getGeoIPCountryCode = SiteAppCode = HU Test : 'HU/'

OK

OKCancel

Thank you

Close
  • 1
  • 2
  • 0


nő már kipróbálta az Idealia Life Szérumot

Fedezze fel tapasztalataikat

vissza

Ossza meg véleményét az IDEALIA LIFE SZÉRUMRÓL

Kipróbálta már az Idealia Life Szérumot?

Hozzászólása jóváhagyás után fog megjelenni.

megosztom

Igaz, hogy még csak egy hete kezdtem el használni a Life Serum-ot, de máris érzem a változást a bőrömön. Üdébbnek tűnik, és egyáltalán nem zsírosodik, még a legproblémásabb helyeken sem. A magazinokban elhelyzett mintákat próbáltam ki, de annyira fellelkesültem, hogy kihasználva a Glamour napi kedvezményt, már meg is vettem

T. Csilla

A bőröm állaga sokkal jobb lett, finomabbak a vonásaim. A bőr jól táplált, könnyen beszívódott, nem hagyott ragacsos kellemetlen érzést.

G. Veronika

Az új termék szuper! Könnyű textúrájú, nagyon hamar beszívódik, kellemes illatú. A csomagolása exkluzív és az adagolója is pont a megfelelő mennyiséget produkálja.

P. Hajnalka

Irizáló pink-rózsaszín színpigmentjei által azonnal egyenletes, egészségesen ragyogó bőrképet kapunk. Nem ragacsos, puha, krémes állaga egyszerűen eloszlatható. Maximálisan komfortos a viselése, gyorsan beszívódik. Javítja a bőröm minőségét, pihentebbé, szebbé válik tőle.

J. Melitta

"Mivel keveset alszom így a szemem alatt hamar megjelennek a karikák és fáradtnak tűnik a bőröm, de a serum használata során halványabbak lettek a karikák.
Leginkább azoknak ajánlanám, akik életstílusukból adódóan kevesebbet alszanak, viszont reggel friss és üde arcbőrt szeretnének."

K. Renáta

A Vichy Idéalia Life Serum nevű új terméke megoldást jelent az egyenetlen, pigmentfoltos bőr számára, mivel használatával a bőr simává, üdévé, fiatalossá és rugalmassá válik. Ráadásul a szérum kiszerelés sokkal megfelelőbb a fénylő, pattanásos, tág pórusú bőr számára, mint a krém, hisz nem hagy maga után zsíros érzést és csillogást.

V. Erika

Egyszerűen tökéletes! Kellemes az illata, jó az állaga, szeretem a csomagolását is, hogy nem kell belenyúlnom a tégelybe, hanem ezzel a pumpás megoldással pont annyi krém kerül a kezemre, mint amennyire szükségem van. Nagyon szép lett tőle a bőröm, friss, rózsás.

B. Kornélia

Valóban látni amikor felkenjük az arcunkra, hogy felfrissül, mintha életet lehelnénk belé, egészségesebb. Hatásos az biztos.

Netti (Szütyő blog)

Ez a szérum segít abban, hogy egységesebb és üdébb legyen a bőrszínünk, és optikailag kisebbíti a pórusokat is.

Spacegirl, Makeup blog

Beszívódás után tényleg látható a változás úgyhogy én szeretem használni, örülök neki hogy kipróbálhattam, mára már a rutinom részét képezi, hogy arctisztítás után ezt a terméket használom.

Krisztina, Forum Shops

A tesztelés kezdetétől reggel és esteis csak az Idealiat használom , nem kombinálom egyéb krémekkel és nem használok alapozót. Arcbőröm átalakult, mindössze 8 nap alatt és ez csodálatok - új életerőt kapott és újra lélegzik. Remélem hogy a termék hamar kapható lesz, hogy meg tudjam figyelni a hosszú távú hatásait is. Meg vagyok róla győződve, hogy eleget tesz az igéreteknek. Ezzel a teszteléssel valóban meg vagyok elégedve és végre rátaláltam az IDEÁLIS arcápolómra. Köszönöm.

Stéphanie D

A termék majdnem egy hetes használata után, elmondhaton, hogy nem hiába kapta ezt a nevet - valóban "idealizálja" a bőrt. Jelentősen megváltoztatta arcbőrömet, amely most frissnek és kipihentnek tűnik. Úgy tűnik, hogy a pórusaimat is összehúzta. Nem hittem volna, hogy az eredményt a pórusaimon ilyen gyorsan észreveszem - meg vagyok lepődve! Ez a szérum nagyon hatásos, nem irritálja a bőrt, ráadásul úgy tűnik hogy az érzékeny bőrömet még nyugtatja is, hát ez nagyszerű. A tesztelés meggyőzött, így elhatásroztam hogy megveszem. Ez egy olyan szérum, amely nem igér, hanem cselekszik.

Julie B

Egyetértek- Idealia Life Szérum: egyszer kipróbálja és a rabjává válik!

Nadia D

Az arcom bársonyos, hidratált és selymes, ragyogóbb, egységesebb és üde. Javítja a bőr felszínét és enyhíti a stressz mindennapos hatását a bőrre. Arcbőröm ragyogóbb. Szerintem az Idealia Life Szérum valóban "idealizálja" a bőröm. Hidratálja és lágyságot ad a bőrnek. Bőröm egészségesebbenk néz ki - ragyogóbb, hidratált és kipihent.

Nadia BE

Arcbőröm kevésbé tűnik fáradtnak. A szérumnak mattító hatása is van, ami (nekem, mint aknés bőrű felnőtt számára) kiváló. Nem használok színezett krémeket és az arcbőröm természetesebb, kevesebb bőrhibával. Köszönöm ezt a nagyszerű ajándékot.

Sarah F

Ahogy telnek a napok, arcbőröm egyre tisztább és kevésbé fakó. Elismerésem a szérum felé, amely a zord időjárás és a társadalmi légkör ellenére mosolyt csalt az arcomra…

Laure S

A szérumot folyamatosan használom és nagyon díjazom a bőröregedés elleni hatásait, főleg ami a sötét foltokat illeti. Sikeresen harcol ellenük. Én és a bőröm is élvezzük a kipihent érzést, mintha napokat az ágyban töltöttem volna!!!

Claudia V

A termék felvitele után arcbőröm teljesen matt, bársonyos és lágy mint egy barack.

Aline B

Ezzel a termékkel valóban egégedett vagyok, a minta megéri az árát - holnap el is megyek a patikába hogy vegyek egy egész üveggel!!! Csodálatos. Nem hazuttolja meg a nevét - Idealia "ideális" arcbőr. Arcbőröm valóban selymesebb, hidratáltabb és kisimult...Azon tűnődöm, valyon a ráncokat is eltünteti-e.

Isabelle T

Arcbőröm "ideálisan" néz ki, mondhatnám - ragyogóbb, kipihentebb és sokkal egészségesebbnek tűnik! Világosabb, frissebb, mintha új lenne. Kevésbé fakó, szürke és unott! A szérum használata után azt vettemn észre, hogy a külső tényezők hatásai (szennyeződés, dohányzás, stb.) kevésbé láthatóak, mintha a bőrömet valami védőréteg borítaná. Arcom egészségesebbnek tűnik - ragyogóbb, hidratáltabb és kipihentebb.

Chantal B

Ha jellemeznem kellene arcomat, azt mondanám hogy ragyogóbb, világosabb. Arcbőröm ragyog - ami nagyszerű - a szérum pont időben érkezett, mert kezdtek aggasztani a karikák a szemem alatt az alváshiánytól. Most kevésbé láthatóak.

Tania P

A termék eredményei igazán bíztatóak - valóban hatásos. Arcbőröm üdébb és kitűnően hidratált. A szérum kiváló a dohányzó nők számára, amilyen én is vagyok. Javítja a bőrfelszínt és enyhíti a mindennapi stressz negatív hatásait. Az arcbőröm kicsit olyan volt mint a beszürkült szennyes, de a szérum fehérítőként hat - megragyogtatta az arcbőröm. Bőröm szemmel láthatóan egészségesebbnek tűnik.

Pascale T

Arcbőröm simább és kevésbé egyenetlen. A pórusok és a ráncok kevésbé láthatóak. A szérum nagyszerű, feszesíti a bőrt és az eredmények gyorsan láthatóak. Arcszínem világosabb és egységesebb. Bőröm egészségesebb. Nagyszerű elnevezése ennek az új terméknek, jól jellemzi azt a benyomást, amit az első használat után azonnal észrevesz! Valóban úgy érzem, hogy a szérum "idealizálja" a bőröm.

Nathalie R

Azt vettem észre, hogy hatással van az olyan tényezők negatív hatásaira mint a dohányzás, arcbőröm már nem "szürkés", de enyhén rózsaszínebb sőt narancssárgásabb színe lett. Ez annyira látható, hogy egész nap nem kellett alapozót használnom!

Charlotte P

Arcbőröm világosabb, mintha a tengerparton a friss levegőn töltöttem volna a napot. Arcbőröm kipihentnek tűnik, mint egy kiadós alvás után. Mindenképpen használni fogom a továbbiakban is.

Isabelle R

Az Idealia Life Szérum ragyogást ad bőrömnek. A szem alatti karikák halványabbak, bőröm simább és arcvonásaim kevésbé fáradtak. Arcbőröm minősége javult - a szürkés arcszín eltűnik a napról napra ragyogóbb arcszín mögött.

Emilie B

Ez a szérum lágyítja az arcbőrt és az alapozó kibírja egész nap anélkül, hogy meg kellene igazítani. Lágyítja az arcbőr sérüléseit és a bőrhibákat, mint a kipirosodott helyek…

Sandrine D

Arcvonásaim kevésbé fáradtak. Olyan érzésem van, hogy arcbőröm valóban megváltozott. Arcbőröm simább, ragyogóbb és egységesebb. Érzem, hogy arcbőröm minősége hétfőtől megváltozott.

Marion B

Arcvonalaim kirajzolódottabbak, világosabbak és egyészében véve az arcom nem annyira egyenetlen (a szájkörüli mély ráncaim kevésbé észrevehetőek). A szemem alatti terület jobban egybeolvad az arcom többi részével - a szemem alatti sötét karikák kevésbé láthatóak. Egészében véve egészségesebbnek nézek ki, arcbőröm ragyogóbb, mintha vidéken élnék, nem a szennyezett Párizsban! A terméknek jelentős hatása van bőrömre a bőr mélyéről-kisimultabb és tonizáltabb, mintha tápláltabb lenne mint általában.

Charlotte P

Az Ideáliával arcbőröm lágyabb, hidratáltabb. Arcbőröm egységesebb.

Nadia BE

4 napos tesztelés után arcbőröm vonzóbb és szebb. Olyan érzésem van, mintha új arcbőrt kaptam volna. Az Idealiának úgy tűnik bőrmegújító hatásai vannak - az elején valószínűleg a bőr mélyén hat, majd a felszínen - mert amikor felvittem, enyhe csípést érzékeltem az orrom körül.

Stéphanie D

Ráncaim kevésbé láthatóak, arcbőröm egységesebb és a szemem alatti karikább kisebbek - a szemem alatt mély ráncok vannak amelyek most sokkal kevésbé láthatóak, a fáradság jelei sem látszanak arcomon. A szérum az arcbőrömön minden nap dolgozik. Egyenletesen kell felvinni és lágyan belemaszírozni a bőrbe. A párom is észrevette, hogy arcbőröm kevésbé ráncos és szebb.

Sarah F

Ez a termék tizstítja ez arcbőrömet. Azt mondanám, hogy a pórusok újra lálegeznek mintha először hidratálnám arcbőröm. A szérum használatától kezdek függővé válni . Ugyhogy vigyázat!!!

Isabelle T

Az arcbőröm egészében véve fiatalosabbnak néz ki, friss, ragyogóbb, tisztább - valóban egészségesebbnek túnik. Úgy néz ki, mintha a dohányzást is abbahagytam volna. A terméknek fényvisszaverő, ránctalanító, réncfeltöltő és hidratáló hatásai is vannak. Korrigálja és kisimítja az arcbőrt. Arcbőröm lágyabb, feszesebb és egységesebb - a szérum hidratálja és ragyogóbbá teszi.

Graziella S

Itt a visszajelzésem a szérumra: - az apró ráncok kevésbé láthatóak - arcbőröm ragyogóbb - számomra ez a legnagyobb előnye ennek a szérumnak.

Karine C

Amikor ma reggel felébredtem és belenéztem a tükörbe, olyan érzésem volt, mintha egészségesebben és ragyogóbban néznék ki. Rögtön észrevettem, mert reggelente általában az ellentétjét veszem észre. Arcvonásaim kevésbé nyúzottak és én nem tünök annyira fáradtnak, ami nagyszerű. Arcbőröm bársonyos, állandóan csak simogatnám az arcom és nézném magam a tükörben.

Tania P

Ragyogóbbá teszi arcbőröm és nem tűnök olyan fáradtnak. Mihelyst reggel felviszem az arcomra, arcom rózsaszínebbnek tűnik.

Laurence C

El kell mondanom, hogy értékelem, milyen kellemes a használata és felfrissíti az arcbőrt. Az is tetszik, hogy könnyen és gyorsan felszívódik. Kiváló alapozó helyett is, természetesebb és kényelmesebb is.

Julie B

Néha reggelente kevés időm van, de ennek a szérumnak a felvitele pont elegendő. Nem kell felvinnem még más nappali arckrémet. Jól hidratál, véd és ragyogást ad az arcbőrnek.

Valérie R

Amikor felviszem az Idealia Life Szérumot, üde komfortérzet önt el. Valóban könnyű, lágy, üde és kellemes textúrája van. Imádom ezt a szérumot - künnyű, hatékony, kitűnő az illata és nagyszerű a használata. A nappali és éjszakai arckrémemmel együtt használom. Ez a szérum egy valódi kincs - mindenképpen fogom továbbra is használni.

Emilie B

Nagyraértékelem, hogy nem tartalmaz parabént. Tetszik, hogy arcbőröm sima, bársonyos és tetszik, hogy arcbőröm utána ragyogóbb. Fakó bőröm tisztának és ragyogónak néz ki utána.

Corrine J

Amikor felviszem az Idealiát, frissességet érzek, kellemes gyümölcs illatot és bársonyosságot.

Stéphanie D

A szérummal eddig nagyon elégedett vagyok. Arcbőröm lágyabb tapintású, hidratáltabb és egy kicsit ragyogóbb.

Maitena B

Ugy vélem, arcbőrömön kevesebb a ránc mint máskor és ma este a smink eltávolító tej után arcom kevésbé feszül.

Sarah F

A szérum nagyon tetszik, könnyű felvinni, kellemes az illata, nem ragad, tökéletesen hidratál és könnyen felszívódik.

Sandrine C

A textúrája ugyan olyan kellemes, mint az illata. Az arcbőröm felszíne fokozatosan átváltozik. Úgy tűnik nekem, hogy a pigmentfoltjaim már nem annyira láthatóak, arcbőröm egységesebb.

Alexandra E

A szérumot harmadik napja tesztelem és nagyon elégedett vagyok vele. Egészében véve jobban és vonzobbnak érzem magam. Könnyű alkalmazni, a csomagolása praktikus, amely a helyes adagot adagolja.

Fabienne L

Benyomásaim a termékről teljes mértékben pozitívak. Már a márosik nap arcbőröm kevésbé volt fakó, és ragyogóbb volt, mintha valahol a tengerparton vagy a természetben sétáltam volna. Arcom rózsaszínebb - és nem azért, hogy arcbőröm irritált vagy leégett lenne! - olyan fiatalos, rózsaszínes arcszín.

Charlotte P

Maximálisan meg vagyok vele elégedve és nem érzem szükségét más arckrém használatának...Gyengéd és kellemes az arcbőrön, tetszik az illata, sőt elkezdtem a kezemre is használni egy kicsit, hogy ezt a kellemes illatot tovább érezzem. A szérum jól felszívódik és jó benyomást tett rám...

Violette J

A szérum elolvad az arcbőrön. Kellemes és könnyen felvihető. A textúra valóban kellemes és nem túlzottan folyós. És isteni az illata. Pár nap tesztelés után olyan érzésem van, hogy az alapozóm jobban tart. Nem kenődik el és nem kell utána igazítani. Arcbőröm hidratált és bársonyosabb. Amikor felkelek, kipihentnek tűnik és kevésbé fakó.

Sandrine D

Az új szérumommal ragyogóbbnak érzem magam, arcbőröm nem tűnik fáradtnak - minden alkalommal jobban érzem magam, amikor használaom ezt az "ideális" terméket! Arcom nem feszül, bőröm lágy, puha és bársonyos. Ragyogóbb és több pigmenttel rendelkezik, amely visszaveri a fényt.

Valérie R

Amióta az Idealia Life Szérumot használom, arcbőröm friss, ragyogóbb, egységes, arcvonásaim és arcbőröm kisimultak. Már látom az eredményt.

Emilie B

A szérum valóban tetszik - az eredmény már a második nap után is látható. Hihetetlen. Arcbőröm színe szebb lett - rózsaszínebb és üdébb, mint egy hosszú séta után a természetben!

Charlotte P

Úgy érzem, mintha új arcbőröm lenne, életerővel telve. Ragyogóbban néz ki. Nagyon elégedett vagyok az eredménnyel. Kipihentnek, magabiztosabbnak érzem magam, mert  bőröm megújult. Csodálkozom, hogy az eredmény ilyen rövid időn belül látható. Arcom nem fénylik és az alapozóm kitart egész nap anélkül, hogy meg kellene igazítani. Az új arcbőröm bársonyos, hidratált, ragyogó és kipihent.

Chantal B

Ma este jobban érzem magam. Olyan mintha ragyogóbb lennék, arcbőröm nem feszül és pórusaim összehúzódnak.

Laurence C

A termék számomra megfelelő. Várok még pár napot, mielőtt végleges véleményt mondok (szeretném tudni, hogy hat-e az olyan bőrhibák ellen is mint a mitesszerek és a pattanások). De így második nap csak pozitívumokat mondhatok.

Cindy L

Eléggé meglepődtem, nagyon kellemes tapintású és nagyon könnyű felvinni. Az illata is jó. Azonnal sminkelhettem utána, a szérum nem csomósodott.

Sandrine D

Szépnek, kipihentnek, vonzónak érzem magam.

Isabelle R

Kellemes illata segít ellazulni miközben érzem, hogy megfiatalít.

Laure S

Valóban kellemes és üde érzés.

Nadia BE

Kb. egy hetes használat után szebb lett a bőröm. Egységesebb, kisebbek a pórusaim és smink alatt sem fénylik át. Nagyon szeretem.

P. Gabriella

Hamar felszívódik és jól hidratál. Úgy érzem mintha a pórusaim megfeszülnének és a bőr textúrája friss, egyenletesebb lenne. Az arcbőröm kipihent, fiatalabb és egészségesebb.

F. Brigitta

Egységesíti a bőr színét, lágyabbá válik az egész arc, finomodnak az apró ráncok. Ápoló hatása kiváló, nem hagy zsíros utóérzetet még a T-vonalban sem. Tökéletes sminkalap. Abszolút kedvenc!

M. Zsuzsa

Az új arcápoló használata egyszerű, mert az adagoló fejből pont annyi krém jön egy nyomásra amennyire szükség van. Kellemesen bársonyossá teszi a bőrt és nyugtató hatását is éreztem. Nagyon finom illatú krém és esztétikus csomagolást kapott ez a nagyszerű termék.

B. Bernadett

"Állaga könnyű, pár perc alatt be is szívódott, és egész nap puhaságot éreztem a bőrömön.
Kb. egy hetes használat után kezdtem észrevenni magamon, hogy estére már nem olyan fáradt a bőröm, mint azelőtt és a tapintása is sokkal kellemesebb."

Gy. Bettina

Smink nélkül is tökéletes, hiszen üde arcbőrt biztosít és egységesíti az arcszínt. Az állaga tökéletes, az illata kellemesen nőies. Extrém igénybevétel alatt is tökéletesen tartja hidratáló képességét.

S. Anita

41 elmúltam, de tegnap ismét "legeslegfeljebb 35"-nek néztek! Köszönet a kiváló kozmetikumoknak, mint amilyen az Idealia Life Serum!

FKM, Rúzs és más

Szuper ez a szérum, tényleg látható a kedvező hatása a bőrre, úgyhogy alkalmanként biztosan használni fogom, és bátran merem ajánlani azoknak, akiknek nem érzékeny a bőrre az illatanyagokra. Akik viszont abba a csoportba tartoznak, amibe én is, azoknak javasolom, hogy vásárlás előtt próbáljanak majd ki termékmintát, jobb az óvatosság.

Szandra-The very style blog

Összességében azt kell mondjam,hogy a Vichy ismét nagyot alkotott.

Mimiclouds

Vannak olyan pigmentfoltok, amik teljesen eltűntek a bőrömről. Nagyon sokszor nem vittem fel magamra alapozót, mert annyira üde bőröm volt tőle és egységes arcszínem lett. Amit nagyon szeretek benne, hogy ha smink alá használom, akkor nem fénylik ki tőle a bőröm.

Beauty by Barbara S.

Valóban elégedett vagyok a termék eredményeivel - arcbőröm simább, egészségesebb és ragyogóbb. Arcom kipihentnek tűnik - a fáradság jelei kevésbé láthatóak. A környezetszennyeződés és a dohányzás negatív hatásai kevésbé láthatóak. Arcbőröm már nem fakó - gyönyörű színe van. Sok ember kérdezte a környezetemben, hogy változtattam-e az étrendemen, vagy abbahagytam-e a dohányzást, mert úgy tűnt nekik, hogy jobban nézek ki, egészségesebben és az arcbőröm ragyogóbb-

Stéphanie D

Már egy heti tesztelés után az eredmények láthatóak. Bőröm ragyogóbb, kevésbé fakó. A férjem azt mondja, hogy ragyogok! A szérumnak "idealizáló" hatása volt rám. Tetszik a textúrája és az a lágy érzés az arcomon. Végre egy szérum ami nem szárít és az arcbőr utána nem feszül. Ráadásul este is használtam. Még egy pozitívum - észrevettem, hogy a kis foltok az arcomon lassan eltűnnek.

Stéphanie H

Le vagyok nyűgözve - ma reggel amikor korán keltem egy hosszú este és kevés alvás után, a bőröm mégis kipihent, ragyogó, lágy és bársonyos volt. Jól érzem magam - ezt a szérumot meg kell találnom és meg kell vennem az egész üveggel, mert az eredmények magukért beszélnek.

Fabienne L

Arcbőröm hidratált, világosabb és ragyogóbb, kevésbé fakó és olyan érzésem van, hogy a szem alatti karikáim kevésbé láthatóak.

Sandrine C

Az "IDEALIA LIFE SZÉRUM" elnevezés valóban megalapozott, "ideális" arcbőrt biztosít minden nap és véd a külsp tényezők ellen. Ráadásul hidratálja is a bőrt, egységesíti és az arc egészségesebbnek tűnik!

Coralie C

Arcbőröm jobb állapotban van, a szérum hidratáló tulajdonságaitól arcbőröm nem feszül, rózsaszín, nem fakó és szürke, mint azelőtt.

Maitena B

A szérum valóban energiát ad az arcbőrnek és ragyogóvá teszi, miután felviszem az arcomra. Bőröm rózsaszínebb és kevésbé fakó.

Karen A

A csodákban nem hiszek, de abban biztos vagyok, hogy a szérum ragyogóbbá teszi a bőrt. Arcbőröm egészségesebb, tisztább, élettel telibb. Olyan ez mint egy érintés, amelynek köszönhetően kellemesen, kipihenten érzem magam, mialatt feltöltődök enegriával.

Isabelle T

Gyönyörű arcbőr kevesebb mint egy hét alatt, így feltételezem, hogy a hosszútávú használata alatt a szérum még hatékonyabb lesz. A mindennapi élet káros hatásainak eredményei fokozatosan eltűnnek. Arcbőröm határozottan egészségesebb.

Nadia O

Hogy összegezzem, azt mondanám, hogy arcbőröm világosabb és ragyogóbb. Ugy néz ki, mintha kitisztult volna. Egészében véve elégedett vagyok, ráadásul úgy tűnik. Hogy bőrfeszesítő hatásai is vannak.

Laurence C

A szérum öt napos használata után elmondhatom, hogy a szérum neve több, mint megfelelő. Arcbőröm állapota javult, felszíne kisimult és őszintén, ez a név inspiráló!

Marion B

A szérum az arcomról visszaveri a fényt és így világosabbnak tűnik, mintha meg lenne világítva - kevésbé fakó. A szérum védi az arcbőrömet, olyan mint egy pajzs a külső és belső tényezők ellen. A mimikai ráncok enyhültek, kevésbé látszanak, ami nagyszerű! Arcbőröm hihetetlenül lágy és üde.

Sandra P

A termék eredményei nagyon bíztatóak - hétfőtől a bőröm ragyogóbbnak és üdébbnek tűnik. A szérumot használni fogom továbbra is (mert az üvegcsében még mindig maradt elég) és a következőt meg is veszem magamnak!

Corinne J

Úgy tűnik nekem, hogy arcbőröm világosabb, az a fakó fátyol (amiről azelőtt beszéltem) eltűnt és arcbőröm végre lélegzik. Meglepődtem, mivel nem hittem, hogy a szérumnak ilyen gyors hatása lesz. Már több arckrémet és szérumot is leteszteltem, de ilyen eredményekkel még nem találkoztam.

Fabienne L

Arbőröm ragyogóbban tűnik, mintha tisztább és világosabb lenne - igen, ez az, TISZTA. Olyan érzésem van, mintha eltöltöttem volna egy hetet a Vichy termálfürdőben, ahol egészségesen táplálkoznak és a bőrre nem hatnak káros tényezők. Arcbőröm mintha visszatért volna a gyógykezelésről és egészséges!!!

Claudia V

Arcbőrömön nincsenek száraz részek, hidratált és táplált. Világosabb, kevesebb bőrhibával és összehúzott pórusokkal.

Valérie R

Ez a szérum egységesíti az arcszínemet, annak ellenére, hogy nem színezett, így a bőrhibáimat nem csak "elrejti" a színréteg alá, de hat a bőr minőségére. Azt mondanám, összehúzza a pórusokat, amelyek így kevésbé láthatóak, arcbőröm ragyogóbb és egységesebb.

Aline B

A szérum 4 napos használata után vonzóbbnak érzem magam és komolyan jobb a kedvem is. Kiegyensúlyozottabbnak és nyugodtabbnak érzem magam. Jobb érzésem van saját magamra nézve. A szérumot kellemes hazsnálni, mégpedig a kövezkező okokból - jobban érzi magát amikor felviszi, mert gyengéd és kellemes az illata. Ahogyan azt szerdán írtam, olyan, mintha lenne egy saját életstílus tanácsadóm! Amikor reggel felkeltem és belenéztem a tükörbe újra azt a nyugodt érzést éreztem.

Fabienne L

A legcsodálatosabb dolog (és nem, nem túlzok) ami az arcbőr megjelenését illeti. Éppen pár napja mondtam magamnak, hogy az arcbőröm rózsaszín - kicsit mint az őszibarack - most pedig kajszibarack! Arcbőrömnek valóban más színe lett - úgy tűnik, mintha vissztérne arcom nyári napbarnított színe!

Charlotte P

Érzem, ahogy megújítja a sejtkeimet vagy az arcszövetet (nem tudom hogy nevezni) a bőr mélyén. A férjem és az egyik barátnőm megerősítették, hogy pár napja jól nézek ki. Kell ennél

Stéphanie D

A ráncok az arcbőrömön kevésbé látszanak. Arcom világosabb és ragyogóbb. Arcvonásaim kipihentebbek és a szemem alatti sötét karikák kevésbé láthatóbbak. Arcom egészségesebbnek és kipihentebbnek tűnik.

Chantale B

Amikor minden reggel felviszem a szérumot, úgy tűnik, hogy egy üde, könnyű fátylat képez a bőrömön, amely attól a pillanattól kezdve véd, ahogy kilépek az ajtón. Nagyon hatékonyan hidratál és kellemes illatot hagy maga után.

Violette J

Ha mikroszkóp alatt nézném meg a bőrömet, szerintem rá sem ismernék! Ma 4 napja hogy használom a szérumot, és úgy érzem, hogy arcvonásaim kevésbé nyúzottak, annak ellenére, hogy fáradt vagyok, mivel meg sem állok. Ez nagyszerű. Amikor reggel felkelek és bemegyek a fürdőszobába, általában megszoktam ijedni, de ennek már vége! Ráadásul a szérumot könnyű felvinni és azonnal felszívódik. Azonnal észrevettem a különbséget - arcbőröm lágyabb, üdébb és ragyogóbb.

Isabelle T

Enyhe feszesítő hatásai vannak és csökkenti a ráncokat, az apró ráncokat és a pórusokat is. Az arcbőr ragyogóbb és simább.

Nathalie R

Arcbőröm sokkal ragyogóbb és üdébb. A szemem alatti karikák kevésbé láthatóak és arcvonásaim kipihentebbek. Arcom simábbnak tűnik. Úgy vélem, a szérum szintén kiválóan hidratál - nagyon gyengéd, nem ragad és gyorsan felszívódik. Számomra a szérumnak hidratáló és ragyogást adó hatása van.

Corinne J

Tekintettel a koromra egyértelmű, hogy már vannak ráncaim, de olyan érzésem van, hogy a szérum ezeket csökkenti - mintha kitöltené őket. Arcbőröm határozottan ragyogóbb és környezetem ezt észre is veszi. Azt mondják, hogy egészségesebbnek nézek ki - általában nem alszom túl sokat és ezt reggel látni, de most a kollégáim azt mondják hogy kipihentebbnek tűnök. Úgy tűnik, hogy a szérum kisimítja az arcbőrt és kitölti a ráncokat - azt mondanám, hogy majdnem olyan hatrása van mint a boloxnak.

Pascale T

Garantáltan egészségesebb arcbőrt biztosít. A terméknek korrekciós és védő hatásai is vannak. A barátaim megjegyezték, hogy arcom egészségesebbnek és kipihentebbnek tűnik.

Isabelle R

A terméket a reggeli zuhany és az esti arcmosás után használom. Könnyű a textúrája és számomra kellemes az illata. Arcbőröm azonnal ragyogóbb.

Nadia D

Az Idealia szérumot a reggeli zuhany után használom a szokásos szérumom helyett, arcbőröm azonnal ragyogóbb lesz és az alapozó jobb lesz utána.

Isabelle D

Ez a termék reggelente olyan lágy és kellemes, hogy elkezdtem a szokásos hidratáló arckrémem helyett használni és utána csak felviszek egy kis alapozót.

Isabelle T

Ez a szérum napról napra jobb - a facelift egyelőre nem téma!

Pascale T

A terméket tényleg kellemes használni, nem zsíros, könnyú felvinni és kellemes az illata. Reggel használom, arctisztítás után, egyenesen az arcomra viszem fel és nem használok semmilyen más arcápolót, csak felviszem az alapozót, amely egész nap kitart és nem kell utánaigazítani!

Chantal B

Imádom ezt a terméket, de úgy gondolom, hogy ha megveszem ezt a terméket, ránctalanító arckrémmel együtt fogom használni. Tetszik a textúrája és az eredménnyel eddig elégedett vagyok - arcbőröm ragyogóbb és egységesebb.

Nathalie L

Valóságos élmény, amellyel jól kezdődik a nap.

Marion B

A pórusaim szemmel láthatóan csökkentek. Kiváló textúrájú.

Benedicte D

Valóban nagyszerű a textúrája, amely a bőrön elolvad és könnyen kenhető. Nem túlzottan folyik, így könnyű a helyes mennyiséget felvinni. Nem zsíros, könnyen felszívódik, ami kellemes érzés.

Karine C

Az Idealia Life Szérumot a smink eltávolítása és arctisztítás után viszem fel, és ez egy olyan pillanat amelyet ténylek élvezek! A színe és az illata kellemes, tökéletesen felszívódik, nem csomósodik a bőrön és nem ragad. Az arcbőr azonnal ragyogó, üdébb, simább. Ezt a terméket valóban imádom! Arcbőröm egészségesebbnek, világosabbnak tűnik és vonzza a fényt. Ez a szérum meghódított engem!!

Graziella S

Olyan, mint egy gyengéd simogatás, amely ujjáéleszti az arcbőröm.

Laure S

Ez a szérum valóban tetszik nekem, mert az arcbőr lágy és ragyogó utána. Tökéletesen hidratál és kiváló sminkalap. Kellemes az illata és a színe és a textúrája könnyen kenhető.

Danielle G

Meg kell mondanom, hogy ez egy nagyon jó termék, ráadásul paraben-mentes és minden bőrtípusra alkalmas. Kellemes, nem zsíros textúrájú, gyengéd virág illattal. Ragyogóbbá teszi arcbőröm (ragyogást adó összetevőknek köszönhetően), arcvonásaim kevésbé fáradtak és nagyon jól hidratál. Még nem tudom, hogy "idealizálja-e" a bőrt, ezt az idő megmutatja.

Coralie C

AZ UTÓBBI NAPOKBAN RAGYOGÓBBNAK ÉRZEM MAGAM. Arcom rózsaszín, de nem úgy, mint amikor fáradt vagyok - arcbőrömnek üdébb színe van. Feszesebb, revitalizált, napról napra simább, lágyabb, szúró érzet nélkül. Jobb a kedvem és szebbnek érzem magam.

Karine A

Az arcbőröm puhább, szebb a színe, mint egy hosszú séta után a természetben. Olyanm akér egy barack.

Charlotte P

Ez a második napom, és örülök, mert arcbőröm az Idealia felvitele után láthatóan kevésbé fénylik. Amikor ma reggel felkeltem észrevettem, hogy arcom ragyogóbb és kevésbé fakó - ezek az egészséges arcbőr látható tulajdonságai. Jól és gyönyörűnek érzem magam.

Stéphanie D

Arcbőröm hoszabb ideje probléma mentes, egészségesebbnek és rózsaszínebbnek tűnik, újra szépen néz ki. Meglepődtem, hogy a szérum hatása ilyen gyors és látható. Egyfajta burkot képez az arcon, amely egész nap tart. Az bőröm bársonyos és ragyogó. Ez örömmel tölt el!

Julie B

Ma van a második nap, hogy használom a terméket, és meg kell mondanom, hogy nagyon elégedett vagyok, mert ma reggel mikor felébredtem, arcbőröm ragyogóbb volt - ez a megfelelő szó rá - és kipihentebb.Mielőtt kiléptem az ajtón, csak felvittem egy kis nappali arckrémet, egy kis korrektort, és már mentem is. Hihetetlen, hogy csupán az arcápoló lecserélésétől jobban érezhetjük magunkat. A szérum gyorsan felszívódik és megfelel az én érzékeny bőrömnek is, mivel a felvitelnél nem okoz feszülő érzetet, ami szuper!

Fabienne L

Amikor felviszem a szérumot, jobban érzem magam - arcbőröm ragyogóbb, üdébb, rózsaszínes, eltűnik a fakóság. Reggel vonzóbbnak, kiválóan érzem magam. Valóban ragyogok.

Isabelle G

A szérum alkalmazása nagyon könnyű - friss illatú, nem zsíros, mint más szérumok, amelyeket a múltban próbáltam ki. Azonnal felszívódik és az arcom sokkal lágyabb tapintású.

Maitena B

Ez a szérum nagyon könnyű és nem hagy zsíros réteget az arcomon. Viszont nagyon jól hidratál. Tegnap este csak a szérumot vittem fel és nem éreztem hogy a bőröm feszülne. Ez egy ultra könnyű és kellemes arcápoló.

Corrine J

Mikor belenézek a tükörbe, látom, hogy az arcbőröm simább.

Claudia V

Nagyon elégedett vagyok!!! Végre megtaláltam a nekem való nappali arcápolót - egyértelműen ez az igazi!!!

Claudia V