OK

OK 
Mégsem

Köszönjük

Bezárás
FEDEZZE FEL A SZEMÉLYRE SZÓLÓ BŐRÁPOLÁSI RUTINJÁT,

FEDEZZE FEL A SZEMÉLYRE SZÓLÓ BŐRÁPOLÁSI RUTINJÁT,
ÉS VÁSÁRLOLJA MEG KEDVEZMÉNYES ÁRON!

A Vichy bemutatja a SkinConsultAI egyedülálló, a bőr öregedésének látható jeleit elemző algoritmust, mely 15 éves kutatómunkán alapszik. Bőrgyógyászokkal közösen fejlesztettük, hogy szakértő arcápolási tanácsokat adjunk Önnek.


3 LÉPÉS 1 PERC ALATT ÉS MÁRIS MEGKAPJA SAJÁT EREDMÉNYÉT
Töltse ki a profilját!
Csináljon egy szelfit!
Ismerje meg bőre állapotát!

A SkinConsultAI egy hatékony, mesterséges intelligencián alapuló algoritmus, mely felméri a bőröregedés 7 fő látható jelét. Ez alapján elemzi a bőr állapotát, majd megadja mire figyeljen oda, végül tanácsot ad a megfelelő bőrápolási rutinhoz. Miért hoztuk létre? Szeretnénk jobban érthetővé tenni, hogyan öregszik bőrünk, és segíteni a megfelelő ápolásában.


Próbálja ki a SkinConsultAI -t  ITT!

Javasoljuk, hogy mobiltelefonnal indítsa el az elemzést a szelfi készítéséhez. Akár a QR kód beolvasásával is megnyithatja az alkalmazást.


Megtalálta az ideális bőrápolási rutinját? Most kedvezményes ajánlatunk keretében 50% KEDVEZMÉNYT adunk minden második Vichy termék vásárlásakor.

Az 50% kedvezmény az alacsonyabb fogyasztói árú termékre vonatkozik, bármely két Vichy termék egy alkalommal történő vásárlásakor. Más akcióval, kedvezménnyel nem vonható össze és promóciós csomagok vásárlására nem használható fel.


Az ajánlat 2020. szeptember 10-30. között érvényes az akcióban részt vevő Vichy partnergyógyszertárakban.

GYÓGYSZERTÁRKERESŐ