OK

OK Mégsem

Köszönjük

Bezárás

Dr. Prosper Haller és a Vichy eredetének története

Ha a bőr egyedi igényeire szabott innovatív termékekről beszélünk, természetesen szóba kerül a Vichy is.

Dr. Prosper Haller és a Vichy eredetének története

Vessen egy pillantást az alábbi videóra, hogy megtudja, hogyan forradalmasította a bőrápolás világát a márka alapítója, Dr. Prosper Haller és milyen hatást gyakorolnak ma is az ő gondolatai a kozmetikai iparra.

Az 1931-ben bevezetett Vichy márka, az alapító Dr. Prosper Haller hosszú távú, innovatív szépség- és egészségmegőrzési megközelítésének eredményeként született meg. Az elsők között volt, aki a bőrápolás területét holisztikus szempontból közelítette meg. Az úttörő Dr. Haller történelmet írt, miután felfedezte a Vichy termálvíz betegek hegeire gyakorolt, gyógyító tulajdonságait.
Ez a felfedezés, amely a Vichy Dermatological Hygiene Company létrehozását eredményezte, a szépség és kozmetikai ipar nemzetközi forradalmának a kezdete volt, amelyben Dr. Haller volt az első, aki a különféle bőrtípusoknak megfelelő, többféle bőrápolási terméket kínált. Mindez egy olyan illusztris karrier után, amely során több ezer pácienst kezelt rezidens orvosként a Vichy Termál Központban, ahol a vízalapú gyógymódokat - köztük a masszázst és a termálfürdőket - kombinálta csúcsminőségű orvosi technikákkal.


Dr. Haller innovatív szelleme és a szépség- és a bőrápolásban úttörőnek számító hozzáállása ma is meghatározza a Vichy világát. Mi több, az általa létrehozott márka egyre jobban elkötelezett abban, hogy a Vichy termálvíz előnyeit világszerte eljuttassa a nőkhöz. Erre pedig mi igazán büszkék lehetünk!

Ikonikus termékeink

 • ÁSVÁNYI ANYAGOKBAN GAZDAG VICHY TERMÁLVÍZ - termékkép
 • Legolvasottabb

  go to top

  Skinconsult

  BŐRGYÓGYÁSZOKKAL KIFEJLESZTETT ALGORITMUS,
  AMELY A BŐRÖREGEDÉS LÁTHATÓ JELEIT ELEMZI

  Bőrelemzés
  1 perc
  alatt

  Csináljon egy szelfit

  Töltse ki a profilját

  Személyre szabott
  bőrápolási tanácsok

  v_woman-2.jpg
  Finom vonalakErőssége
  Szem alatti ráncokFókuszpont
  Feszességvesztés

  Fedezze fel: SkinconsultAI

  circle1circle2circle3circle4