OK

OK Mégsem

Köszönjük

Bezárás

Természetesség: Vichy ápoló termékek

Bízzon a természetes hatóanyagok erejében a bőr megfelelő ápolásához! Itt a Vichy termékcsalád 3 természetes összetevőjét és jótékony hatását mutatjuk be.

Természetesség: Vichy ápoló termékek

Fókuszban a rizskorpaolaj és sáfrányolaj

  • Sáfrányolaj: a pórsáfrány (a bogáncs család) virágának magjainak kivonata, omega 9-et és rengeteg omega 6-ot tartalmaz (2-szer többet, mint az argánolaj), tápláló és lágyító tulajdonságokkal.
  • Rizskorpaolaj: a Japánból származó friss rizs összepréselése által nyerik, ismerten gazdag omega 9-ben (40 és 52% között), omega 6-ban és omega 3-ban. A rizskorpaolajat bőrápoló és védő tulajdonságai miatt is használják, illetve a bőrt kiszárító hatások elleni küzdelemben is.

E két természetes olaj kombinációja különleges ápolást kínál a bőrnek, fokozva annak szépségét. Segítenek esszenciális zsírsavakat juttatni a bőrbe. Ennek eredményeként, elősegítik a bőr védőrétegének erősítését, és a bőr lipidekkel táplált lehet. Ezek a természetes olajok igazi szövetségesei lehetnek a változókor idején, mivel ez az az idő egy nő életében, amikor a bőr szárazabb és megfelelő táplálást igényel.

Fókuszban a rhamnose


A rhamnose egy természetes eredetű molekula, amely a cukornádból származik. Ez egy erőteljes molekula az öregedés jeleinek megcélzására és ráadásként: érzékeny bőrre is jó. A rhamnose értéke különleges, bőrfelépítés erősítő hatásában rejlik, ami által segíthet megelőzni és csökkenteni a bőr öregedésének jeleit. A rhamnose-zal gazdagított bőrápolási termékekkel, a 40 éves kor után megjelenő öregedés jeleinek megjelenése csökkenthető. Bőre puhább lehet, tónusa megszépül és a ráncok jelei csökkenhetnek.

Fókuszban a hialuronsav


A bőrben természetesen jelen lévő hialuronsav felel a bőr rugalmasságáért. A gond sajnos az, hogy az életkor előrehaladtával a szintje csökken. Ennek hatása pedig meglátszik a bőrön: a ráncok bevésődnek és a bőr veszít a feszességéből. Nincs is jobb a hialuronsavval gazdagított bőrápolók alkalmazásánál az öregedés jeleit mutató bőr feltöltésének és hidratálásának elősegítéséért. Válassza a fragmentált hialuronsavat tartalmazó ápolókat, annak érdekében, hogy megnövelje a az öregedésgátló összetevők bejuttatását a bőrbe. Alacsony molekuláris súlya (ami 22-szer kisebb méretben és súlyban) jobban bejut a bőrbe, háromszor annyira, mint a magas molekuláris súlyú hialuronsav. Egy jelentős előny a még hatékonyabb beszívódásért a bőr védőrétegébe és a mély hatásért.

go to top