OK

OK Mégsem

Köszönjük

Bezárás

Egy új arckrém a bőröregedés kialakulóban lévő jelei ellen

A Slow Âge az antioxidáns baicalin és a bifidusz hatóanyagokat egyesíti az ásványi anyagokban gazdag Vichy Termálvízzel.

Egy új arckrém a bőröregedés kialakulóban lévő jelei ellen

Antioxidáns Baicalin

A Kínában megtalálható több ezer növényfaj közül a Vichy Laboratórium egyet választott ki: az erős UV-sugárzásról és hideg időjárásról ismert 
Senhszi tartományból származó Scutellaria baicalensis hihetetlen ellenállóképességű.

Erejét a gyökeréből meríti, amelyet a helyiek csak "aranygyökérnek" neveznek. Már 2 000 éve használják, és a kínai orvoslás 50 alap gyógynövénye közé sorolják.

A Vichy kutatói bizonyították a gyökeréből kivont baicalin kiemelkedő antioxidáns tulajdonságait, és azt is, hogy antioxidáns hatása erőteljesebb, mint a jól ismert E- és C-vitaminé.

Bifidusz az erősebb bőrért

A probiotikumok élő mikroorganizmusok, amelyeket sokat tanulmányoztak az egészségre, elsősorban a bélflórára gyakorolt pozitív hatásai kapcsán. A Bifidusz egy probiotikumszármazék, amelyet a Bifidobacterium Longum baktériumok fermentációjával nyernek.

A Bifidusz segít erősíteni a bőrbarriert és csökkenteni a bőr érzékenységét a káros környezeti hatásokkal szemben. A Bifidusnak köszönhetően a bőr szárazsága és érzékenysége is csökkenhet.

Vichy termálvíz: az erősebb bőrért

15 ásványi anyagban és nyomelemben gazdag Vichy Termálvíz. Szigorú tesztelési eljárásokkal bizonyított hatékonyság. A bőr erősebb és ellenállóbb lehet a káros külső hatásokkal szemben.

Ikonikus termékeink

Nappali arcápoló a bőröregedés kialakulóban lévő látható jelei ellen - termékkép

Nappali arcápoló a bőröregedés kialakulóban lévő látható jelei ellen

( 80 vélemény alapján )

go to top