OK

OK Mégsem

Köszönjük

Bezárás

Xmas landing page 2021

SZEREZZEN ÖRÖMET SZERETTEINEK A VICHY AJÁNDÉKAIVAL

6 féle, a bőr különböző igényeinek megfelelő ajándéktáska közül választhat

A Minéral 89 hialuronsavval és 89% vulkanikus eredetű ásványi anyagokban gazdag Vichy termálvízzel segít erősíteni és hidratálni a bőrt. A karácsonyi csomag tartalma: 1db Vichy Minéral 89 Hyaluron-booster bőrerősítő és teltséget adó arcápoló krém 50 ml és 1db Vichy Minéral 89 Hyaluron-booster bőrerősítő szemkörnyékápoló 15 ml.

Liftactiv Collagen Specialist ránctalanító és feszességet adó gondoskodása kollagénhiányos bőr számára ajánlott. A karácsonyi csomag tartalma: Liftactiv Collagen Specialist komplex öregedésgátló arckrém 50 ml és komplex öregedésgátló éjszakai arckrém 50 ml.

Liftactiv Supreme gondoskodása ránctalanít és feszesebbé teszi a bőrt. A karácsonyi csomag tartalma: Vichy Liftactiv Supreme nappali arckrém normál/kombinált bőrre 50 ml és H.A. Epidermic Filler hialuronsavas ránctalanító szérum 30 ml.

A Neovadiol Compensating Complex gondoskodik a hidratálásáról, ragyogóbbá és fiatalosabbá téve az arcbőrt. A karácsonyi csomag tartalma: Vichy Neovadiol Compensating Complex nappali arckrém 50 ml és  Vichy Neovadiol Compansating Complex éjszakai arckrém 50 ml.

A Neovadiol Post-Menopause lipidekkel gondoskodik a arcbőr természetes védelmi rendszeréről és hidratálásáról a változókor után. A karácsonyi csomag tartalma: Vichy Neovadiol Post-Menopause bőrtömörséget fokozó nappai arckrém 50 ml és Post-Menopause tápláló éjszakai arckrém 50 ml.

A Vichy Homme férfiaknak szóló ápoló csomagja tartalmazza az ellenállóbb, láthatóan frisebb bőrt biztosító Hydra-Mag C hidratáló krémet és az érzékeny bőrre fejlesztett Hydra-Mag C frissítő tusfürdőt testre és hajra.

A karácsonyi csomagok elérhetőek a partner gyógyszertárakban, valamint a sipo.hu és a ekozmetikum.hu weboldalon.

GYÓGYSZERTÁRKERESŐ

Skinconsult

BŐRGYÓGYÁSZOKKAL KIFEJLESZTETT ALGORITMUS,
AMELY A BŐRÖREGEDÉS LÁTHATÓ JELEIT ELEMZI

Bőrelemzés
1 perc
alatt

Csináljon egy szelfit

Töltse ki a profilját

Személyre szabott
bőrápolási tanácsok

v_woman-2.jpg
Finom vonalakErőssége
Szem alatti ráncokFókuszpont
Feszességvesztés

Fedezze fel: SkinconsultAI

circle1circle2circle3circle4