OK

OK Mégsem

Köszönjük

Bezárás

Új Liftactiv Fresh Shot: Antioxidáns intenzív arcápoló fáradtság ellen

Bőrünk a munkahelyi stressz, az alváshiány, vagy akár a kiegyensúlyozatlan étrend következtében fáradtnak, fakónak tűnhet. Mi azonban ismerjük a megoldást: a hatékony antioxidáns Liftactiv Fresh Shot szérumot!

Új Liftactiv Fresh Shot: Antioxidáns intenzív arcápoló fáradtság ellen

A munka és a magánélet közti pendlizés sokszor nem egyszerű. Gyakran mind külsőleg, mind belsőleg rendkívül kimerítő lehet.  Az arcbőr fakóvá válhat, kiszáradhat, feszülhet, elveszítheti természetes fényét és ráncok jelenhetnek meg rajta. Az UV-sugárzás, a kiegyensúlyozatlan étrend és a szennyezett levegő káros hatásai csak még tovább rontanak a helyzeten. Ám a jó hír az, hogy van segítség, mely által az Ön bőre ismét frissebbnek látszódhat.

Elég 10 nap, hogy bőre fiatalabbnak és kipihentebbnek tűnjön

A Vichy, Európa gyógyszertárainak első számú bőröregedés gátló márkája*, egyedülálló újdonsággal bővítette öregedésgátló LIFTACTIV termékcsaládját. A Liftactiv Fresh Shot szérum természetes eredetű és bőrgyógyászok által igazoltan hatékony összetevőkből áll. Ásványi anyagokban dús Vichy termálvízzel gazdagított a frissebb, kipihentebb, fiatalosan ragyogó arcbőrért. A bőr azonnali kisimulása garantált!

15% TISZTA C-VITAMIN

A C-vitamin a szérum egyik legfőbb hatóanyaga, amely nélkülözhetetlen a bőr számára. Hatékony antioxidánsként jótékonyan veszi fel a harcot az oxidatív stressz és a szabad gyökök ellen egyaránt. Óvja a bőrt, támogatja a kollagén szintézisét és segít megelőzni a barna foltok kialakulását. Az arcszín ragyogóbb, egységesebb és fiatalosabb megjelenésű lehet általa.

Fresh Shot

Bőrminőséget javító hatóanyagok

A fragmentált hialuronsav a hidratált, rugalmas és telt arcbőr egyik kulcsfontosságú eleme, mely hatékonyan küzd a bőröregedés látható jelei ellen. A természetes eredetű neohespiridin és tengerparti fenyő polifenolok pedig erős antioxidánsokként segítenek semlegesíteni a szabad gyököket és javítani a mikrokeringést. Egyszerre óvják a bőrt az UVA-sugárzás okozta károsodástól és járulnak hozzá a bőrminőség javulásához.

Mikor és hogyan alkalmazzuk a szérumot?

A Fresh Shot szérumot bármikor alkalmazhatja, amikor úgy érzi bőre fáradt, fakó, szürkés színű. Naponta egyszer, reggelente, nappali arcápoló krémje előtt vigyen fel arcára 4 cseppet 10 napon át.

*IMS – Pharmatrend és Paratrend nemzetközi adatszolgáltatás - bőröregedésgátló arcápoló krém 8 országban (Franciaország, Olaszország, Spanyolország, Belgium, Hollandia, Ausztria és Svájc) - 2015 és 2016 – ár-érték arány.

Ikonikus termékeink

go to top