megfelelő arcápoló termékek használata.

Új: Slow Âge nappali arckrém normál és száraz bőrre

Ahogyan azt már a bevezetőben is említettük, a Slow Âge termékcsalád két új taggal bővült. Az első a normál és száraz bőrre ajánlott, tápláló nappali arckrém, amelyet az eredeti Fluid bőrápolótól elsősorban a normál és száraz bőr ápolására ideális, gazdag összetételű, tápláló és komfortos textúrája különbözteti meg. A nappali arcápoló krém új hatóanyagokkal gazdagodott: hialuronsavval és glicerinnel, amelyek feladata a bőr optimális hidratáltságának biztosítása. A nappali arckrém óvja a bőrt és megerősíti a bőröregedés kialakulóban lévő, látható jelei elleni védekező-képességét (bifidusz és baicalin), illetve ezzel egy időben korrigálja az öregedés kialakulóban lévő első látható jeleit - a ráncokat (LHA), a pigmentfoltokat (CG-vitamin) és a rugalmasság hiányát. Mindemellett SPF 30 fényvédelemmel rendelkezik, így óvja a bőrt az UVB- és UVA-sugárzástól.

Slow Âge

Új: Slow Âge szemkörnyékápoló

A szemkörnyék egyedülálló a maga nemében és a bőr ezen a területen sokkal érzékenyebb, mint az arc többi részén. Éppen ezért olyan speciális ápolásra van szüksége, amely maximálisan alkalmazkodik hozzá. A másik újdonság, azaz a Slow Âge szemkörnyékápoló éppen ezért a bőröregedés szem környékén kialakulóban lévő látható jelei ellen veszi fel a harcot. A gingko biloba leveleknek köszönhetően javítja a bőr mikrokeringését és serkenti a nyirokrendszer működését. Ezzel egy időben segít csökkenteni a szem alatti karikákat, az apróbb ráncokat és a szem alatti táskákat (koffein), illetve segít visszaadni a bőr tömörségét. A szemkontúrok a krémnek köszönhetően kisimulnak és fényessé válnak.

Ikonikus termékeink

 • Nappali arcápoló a bőröregedés kialakulóban lévő látható jelei ellen - termékkép
 • Slow Âge - Nappali arckrém a bőröregedés kialakulóban lévő látható jelei ellen - termékkép
 • Szemkörnyékápoló Célzott ápolás a bőröregedés kialakulóban lévő látható jelei ellen - termékkép
 • Legolvasottabb

  Hogyan ápolja problémás bőrét?

  Életpillanatok

  Hogyan ápolja problémás bőrét?

  Az arcbőr egy rendkívül érzékeny része az emberi szervezetnek. Szinte minden meglátszódik rajta. Befolyásolják fiziológiás és hormonális folyamatok, étkezési szokások, az illető életvitele és nem utolsó sorban pszichológiai tényezők. Ez utóbbiak közül legfontosabbak a stressz és az önbizalom.

  olvassa el a cikket

  go to top

  Skinconsult

  BŐRGYÓGYÁSZOKKAL KIFEJLESZTETT ALGORITMUS,
  AMELY A BŐRÖREGEDÉS LÁTHATÓ JELEIT ELEMZI

  Bőrelemzés
  1 perc
  alatt

  Csináljon egy szelfit

  Töltse ki a profilját

  Személyre szabott
  bőrápolási tanácsok

  v_woman-2.jpg
  Finom vonalakErőssége
  Szem alatti ráncokFókuszpont
  Feszességvesztés

  Fedezze fel: SkinconsultAI

  circle1circle2circle3circle4