OK

OK Mégsem

Köszönjük

Bezárás

Új Slow Âge arckrém éjszakára – készítse fel bőrét a holnapra

Tudta, hogy éjszaka a bőr mikrokeringése felgyorsul és az oxigén könnyebben bejut a sejtekbe? Az éjszaka tökéletes időszak a bőr regenerálódására, védekezőképességének megerősítésére.

Új Slow Âge arckrém éjszakára – készítse fel bőrét a holnapra

A Vichy Laboratoires éppen ezért az arcápolási rutin egy újabb kulcsfontosságú lépésével egészíti ki a Slow Âge arcápoló család kínálatát, a Slow Âge éjszakai arckrémmel, amely akár maszkként is használható.

Üde éjszakai arckrém és arcmaszk

A Slow Âge éjszakai arckrém egy új, különleges textúrával rendelkező arcápoló kozmetikum. Segíti a bőrfelszín megújulását, továbbá éjszakai krémként vagy arcmaszkként is használható. Jellegzetes karamell színű, friss, természetes illatú géles textúrája gyorsan beszívódik a bőrbe.

A krém összetevői antioxidáns hatásúak:

  • TISZTA REZVERATROL (csak az éjszakai Slow Âge arckrémben) - Hatékony növényi kivonat, melynek kivételes antioxidáns tulajdonságait a hagyományos kínai orvoslás is nagyra értékeli. Az éjszakai Slow Âge arcápoló koncentrált mennyiségben tartalmazza a rezveratrol színtiszta kivonatát a maxilámis hatékonyság eléréséért. A rezveratrol mindemellett stimulálja a mitokondriumokat és segíti a sejtlégzést, amely által az arcbőr megjelenése üdévé és ragyogóvá válik.
  • BAICALIN (a Slow Âge nappali arcápolókban is) - Rendkívül erős antioxidáns, amely segít csökkenteni a bőröregedést kísérő, szabad szemmel nem látható oxidációs és gyulladásos folyamatok számát.
  • BIFIDUS PROBIOTIKUM KIVONAT (a Slow Âge nappali arcápolókban is) - Ez az összetevő támogatja és erősíti a bőr rendkívül sérülékeny és érzékeny barrier funkcióját a környezeti hatásokkal szemben. Ezzel párhuzamosan segít enyhíteni a bőrszárazságot és a bőr érzékenységét.

Kétféle alkalmazási lehetősége van:

1) Használhatja a krémet klasszikus éjszakai arcápolóként: vigye fel gyengéden megtisztított bőrére, majd engedje, hogy a finom illat ellazítsa és adja át magát a pihentető alvásnak, miközben bőre regenerálódik és feltöltődik.  Egyetlen éjszaka után arcbőre simább és ragyogóbb lehet. Az arckrém éjszakáról éjszakára segít a bőrfelszín megújításában és a kisebb ráncok simításában. #AHolnapMaÉjjelKezdődik

2) Vagy alkalmazza arcmaszkként: hetente egyszer vigyen fel egy vékony réteget az arcára, hagyja hatni 10 percig, majd masszírozza bőrébe. A felesleget vattakoronggal törölje le. A bőr reggelre üdébb, egységesebb, puhább és kisimultabb lehet, akárcsak egy pihentető alvás után!

SLOW ÂGE arckrém éjszakára
SLOW ÂGE arckrém éjszakára

Ikonikus termékeink

go to top