OK

OK Mégsem

Köszönjük

Bezárás

5 ihletet adó tipp 40 év feletti nőknek

Bár 40 évesen a nők szebbek, mint valaha, azért a bőrük szeszélyességével szembe kell nézniük: feszességvesztés, megjelenő ráncok, fakó arcszín... íme néhány tipp a fiatalos bőrminőség megőrzéséért!

5 ihletet adó tipp 40 év feletti nőknek

# 1: Ismerje meg a meditációt

Miért is ne válhatna a meditáció az Ön új szépség rituáléjává? Ennek a gyakorlatnak az a célja, hogy újra önmagára összpontosítson és relaxáljon, ami csökkenti a stresszt. Valójában a különböző légzőgyakorlatok segítenek oxigénnel feltölteni a testet és fokozni a vérkeringést. A gyönyörűen pirospozsgás orcákért!

Hogyan meditáljon? Ha most kezdi, akkor először olvasson utána! Így segítséget kaphat a megfelelő testhelyzet megtalálásában és a jó légzési ritmus felvételében. Ez pedig elengedhetetlen ahhoz, hogy újra megtalálja önmagát és feltöltődhessen.

Mindig csendes helyre üljön, távol a mobiltelefonjától és a közösségi hálózatoktól!

# 2: Változtassa meg az étkezési szokásait

Az egészségünk javarészt attól függ, amit elfogyasztunk! Tudományosan bizonyított tény, hogy egyes élelmiszerek képesek korlátozni bizonyos betegségek előfordulását, például a rákét. Az ideális bevásárlókosár a 40 év feletti nőknek: omega-3 a depresszió ellen és a szívre gyakorolt pozitív hatása miatt (zsíros halak, rák, hering) és antioxidánsok (zöldségek és gyümölcsök) a szabadgyökök elleni küzdelemért. Készen áll a helyes táplálkozásra?

# 3: Egészítse ki a szépségprogramját egy szérummal

Ha eddig mellőzte ezt a bőrápolási terméket, most eljött az ideje, hogy helyet szorítson neki a fürdőszobájában! Hiszen 40 év felett a bőr hajlamos veszíteni a rugalmasságából, ami a mélyebb ráncok és esetlegesen pigmentfoltok kialakulásához vezet. Célzott hatóanyagokra van tehát szüksége, egy gyorsan beszívódó folyékony állagban, mint a szérum. Bőre szárazságától függően használja önmagában, vagy egy hidratáló arckrém alatt! Mivel koncentrált, egy vagy két csepp is elegendő belőle. Ujjhegyei segítségével, középről indulva kifelé haladva vigye fel az arcbőr egészére!

# 4: Éjszaka frissítse fel a bőrét

Nincs is jobb a pihentető éjszakai alvásnál a bőr saját regeneráló folyamatainak optimalizálásáért. És ha ilyenkor még egy hialuronsavban és rhamnose-ban gazdag éjszakai krémet is használ, ami hatékonyan elősegíti az irritáció, a kipirosodás jeleinek csökkentését és ébredéskor energizálja a bőrt, azzal még tovább segíti ezeket a folyamatokat.

# 5: Fényvédelem

Mennyire szeretünk a nyári napsütésben sétálni! Igen, de ne túl sokat! Mivel az UV-sugárzás károsítja a kollagént és az elasztint, ezáltal pedig hozzájárul a bőr korai öregedéséhez. További káros hatás: a napfény sötét foltok kialakulását is okozza. Nyaraláskor gyakran ismételje meg az 50-es faktorszámú fényvédő felvitelét és korlátozza a napozást a legmelegebb órákban déli 12 és délután 16 óra között!

A szerkesztő tippje: nyaralás előtt 10 nappal kezdje el felkészíteni a bőrét bétakarotinban, antioxidánsokban, C- és E-vitaminokban gazdag étrendkiegészítőkkel, a nap által okozott károsodás megelőzéséért! Az év során pedig sminkelje és hidratálja az arcbőrét fényvédővel ellátott BB krémmel. Ez a ragyogó, egységes és fiatalabbnak látszó bőr titka!

Ikonikus termékeink

ÉJSZAKAI KRÉM - termékkép

ÉJSZAKAI KRÉM

( 55 vélemény alapján )

SUPREME SZEMKÖRNYÉKÁPOLÓ - termékkép

SUPREME SZEMKÖRNYÉKÁPOLÓ

( 42 vélemény alapján )

SUPREME száraz bőrre - termékkép

SUPREME
száraz bőrre

( 4 vélemény alapján )

go to top