OK

OK Mégsem

Köszönjük

Bezárás

5 tanács hajhullás ellen

Több hajszál marad a hajkeféjében fésülködés után, mint korábban? Ne ijedjen meg! Olvasson tovább, hogy megismerje legjobb hajhullás elleni tanácsainkat!

5 tanács hajhullás ellen

A probléma gyökere

Míg a hajhullás rengeteg különböző okra vezethető vissza, maga a tény elég egyszerűen megmagyarázható. A haj azért válik hajlamossá a hullásra, mert a hajszál “gyengén” csatlakozik a fejbőrhöz: más szóval a meggyengült hajszál a nem egészséges fejbőr eredménye. Ez alapján, amikor hajhullás elleni vagy hajhullást csökkentő terméket keres, olyan terméket érdemes választania, amely a gyökereknél hat, erősítve a hajhagymákat és kedvező hatást gyakorol a fejbőrre az erősebb haj növekedéséért és az egészségesebb fejbőrért!

Válassza a megfelelő sampont

A célzott hajhullás elleni kezelés kiegészítéseként érdemes még olyan sampont választani, amelyet kifejezetten hullásra hajlamos hajra fejlesztettek ki, lehetőség szerint szulfátmenteset, a gyenge hajhagymák további sérüléseinek elkerülésének érdekében. Végezetül pedig, nagyon óvatosan öblítse ki a haját: bizonyosodjon meg arról, hogy minden habot kiöblített, ezzel elkerülve a haj elnehezítését.

Bánjon kíméletesen a hajával

Ha úgy érzi, hogy jobban hullik a haja, mint korábban, érdemes különösen odafigyelni hajformázás közben. Ne fésülje túl erősen, hogy ne húzza a hajat és használjon hajerősítő balzsamot, ami elősegíti a kifésülést és megerősíteni a hajat a töredezéssel szemben. Ne tűzze fel szorosan a haját hosszabb ideig, válasszon laza frizurát! Végül pedig próbálja nem festeni a haját, mert a hajfestékek gyakran tartalmaznak erős kémiai anyagokat, amelyek tovább növelhetik a hajhullást. Korlátozza a hő használatát is. Hajszárításhoz és hajvasaláshoz válassza a legalacsonyabb hőfokozatot, mert az erős hő is károsíthatja a hajat és javasoljuk, hogy ezeket olyan ritkán használja, amennyire csak lehet.

Masszírozza a fejbőrét

Ujjhegyei segítségével erősen, körkörös mozdulatokkal masszírozza át a fej oldalát és a fejtetőt a haj serkentéséért egészen a gyökerektől. Ez javítja a fejbőr vérkeringését, ami a haj gyökereit levegőhöz juttatja és elősegíti egészséges növekedésüket.

Változtasson az étrendjén

Fontos, hogy elegendő megfelelő tápanyagot fogyasszon, ha szeretné a haját a hajhagymáktól a hajvégekig ápolni. Olvassa el a legjobb tápanyagok listáját a gyönyörű és egészséges hajért!

A Szerkesztőség

Ikonikus termékeink

Aminexil Clinical 5 - hajhullás ellen nőknek

Aminexil Clinical 5 - hajhullás ellen nőknek

( 3 vélemény alapján )

Energiát adó sampon

Energiát adó sampon

( 118 vélemény alapján )

ENERGIÁT ADÓ HAJERŐSÍTŐ BALZSAM

ENERGIÁT ADÓ HAJERŐSÍTŐ BALZSAM

( 57 vélemény alapján )

Densi-Solutions Hajdúsító sampon - termékkép

Densi-Solutions
Hajdúsító sampon

A sűrűbb, erősebb hajért.

( 3 vélemény alapján )

Densi-Solutions Hajdúsító balzsam - termékkép

Densi-Solutions
Hajdúsító balzsam

A sűrűbb, erősebb hajért.

( 3 vélemény alapján )

go to top