getGeoIPCountryCode = SiteAppCode = HU Test : 'HU/'

OK

OKCancel

Thank you

Close

Jillian

Ruhaüzlet tulajdonos - Sanghaj

Az élet Sanghajban a 25 éves üzletasszony számára olyan mozgalmas, mint maga Sanghaj. A betáblázott napok és a környezetszennyezés megterhelik az arcbőrét.

vissza

8 nap Jillian életében

1. NAP: RÖVIDEN

1

"TETSZIK, HOGY MINDEN NAP MÁS. Szerencsés vagyok, hogy a divatszakmában dolgozom és saját üzletem van. Nagy-Britanniában nőttem fel, és itt Kínában élvezem a kulturális eltéréseket. Sokan azt hiszik, hogy minden lány álmát élem, de azok a barátaim, akik szintén vállalkozók, jobban megértik a munkám stresszes részét is. Vannak napok, amikor az arcbőröm kipattog a feszültség hatására."

"IDŐNKÉNT KÉNYEZTETEM MAGAM. Többnyire egészségesen táplálkozom, de néha jó érzés kísértésbe esni. Kínában a mindennapi élet nagy része az étel körül forog."

"A  REGGELI ARCÁPOLÁSI RUTINOM ANNYIRA EGYSZERŰ, AMENNYIRE CSAK LEHET. A Vichy Idealia Life Serumot minden reggel és este használom, a hidratáló arckrém felvitele előtt. Köztünk szólva, a problémás helyekre egy kicsit többet teszek. Finom, selymes, és könnyű a használata. Amikor felviszem az arcomra, a bőröm üdének érződik, mindazon stressz és környezetszennyezés ellenére, amely egész nap éri. Alig várom, hogy elteljen pár nap, és lássam a hatását. Remélem, gyorsan fog hatni."

"NAGYON SZERETEK OLVASNI. Egy jó könyv segít kikapcsolni egy sűrű nap után. Az erre fordított idő csak az enyém."

2. NAP: EGY MOZGALMAS NAP

2

"TÖBBNYIRE A HÉT 6 NAPJÁN DOLGOZOM. Az üzlet vezetése az életem minden területére kihat. De szerencsére rugalmasan szervezhetem a napi teendőimet. Van, amikor fel kell áldoznom társasági eseményeket vagy szabadságot a munka miatt. Nem vásárolok gyakran ruhát, de mindig figyelem a trendeket."

"AZ ÉN IDEÁLIS NAPOM AZ, AMIKOR A VÁSÁRLÓK ELÉGEDETTEK. Közhelynek hangzik, de ha a vásárló nem elégedett, akkor én sem vagyok elégedett. Egy üzlet sikere ezernyi apró részletből áll. Mindent megteszek, hogy figyeljek ezekre."

"TÁRSASÁGI ÉLETET ÉLEK ÉS EZ A BŐRÖMÖN IS LÁTSZIK. Többnyire étteremben vacsorázom a barátaimmal. Legtöbbször sokáig ébren vagyok és nem alszom eleget. Néha hajnal 4-ig is szórakozom. Az arcbőröm hajlamos a pattanásokra és amikor fáradt vagyok, fakó is, főleg, ha előző este megittam pár koktélt."

3. NAP: AZ OTTHON SZÉPÍTÉSE

3

"NEMCSAK A MUNKA VAN AZ ÉLETBEN. Szeretek otthon lenni, és csinosítani a lakásomat. Szeretem, ha minden tökéletes, és a rendetlenség ehhez nem tartozik hozzá."

"SZERETEM ÚJRAFESTENI A FALAKAT. Élvezem a látványos átalakulást. Inkább csinálom magam, minthogy fizessek ezért valakinek."

"MEGINT ROHANVA ESZEM, EZ BIZTOS NEM TESZ JÓT AZ ARCBŐRÖMNEK. Ha egy tökéletes vázát keresek, annak megvannak az árnyoldalai is - ma még nem ettem rendesen. Szerencsére lassan érzem az Idealia Szérum hatását. Az  életstílusom miatt az arcbőröm folyamatosan fakó, de észrevettem, hogy most simább és jobban néz ki."

"A BÚTOROK KIVÁLASZTÁSA A KEDVENC IDŐTÖLTÉSEM. Ha van időm, nagyon szeretek eredeti bútordarabokat keresni. Ez egy olyan kaland, aminek nem tudok ellenállni - meglepődnétek, mi mindent lehet Sanghaiban találni."

4. NAP: PIHENÉS

4

"SOHA NEM ÁLLOK MEG HOSSZABB IDŐRE. A mai napomat jógával kezdtem és egy egészséges reggelivel: teljes kiőrlésű kenyérrel és gyümölccsel. Bár nem vagyok az üzletben, így is millió dolgot kell elintéznem. Nem mindenki képzeli el így a szabadnapját."

"EGY TEA JÓ ALKALOM A MAILEK MEGNÉZÉSÉRE. Az üzlet új honlapján dolgozom éppen. Ha most nem jelzek vissza a weboldal tervezőinek, az lelassítja az egész projektet. Nem szeretném lekésni a határidőt."

"AZ ARCBŐRÖMNEK IS SZÜKSÉGE VAN PIHENÉSRE. Éjszakázások, környezetszennyezés, folyadékhiány... Tudom, hogy nem vagyok mindig az arcbőröm legjobb barátja. De egy dologra odafigyelek, ami talán segít ezt helyrehozni. A Vichy Idealia Life Serum a mindennapjaim részévé vált."

"AGGÓDOM, HOGY A KÖRNYEZETSZENNYEZÉS GYORSABBAN ÖREGÍTI AZ ARCBŐRÖMET. Ahogy  a legtöbb nagyvárosban, Sanghajban is szennyezett a levegő. Ez rossz hatással van a bőrömre, fakó és sápadt lesz. Azt vettem észre, hogy Sanghajban sokkal fáradtabbnak nézek ki, mint Londonban. Vagy lehet, hogy csak öregebb vagyok."

5. NAP: EGY ÉJSZAKA A VÁROSBAN

5

"A DIVAT VILÁGA SOHA NEM ALSZIK. Szeretek a dolgok középpontjában lenni. Mindig sok baráttal találkozok és ez jó alkalom, hogy felvegyek valami szépet."

"SANGHAJ NAGYON KOZMOPOLITA VÁROS. Itt mindig történik valami és én ezt próbálom is kihasználni, amennyire csak lehet. Legfeljebb másnap reggel ráfizet az arcbőröm - száraz és érdes lesz és én száz évesnek fogok kinézni. Muszáj több vizet innom."

"ÚGY FOGOM FEL, MINT AZ ÜZLET ÉS A SZÓRAKOZÁS ÖSSZEKÖTÉSÉT. Fontos, hogy képben legyek, mi történik a divatszakmában. Ugyanakkor az éjszakai életet is élvezem. Az élet túl rövid!"

"NAGYSZERŰ EZ AZ ÉLET, DE SOK ENERGIÁMBA KERÜL. Bulizás, alváshiány, a kelleténél kicsit több alkohol... nem beszélve a környezetszennyezésről. Olyan ez a bőrömnek, mint egy rémálom. De meg kell mondanom, hogy mióta a Vichy Idealia Life Serumot használom, az arcbőröm szebb és simább."

6. NAP: KERÉKPÁRRAL A MUNKÁBA

6

"KÖRNYEZETSZENNYEZÉS ÉS NAPSUGÁRZÁS: KETTŐS CSAPÁS A BŐRÖMRE. Ha Sanghajban valahová gyorsan szeretnél eljutni, a legjobb kerékpárra ülni. Így járok én is munkába. Viszont ez azt jelenti, hogy az arcbőrömet a két legrosszabb tényezőnek teszem ki. A környezetszennyezésnek, ami miatt mindig fakó, és a napsugárzásnak, amely hatására kiszárad és egyenetlen lesz. Olvastam, hogy a Vichy Idealia Life Serum helyreállítja a környezetszennyezés és a napsugárzás okozta káros hatásokat. Talán ezért ragyogóbb az arcbőröm, mint általában?"

"MINDIG KERESEK VALAMILYEN EREDETI ÖTLETET A KIRAKAT DEKORÁLÁSÁRA. Egy utcai virágárusnál láttam érdekes virágokat, amelyeknek a színe megihletett és támadt egy mókás ötletem a következő kirakat feldíszítésére."

"AZ ÜZLETEMBEN UGYANÚGY "KI VAGYOK ÁLLÍTVA", MINT A RUHÁK. A vásárlóim tudják, ki vagyok, ezért igyekszem a lehető legjobban kinézni. Sokat segít, ha egy húzós éjszaka után az arcomon nem bukkannak fel pattanások."

"VAN EGY SZABAD PERCEM, HOGY LEELLENŐRIZZEM, HOGYAN HALAD AZ ÚJ WEBOLDALAM. Hamarosan elindítjuk, de szükség van még pár kiigazításra."

7. NAP: INDUL A HONLAP

7

"MINDIG VAN IDŐ VALAMIT MEGVÁLTOZTATNI AZ UTOLSÓ PILLANATBAN. Már majdnem kész az üzlet vadonatúj weboldala. A számítógép képernyője előtt töltött időnek köszönhetően nem nézek ki éppen a legjobban... De maximalista vagyok és szeretnék elvégezni még pár változtatást... Elvégre is ez az én névjegyem. És ez fontos!"

"A CSAPAT MEGÉRDEMLI AZ ÜNNEPLÉST. Szerencsém volt, olyan kiváló fejlesztőket találtam, akik segítettek az álmaim megvalósításában. Mostantól hivatalosan is jelen vagyunk az interneten a xinlelu.com honlapon."

"A SIKER MEGÜNNEPLÉSE SANGHAJI STÍLUSBAN. A weboldal elindításának megünneplésére egy divatos éttermet választottunk. A retro stílusú étlap pont nekem való."

8. NAP: KETTESBEN

8

"ÜGYELEK A MEGJELENÉSEMRE. Akár a barátommal randizom, akár egy vásárlóval beszélgetek, jobban érzem magam, ha tudom, hogy az arcbőröm üde és hidratált."

"EGÉSZSÉGES EBÉD, TUDJÁTOK KIVEL. Van, amikor jól esik elfeledkezni az üzletről és csak kettesben lenni."

"LÁTHATÓ JAVULÁST VETTEM ÉSZRE AZ ARCBŐRÖMÖN. Hihetetlen, hogy a Vichy Idealia Life Serum ilyen rövid használata után látni már a különbséget. Az arcbőröm egyenletesebb és ragyogóbb. Olyan érzésem van, mintha csatát nyertem volna a környezetszennyezés, a napsugárzás és az éjszakázás ellen."