OK

OK Mégsem

Köszönjük

Bezárás

Vichy termálvíz az egész családnak

A természetes Vichy termálvíz nagyon jól nyugtatja, hidratálja és frissíti a gyermekek és felnőttek bőrét.

Vichy termálvíz az egész családnak

A termálvíz nem csak nőknek jó... férfiak és gyermekek is élvezhetik jótékony hatásait és frissességét! A Vichy termálvíz hamar az egész család kedvencévé válik. Íme 3 példa:

Gyermekeknek: könnyű, azonnali frissesség

A Vichy termálvíz ideális az egészen piciknek nagy melegben. Például egy hosszú utazás során meg fogja látni, hogy egyetlen spriccelés hogyan tudja megváltoztatni egy egész család életét! Persze ásványi anyag tartalmának köszönhetően a Vichy termálvíz meg is nyugtatja a kisbabák bőrének kipirosodását és irritációját. Még egy trükk: tegye a flakont a hűtőszekrénybe (vagy a mélyhűtőbe) az extra friss hatásért. A gyerekek imádják!

Férfiaknak: A borotválkozás által okozott égető érzés megnyugtatására

Ez a férfiaknak tetsző, felhajtás mentes mozdulat: egy bőséges permet az arcbőrre, borotválkozás után. 15 ásványi anyagot tartalmazó vitaminkoktéljával a Vichy termálvíz nyugtatja a bőrt és a borotválkozás által okozott égető érzést. Elektromos vagy kézi borotválkozás után is jól használható!

És Önöknek hölgyeim: a még gyönyörűbb bőrért

Permetezze be vele az arcát, mielőtt felvinné a nappali krémet és este az arctisztítás után, a kiegészítő szépségápolásért, amely fokozza a bőre szépségét! Az ásványi anyagokkal telített Vichy termálvíz szerepet játszik a bőr oxigénnel való ellátásában és hidratálásában. És még a smink rögzítésére is használható.

A Szerkesztőség

Ikonikus termékeink

ÁSVÁNYI ANYAGOKBAN GAZDAG VICHY TERMÁLVÍZ - termékkép

ÁSVÁNYI ANYAGOKBAN GAZDAG VICHY TERMÁLVÍZ

( 75 vélemény alapján )

go to top