OK

OK Mégsem

Köszönjük

Bezárás
VanoceWeb5Balicku01_HU (1).jpg

SZEREZZEN ÖRÖMET SZERETTEINEK A VICHY AJÁNDÉKAIVAL

6 féle, bőrtípusának megfelelő ajándéktáska közül választhat

A gondoskodó Minéral 89 hialuronsavval és 89% vulkanikus eredetű ásványi anyagokban gazdag Vichy termálvízzel segít tonizálni és hidratálni a bőrt. A karácsonyi csomag tartalma: 1db Vichy Minéral 89 Hyaluron-boost bőrerősítő és teltséget adó arcápoló krém 50ml és 1db Vichy Minéral 89 Hyaluron-booster bőrerősítő szemkörnyékápoló 15ml.

Liftactiv Collagen Specialist ránctalanító és feszességet adó gondoskodása kollagénhiányos bőr számára ajánlott. A karácsonyi csomag tartalma: Liftactiv Collagen Specialist komplex öregedésgátló arckrém 50 ml és öregedésgátló LIFTACTIV HYALU MASK 50 ml. 

Liftactiv Supreme gondoskodása ránctalanít és feszesebbé teszi a bőrt. A karácsonyi csomag tartalma: 1db Vichy Liftactiv Supreme nappali arckrém normál/kombinált bőrre 50ml és 1db Vichy Liftactiv Supreme éjszakai arckrém 50ml.

A Neovadiol Compensating Complex gondoskodik a hidratálásáról, ragyogóbbá és fiatalosabbá téve az arcbőrt. A karácsonyi csomag tartalma: 1db Vichy Neovadiol Compensating Complex nappali arckrém 50ml + 1db Vichy Neovadiol Compansating Complex éjszakai arckrém 50ml.

A Neovadiol Magistral lipidekkel gondoskodik a arcbőr természetes védelmi rendszeréről és hidratációjáról. A karácsonyi csomag tartalma: 1db Vichy Neovadiol Magistral balzsam 50ml + 1db Vichy Neovadiol éjszakai arckrém 50ml.

A Homme férfiaknak szóló ápoló csomagja tartalmazza az ellenállóbb, láthatóan frisebb bőrt biztosító Hydra-Mag C hidratáló krémet és az érzékeny bőrre fejlesztett Hydra-Mag C frissítő tusfürdőt testre és hajra.

A karácsonyi csomagok elérhetőek a partner gyógyszertárakban, valamint a sipo.hu és a ekozmetikum.huweboldalon.

GYÓGYSZERTÁRKERESŐ