OK

OK Mégsem

Köszönjük

Bezárás

Vichy termálvíz az egész családnak

Vichy termálvíz az egész családnak

A termálvíz nem csak nőknek jó... férfiak és gyermekek is élvezhetik jótékony hatásait és frissességét! A Vichy termálvíz hamar az egész család kedvencévé válik. Íme 3 példa:

Gyermekeknek: könnyű, azonnali frissesség

A Vichy termálvíz ideális az egészen piciknek nagy melegben. Például egy hosszú utazás során meg fogja látni, hogy egyetlen spriccelés hogyan tudja megváltoztatni egy egész család életét! Persze ásványi anyag tartalmának köszönhetően a Vichy termálvíz meg is nyugtatja a kisbabák bőrének kipirosodását és irritációját. Még egy trükk: tegye a flakont a hűtőszekrénybe (vagy a mélyhűtőbe) az extra friss hatásért. A gyerekek imádják!

Férfiaknak: A borotválkozás által okozott égető érzés megnyugtatására

Ez a férfiaknak tetsző, felhajtás mentes mozdulat: egy bőséges permet az arcbőrre, borotválkozás után. 15 ásványi anyagot tartalmazó vitaminkoktéljával a Vichy termálvíz nyugtatja a bőrt és a borotválkozás által okozott égető érzést. Elektromos vagy kézi borotválkozás után is jól használható!

És Önöknek hölgyeim: a még gyönyörűbb bőrért

Permetezze be vele az arcát, mielőtt felvinné a nappali krémet és este az arctisztítás után, a kiegészítő szépségápolásért, amely fokozza a bőre szépségét! Az ásványi anyagokkal telített Vichy termálvíz szerepet játszik a bőr oxigénnel való ellátásában és hidratálásában. És még a smink rögzítésére is használható.

Ikonikus termékeink

 • ÁSVÁNYI ANYAGOKBAN GAZDAG VICHY TERMÁLVÍZ - termékkép
 • Legolvasottabb

  Vichy Termálvíz

  Nyári kánikula: meg tud birkózni bőre a meleggel?

  Ha elutazik nyaralni, ha nem: a hőség le tudja meríteni bőre ásványi-anyag készletét, amely a bőr feszüléséhez és érzékenyebbé válásához vezethet. Megkérdeztük Dr. Nina Roos bőrgyógyászt, hogyan vészeljük át a nyári meleget a városban, miközben ápoljuk is a bőrünket.

  olvassa el a cikket

  go to top

  Skinconsult

  BŐRGYÓGYÁSZOKKAL KIFEJLESZTETT ALGORITMUS,
  AMELY A BŐRÖREGEDÉS LÁTHATÓ JELEIT ELEMZI

  Bőrelemzés
  1 perc
  alatt

  Csináljon egy szelfit

  Töltse ki a profilját

  Személyre szabott
  bőrápolási tanácsok

  v_woman-2.jpg
  Finom vonalakErőssége
  Szem alatti ráncokFókuszpont
  Feszességvesztés

  Fedezze fel: SkinconsultAI

  circle1circle2circle3circle4