OK

OK Mégsem

Köszönjük

Bezárás

Hialuronsav: legjobb szövetségesünk a ragyogó bőrért

Ha élénkíteni szeretné arcbőrét, akkor a hialuronsavnak feltétlenül szerepelnie kell a bőrápoló bevásárló listáján! Mi magyarázza ennek a páratlanul hidratáló összetevőnek a frissességet és ragyogást biztosító hatását?

Hialuronsav: legjobb szövetségesünk a ragyogó bőrért

A hialuronsav segít a fakó bőrön


Fáradtnak érzi magát, stressztől szenved, vagy csak egyszerűen "gyűrött"?  Gyakran bőrünk reagál elsőként a változásokra. A szorongás, a fáradtság és a stressz tünetei kiülhetnek az arcunkra, befolyásolva bőrünk regeneráló képességét és csökkentve természetes védőrétegének hatásosságát. A sápadt, fakó tónusról általában az erek összehúzódása tehet.[1]
Ha az utóbbi időben úgy veszi észre, hogy arcán a fáradtság jelei mutatkoznak, fontos megbizonyosodnia arról, hogy hatékonyan hidratálja-e bőrét a megfelelő összetevők segítségével, például  hialuronsavval. Elegendő nedvességgel a bőr nemcsak rugalmassabb, hanem jobban ellenáll a külső káros tényezőknek is, mint a dohányzás hatásainak, szennyeződéseknek, UV-sugárzásnak, baktériumoknak és fertőzéseknek. A jól müködő, hidratált, védelmi szerepére képes bőr nemcsak fantasztikusan néz ki, hanem jó érzés is - hello, fiatalos ragyogás!

[1] Altemus, M. ‘Stress-Induced Changes in Skin Barrier Function in Healthy Women’ (http://www.jidonline.org/article/S0022-202X(15)41329-6/fulltext)

A hialuronsav saját tömegénél
akár1000x többvizet is képes megkötni

Miért ilyen népszerű a hialuronsav?


A hialuronsavat világszerte kedvelik a bőrápolási szakértők és a bőrgyógyászok. Lassan egyik legtöbbet emlegetett összetevővé válik a szépségápolási és bőrápolási blogokon. Vessünk egy pillantást a dolog tudományos hátterére! A hialuronsav molekulák jelentős higroszkópos tulajdonságokkal rendelkeznek, vagyis képesek vonzani és megtartani a vízmolekulákat a környezetükből. Tanulmányok bizonyítják, hogy a hialuronsav saját súlyánál ezerszer több vizet is képes megkötni - ez az oka világraszóló, még az aloe verát is túlszárnyaló hírnevének. Más szóval, amikor minden bőrtípusra alkalmas, hatékony, intenzíven hidratáló összetevőt keresünk, a hialuronsav telitalálat! Nem véletlen, hogy az esztétikai sebészetben is használják a hialuronsavas feltöltést. A legnépszerübb non-invazív beavatkozások közé tartozik például a hialuronsavas ajakfeltöltés.

Ikonikus termékeink

 • BESTSELLER

  Glamour2021
  Erősítő és teltséget adó Hyaluron-Booster 50 ml - termékkép

  Minéral 89

  Erősítő és teltséget adó Hyaluron-Booster 50 ml

  Booster

  Innováció: egy csepp erő a bőrnek minden napra

 • SUPREME - termékkép
 • Új

  MINÉRAL 89 PROBIOTIC FRACTIONS REGENERÁLÓ SZÉRUM - termékkép
 • Legolvasottabb

  A kollagén: minden, amit tudnia érdemes róla.

  Összetevők

  A kollagén: minden, amit tudnia érdemes róla.

  Igaz, amit beszélnek róla: a bőre erősen függ tőle!
  Emlékszik még arra az időre, amikor nem tudta, hogy a kollagén igencsak fontos a bőre számára? Talán, amikor a 20-as éveiben a kollagéntermelése igencsak magas volt, 75%  -kal magasabb, mint az életkor előrehaladtával, nem kellett ezzel foglalkoznia! Esetleg fél füllel hallotta a kollagén szót, tudta, hogy az egy fehérje és hogy valahogyan összefügg a bőr struktúrájával.

  olvassa el a cikket

  A peptidek: ismerje meg ezeket a csodás öregedésgátló összetevőket!

  Összetevők

  A peptidek: ismerje meg ezeket a csodás öregedésgátló összetevőket!

  Az új öregedésgátló összetevőket, a peptideket Önnek is érdemes kipróbálnia!
  A retinollal, az antioxidánsokkal, az AHA-kkal és a C-vitaminnal úgy tűnhet, hogy minden hónapban megjelenik valami új szuper szépségápolási összetevő! A bőrápolásban a legújabb különlegességek most a peptidek: aminosavak rövid láncai, amelyek közül néhány közismerten újból el képes indítani a kollagéntermelést, lassítva az öregedési folyamatot. Érdemes hát Önnek is tudnia ezekről az öregedésgátló hatóanyagokról!

  olvassa el a cikket

  go to top

  Skinconsult

  BŐRGYÓGYÁSZOKKAL KIFEJLESZTETT ALGORITMUS,
  AMELY A BŐRÖREGEDÉS LÁTHATÓ JELEIT ELEMZI

  Bőrelemzés
  1 perc
  alatt

  Csináljon egy szelfit

  Töltse ki a profilját

  Személyre szabott
  bőrápolási tanácsok

  v_woman-2.jpg
  Finom vonalakErőssége
  Szem alatti ráncokFókuszpont
  Feszességvesztés

  Fedezze fel: SkinconsultAI

  circle1circle2circle3circle4