OK

OK Mégsem

Köszönjük

Bezárás

Megújult Aqualia Thermal - minimalista összetétel

A Vichy Laboratoires a megújult Aqualia Thermal fejlesztésekor a sportolók által kiszáradás ellen használt izotóniás sportitalok összetételéből merített ihletet. Hogy mi született mindebből?

Az arcbőr normál körülmények között naponta 500 ml vizet veszít. A vízveszteség edzés (akár 2 liter), futás (akár 1,6 liter) vagy repülőgéppel történő utazás közben sokszorosára nő. Hogyan próbálják ezt a problémát kiküszöbölni a sportolók? Vizet, ásványi anyagokat és cukrot, azaz olyan összetevőket tartalmazó hidratáló izotóniás italokat fogyasztanak, amelyek biztosítják a bőr hosszan tartó hidratáltságát. Pontosan ez a megoldás volt az, ami az Aqualia Thermal termékcsalád megújítása során inspirálóan hatott a Vichy Laboratories kutatóira. Az Aqualia Thermal arcápolók most ennek köszönhetően 97%-ban természetes eredetű hatóanyagokat tartalmaznak.

Természetesebb. Tisztább. Hatékonyabb.

A megújult termékcsalád termékeiben csak 20 összetevő található. Teljes egészében szilikon-, olaj- és paraben-mentesek. A hatóanyagok 97%-a természetes eredetű:

 • Búzából fermentált hialuronsav: vízmegkötő védőréteget alkot a bőr felszínén, ennek köszönhetően hosszan tartó hidratálást biztosít a bőrnek.
 • Bükkfából vagy juharfából nyert növényi cukor (mannóz) : külső forrásokból pótolja a bőr víztartalmát. A bőr szerkezetének megerősítésével csökkenti a transzepidermális vízvesztés mértékét.
 • Ásványi anyagok sói: Nátrium PCA: stimulálja a bőr természetes hidratáló folyamatát, megköti a vizet és segít azt a bőrben tartani.
 • A francia vulkanikus régióban születő ásványi anyagokban gazdag Vichy Termálvíz 15 nélkülözhetetlen ásványi anyaggal segít megerősíteni a bőr ellenállóképességét a környezeti hatásokkal szemben.

Természetesebb. Tisztább. Hatékonyabb.

Könnyű és gazdag

Az Aqualia arckrémek kétféle, könnyű – Light - , és gazdag - Rich -  változatban érhetők el. Mindkét arckrém hipoallergén és bőrgyógyászati ellenőrzés mellett, érzékeny bőrön is tesztelt. A bőr akár 48 órán keresztül megőrizheti hidratáltságát, és jobban ellen tud állni az olyan külső hatásoknak, mint az időjárás változásai, a stressz, vagy a légszennyezés.   

 • A hidratáló arckrém könnyű – Light - változatát vízhiányos, normál és kombinált bőrre ajánljuk. A krém használatát követően a bőr hosszú ideig hidratált, táplált és revitalizált marad. A krém textúrája ultra-könnyű, gyorsan beszívódik és nem ragad.
 • Az Aqualia arckrém gazdag - Rich - változata extra hidratálást és puhítást igénylő, erősen vízhiányos, száraz bőrre ajánlott. Textúrája sűrűbb, gazdagabb és használata után a bőr hosszan tartóan hidratált és táplált marad.
 • A termékcsalád még intenzívebb hidratálást biztosító szérumot is tartalmaz. Használatát követően a bőr mélyrehatóan hidratált, üdébb, puhább, revitalizált lehet és a felszíni ráncok simábbnak tűnhetnek. A szérum könnyed állagú és gyorsan beszívódik. Minden bőrtípusra alkalmazható, hipoallergén és bőrgyógyászati ellenőrzés mellett tesztelt.

Könnyű és gazdag

Ikonikus termékeink

 • Éjszakai bőrfeltöltő krém-gél - termékkép
 • Aqualia Thermal 97% TERMÉSZETES ÖSSZETEVŐ June 2018
  Hidratáló arckrém - Gazdag - termékkép

  AQUALIA THERMAL

  Hidratáló arckrém - Gazdag

  Nappali arckrém

  Akár 48 órán át hidratálja a bőrt. 97%-ban természetes eredetű formula hialuronsavval.

 • Aqualia Thermal 97% TERMÉSZETES ÖSSZETEVŐ June 2018
  Hidratáló arckrém - Könnyű - termékkép

  AQUALIA THERMAL

  Hidratáló arckrém - Könnyű

  Nappali arckrém

  Akár 48 órán át hidratálja a bőrt. 97%-ban természetes eredetű formula hialuronsavval.

 • Aqualia Thermal 97% TERMÉSZETES ÖSSZETEVŐ June 2018
  Hidratáló szérum - termék kép

  AQUALIA THERMAL

  Hidratáló szérum

  Szérum

  Akár 48 órán át hidratálja a bőrt. 97%-ban természetes eredetű formula hialuronsavval.

 • Legolvasottabb

  Vichy Termálvíz

  Nyári kánikula: meg tud birkózni bőre a meleggel?

  Ha elutazik nyaralni, ha nem: a hőség le tudja meríteni bőre ásványi-anyag készletét, amely a bőr feszüléséhez és érzékenyebbé válásához vezethet. Megkérdeztük Dr. Nina Roos bőrgyógyászt, hogyan vészeljük át a nyári meleget a városban, miközben ápoljuk is a bőrünket.

  olvassa el a cikket

  go to top

  Skinconsult

  BŐRGYÓGYÁSZOKKAL KIFEJLESZTETT ALGORITMUS,
  AMELY A BŐRÖREGEDÉS LÁTHATÓ JELEIT ELEMZI

  Bőrelemzés
  1 perc
  alatt

  Csináljon egy szelfit

  Töltse ki a profilját

  Személyre szabott
  bőrápolási tanácsok

  v_woman-2.jpg
  Finom vonalakErőssége
  Szem alatti ráncokFókuszpont
  Feszességvesztés

  Fedezze fel: SkinconsultAI

  circle1circle2circle3circle4