OK

OK Mégsem

Köszönjük

Bezárás

Egy új arckrém a bőröregedés kialakulóban lévő jelei ellen

A Slow Âge az antioxidáns baicalin és a bifidusz hatóanyagokat egyesíti az ásványi anyagokban gazdag Vichy Termálvízzel.

Egy új arckrém a bőröregedés kialakulóban lévő jelei ellen

Antioxidáns Baicalin

A Kínában megtalálható több ezer növényfaj közül a Vichy Laboratórium egyet választott ki: az erős UV-sugárzásról és hideg időjárásról ismert 
Senhszi tartományból származó Scutellaria baicalensis hihetetlen ellenállóképességű.

Erejét a gyökeréből meríti, amelyet a helyiek csak "aranygyökérnek" neveznek. Már 2 000 éve használják, és a kínai orvoslás 50 alap gyógynövénye közé sorolják.

A Vichy kutatói bizonyították a gyökeréből kivont baicalin kiemelkedő antioxidáns tulajdonságait, és azt is, hogy antioxidáns hatása erőteljesebb, mint a jól ismert E- és C-vitaminé.

Bifidusz az erősebb bőrért

A probiotikumok élő mikroorganizmusok, amelyeket sokat tanulmányoztak az egészségre, elsősorban a bélflórára gyakorolt pozitív hatásai kapcsán. A Bifidusz egy probiotikumszármazék, amelyet a Bifidobacterium Longum baktériumok fermentációjával nyernek.

A Bifidusz segít erősíteni a bőrbarriert és csökkenteni a bőr érzékenységét a káros környezeti hatásokkal szemben. A Bifidusnak köszönhetően a bőr szárazsága és érzékenysége is csökkenhet.

Vichy termálvíz: az erősebb bőrért

15 ásványi anyagban és nyomelemben gazdag Vichy Termálvíz. Szigorú tesztelési eljárásokkal bizonyított hatékonyság. A bőr erősebb és ellenállóbb lehet a káros külső hatásokkal szemben.

Ikonikus termékeink

 • Nappali arcápoló a bőröregedés kialakulóban lévő látható jelei ellen - termékkép
 • Legolvasottabb

  Újdonság: MINÉRAL 89 hyaluron-booster arcápoló

  Arcápolás

  Újdonság: MINÉRAL 89 hyaluron-booster arcápoló

  A bőr testünk elsődleges védelmi vonala, amely segít megóvni szervezetünket a káros külső hatásoktól. Éppen ezért, minden tőlünk telhetőt meg kell tennünk annak érdekében, hogy megóvjuk és megerősítsük ellenállóképességét a stresszel és más káros környezeti hatásokkal (expozóm) szemben.

  olvassa el a cikket

  go to top

  Skinconsult

  BŐRGYÓGYÁSZOKKAL KIFEJLESZTETT ALGORITMUS,
  AMELY A BŐRÖREGEDÉS LÁTHATÓ JELEIT ELEMZI

  Bőrelemzés
  1 perc
  alatt

  Csináljon egy szelfit

  Töltse ki a profilját

  Személyre szabott
  bőrápolási tanácsok

  v_woman-2.jpg
  Finom vonalakErőssége
  Szem alatti ráncokFókuszpont
  Feszességvesztés

  Fedezze fel: SkinconsultAI

  circle1circle2circle3circle4