OK

OK Mégsem

Köszönjük

Bezárás

Mi történik a bőrrel a változókorban? „Változókor? Én nem változom!“ podcast a Vichy támogatásával #2

2. Epizód 

A változókor első tüneteit szó szerint a saját bőrünkön tapasztaljuk meg. Jó hír azonban, hogy tehetünk azért, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben. A tudatos bőrápolási rutin kialakítása, a megfelelő táplálkozás és életmódváltás mellett számos más megoldás is tud segíteni minket ebben a változókor alatt is. A Vichy „Változókor? Én nem változom!” 6 részes podcast- és videó-sorozatában László Krisztina, újságíró ledönti a tabukat és szakértőkkel, ismert vendégekkel körbejárja a változókor témáját. A második részben Für Anikó, színésznő és Dr. Dlusztus Ágnes, bőrgyógyász lesznek a vendégei.
A  beszélgetésben résztvevők koronavírus tesztelésen vettek részt a felvétel előtt, amelynek eredménye negatív lett, ezért vették le maszkjukat a felvétel időtartama alatt.


#valtozokorennemvaltozom

Nézze meg a következő epizódot is. Premier: 2021.04.23. Téma: Hogyan találjuk meg újra a helyünket a családban és a társadalomban a változókor alatt?

Hallgasson minket!
Spotify

Apple podcasts

Legolvasottabb

Miért tabu a menopauza? „Változókor? Én nem változom!“ podcast a Vichy támogatásával #1

Podcast, tabuk nélkül

Miért tabu a menopauza? „Változókor? Én nem változom!“ podcast a Vichy támogatásával #1

A Vichy „Változókor? Én nem változom!” 6 részes podcast- és videó-sorozatában László Krisztina, újságíró ledönti a tabukat és körbejárja a menopauza témáját meghívott szakértőkkel és vendégekkel. Az első részben Iványi Orsolya blogger, kommunikációs szakértő, menopauza aktivista a vendége, akivel arról beszélget, hogyan lett a küldetése a menopauza, a közösség ereje hogyan tud segíteni ebben az életszakaszban, és hogy miért fontos az öregedést komolyan venni, ha sokáig akarunk élni."

olvassa el a cikket

go to top

Skinconsult

BŐRGYÓGYÁSZOKKAL KIFEJLESZTETT ALGORITMUS,
AMELY A BŐRÖREGEDÉS LÁTHATÓ JELEIT ELEMZI

Bőrelemzés
1 perc
alatt

Csináljon egy szelfit

Töltse ki a profilját

Személyre szabott
bőrápolási tanácsok

v_woman.jpg
Finom vonalakErőssége
Szem alatti ráncokFókuszpont
Feszességvesztés

Fedezze fel: SkinconsultAI