getGeoIPCountryCode = SiteAppCode = HU Test : 'HU/'

OK

OK
Mégsem

Köszönjük

Bezárás
mediacachable:1
Vichy termálvíz

Vichy termálvíz

Fedezze fel az ásványi anyagokban gazdag Vichy termálvíz történetét!
A Vichy termálvíz - amelyet a természet formázott és tudományos úton lehetetlen előállítani - a márka minden arc-, test- és hajápolási termékében benne van, hogy ásványai jótékony hatását átadhassa az Ön testének és bőrének.
Ez a természetes összetevő minden Vichy termék szívében megtalálható, a biztonságos és hatékony összetevők mellett. A célja pedig, hogy az Ön bőrét minden nap erősebbé és még gyönyörűbbé tegye!

Bifidusz: bőrerősítő hatás

Összetevők

Bifidusz: bőrerősítő hatás

A probiotikumok élő mikroorganizmusok, amelyeknek az egészségre, különösen a bél mikroflórájára gyakorolt kedvező hatását már régóta tanulmányozzák. A Bifidusz egy probiotikumszármazék, amelyet a Bifidobacterium Longum baktérium fermentációjával nyernek. A Vichy innovatívan használta fel ezt a bőr számára kedvező hatású, nem élő probiotikum-származékot

olvassa el a cikket

Legolvasottabb

Az "aranygyökerek" antioxidáns ereje

Összetevők

Az "aranygyökerek" antioxidáns ereje

A Scutellaria baicalensis a kínai Senhszi tartományban honos növény. Erre a régióra a nagyon hideg időjárás és az intenzív UV-sugárzás jellemző. A Scutellaria hihetelen ellenállóképességű. Erejét a gyökeréből meríti, amelyet a helyiek csak "aranygyökérnek" neveznek.

olvassa el a cikket

go to top