OK

OK Mégsem

Köszönjük

Bezárás

Hialuronsav: legjobb szövetségesünk a ragyogó bőrért

Ha élénkíteni szeretné arcbőrét, akkor a hialuronsavnak feltétlenül szerepelnie kell a bőrápoló bevásárló listáján! Mi magyarázza ennek a páratlanul hidratáló összetevőnek a frissességet és ragyogást biztosító hatását?

Hialuronsav: legjobb szövetségesünk a ragyogó bőrért

A hialuronsav segít a fakó bőrön


Fáradtnak érzi magát, stressztől szenved, vagy csak egyszerűen "gyűrött"?  Gyakran bőrünk reagál elsőként a változásokra. A szorongás, a fáradtság és a stressz tünetei kiülhetnek az arcunkra, befolyásolva bőrünk regeneráló képességét és csökkentve természetes védőrétegének hatásosságát. A sápadt, fakó tónusról általában az erek összehúzódása tehet.[1]
Ha az utóbbi időben úgy veszi észre, hogy arcán a fáradtság jelei mutatkoznak, fontos megbizonyosodnia arról, hogy hatékonyan hidratálja-e bőrét a megfelelő összetevők segítségével, például  hialuronsavval. Elegendő nedvességgel a bőr nemcsak rugalmassabb, hanem jobban ellenáll a külső káros tényezőknek is, mint a dohányzás hatásainak, szennyeződéseknek, UV-sugárzásnak, baktériumoknak és fertőzéseknek. A jól müködő, hidratált, védelmi szerepére képes bőr nemcsak fantasztikusan néz ki, hanem jó érzés is - hello, fiatalos ragyogás!

[1] Altemus, M. ‘Stress-Induced Changes in Skin Barrier Function in Healthy Women’ (http://www.jidonline.org/article/S0022-202X(15)41329-6/fulltext)

A hialuronsav saját tömegénél
akár1000x többvizet is képes megkötni

Miért ilyen népszerű a hialuronsav?


A hialuronsavat világszerte kedvelik a bőrápolási szakértők és a bőrgyógyászok. Lassan egyik legtöbbet emlegetett összetevővé válik a szépségápolási és bőrápolási blogokon. Vessünk egy pillantást a dolog tudományos hátterére! A hialuronsav molekulák jelentős higroszkópos tulajdonságokkal rendelkeznek, vagyis képesek vonzani és megtartani a vízmolekulákat a környezetükből. Tanulmányok bizonyítják, hogy a hialuronsav saját súlyánál ezerszer több vizet is képes megkötni - ez az oka világraszóló, még az aloe verát is túlszárnyaló hírnevének. Más szóval, amikor minden bőrtípusra alkalmas, hatékony, intenzíven hidratáló összetevőt keresünk, a hialuronsav telitalálat! Nem véletlen, hogy az esztétikai sebészetben is használják a hialuronsavas feltöltést. A legnépszerübb non-invazív beavatkozások közé tartozik például a hialuronsavas ajakfeltöltés.

A Szerkesztőség

Ikonikus termékeink

72H HIDRATÁLÓ ARCKRÉM

72H HIDRATÁLÓ ARCKRÉM

( 40 vélemény alapján )

Hyaluron-Booster bőrerősítő szemkörnyékápoló 15 ml - termékkép

Hyaluron-Booster bőrerősítő szemkörnyékápoló 15 ml

Egy csepp erő a bőrünknek a ragyogóbb tekintetért.

( 6 vélemény alapján )

Hyaluron-Booster bőrerősítő és regeneráló arcmaszk - termékkép

Hyaluron-Booster bőrerősítő és regeneráló arcmaszk

go to top