OK

OK Mégsem

Köszönjük

Bezárás

Szemkörnyékápolási 1x1: miért nem elég a szokásos hidratáló krém

Persze mindannyian használtuk már, amikor siettünk, de a szemkörnyék megfelelő ápolására egy gyors simítás a szokásos hidratáló krémünkből nem elég!

Szemkörnyékápolási 1x1: miért nem elég a szokásos hidratáló krém

Olvasson tovább, hogy megtudja, miért olyan fontos kifejezetten az erre az érzékeny területre kifejlesztett termék használata!

Miért van a szemkörnyéknek szüksége külön krémre?

Lehet, hogy nem nagy terület, de a szemkörnyék az egyik legtöbbet dolgozó területe az arcnak. Tudta Ön például, hogy a szem naponta átlagosan 10 000-szer pislog? Ezen a mindennapos terhelésen túl a szemkörnyék rendkívül érzékeny a napsütésre és az UV-sugárzással összefüggő károsodásokra, mert nagyon vékony. E miatt pedig ez az egyik terület, ahol az öregedés jelei elsőként megjelennek.

Azon túl, hogy ezen a területen a bőr 3 -5-ször vékonyabb, mint az arc többi részén, még zsírsejtek sincsenek rajta, amelyek általában felelősek az arc fiatalos, telt megjelenésért. A test többi részével ellentétben, a szemkontúr hipodermisze – a bőr legmélyebb rétegei, ahol az arc többi részét és a testet kipárnázó zsírok raktározódnak el – egyáltalán nem rendelkezik saját zsírsejtekkel, ami miatt gyorsabban veszít teltségéből, mint az arc többi része.

Ez röviden mit jelent? A szemek körüli bőr érzékenyebb, sérülékenyebb és hajlamosabb a külső tényezők általi sérülésekre – ami miatt nagyobb eséllyel ereszkedik meg vagy esik be, ha nem megfelelően ápolják. Mivel a szemkörnyéknek az archoz képest más igényei vannak, a szokásos hidratálója nem biztos, hogy ennek az érzékeny területnek minden igényére választ tud nyújtani.

Miért jobb a szemkörnyékápoló, mint a hidratáló krém?

Miért is olyan fontos a szemkörnyékápoló? Először nézzük meg, hogy mit ne tegyen, amikor egy szemkörnyékápolóval kiegészíti a bőrápolási programját!

Míg sokan úgy választanak arcápolót, hogy az kifejezetten megfeleljen az ő bőrük szükségleteiknek, meglepő, hogy milyen sokan vélik úgy, hogy a szokásos nappali vagy éjszakai krém elég a szemkörnyékükre is. Éppen úgy, ahogyan nem mosna arcot a tusfürdőjével (legalábbis reméljük), egy réteg a szokásos nappali ápolójából nem lesz olyan hatékony, mint egy célzott szemkörnyékápoló. Ha az arcbőre télen hámlásra hajlamos, akkor az olyan arcápolók, amelyek segítenek a vizet a bőrben megtartani ideálisak lehetnek, azonban azoknak, akiknek a szemei hajlamosak a duzzadásra reggelente, ezek az összetételek a többlet víz további megtartását eredményezhetik.
Akkor hogyan találhatja meg az Ön számára ideális hidratálást, hogy az ne legyen se túl sok, se túl kevés? Amikor hatékony szemkörnyékápolót keres, amely ennek a területnek a leggyakoribb problémáira kínál megoldást, mint a szemek alatti karikák, sötét karikák vagy kis ráncok, fontos az összetevők megfontolt kiválasztása – elsősorban azért, mert ezek a problémák általában kizárólagosan a szemkörnyéken jelentkeznek. Keresse a vékonyabb gél vagy krémes állagokat, amelyek siklanak a bőrön és ne vigyen fel belőlük túl sokat – a titka: a keveset, de gyakran. Végezetül egy hatékony szemkörnyékápoló – ideális esetben aktív hatóanyagokkal gazdagított – és a rendszeres arcmasszázs kombinációja kiváló módja a kis és nagyobb ráncok kialakulásának megakadályozására és az alkalmankénti duzzanatok csökkentésére.

Ikonikus termékeink

Hyaluron-Booster bőrerősítő szemkörnyékápoló 15 ml - termékkép

Hyaluron-Booster bőrerősítő szemkörnyékápoló 15 ml

Egy csepp erő a bőrünknek a ragyogóbb tekintetért.

( 5 vélemény alapján )

H.A. RÁNCTALANÍTÓ, FESZESÍTŐ SZEMKÖRNYÉKÁPOLÓ

H.A. RÁNCTALANÍTÓ, FESZESÍTŐ SZEMKÖRNYÉKÁPOLÓ

( 42 vélemény alapján )

Száj- és szemkörnyékápoló

Száj- és szemkörnyékápoló

( 1 vélemény alapján )

go to top