getGeoIPCountryCode = SiteAppCode = HU Test : 'HU/'

OK

OKCancel

Thank you

Close

Natasha

DJ - New York

31 éves. Egy olyan város megtestesítője, amely soha nem alszik. Nappal tanítónő, éjszaka pedig DJ … az arcbőre nem győzi utolérni.

vissza

8 nap Natasha életében

1. NAP: BEMUTATKOZÁS

1

"IMÁDOM, AMIT CSINÁLOK. Kevesen tudnak megélni abból, amit igazán szeretnek. Nekem sikerült megtalálni a tökéletes kombinációt - egyrészt a zenét meg a divatot, másrészt a gyerekekkel való foglalkozást. A mozgalmas napok és éjszakák nem mindig tesznek jót, az arcbőröm gyakran feszül és zsíros. Az alváshiány állandó problémám. A fáradt arcvonások és a tág pórusok magukért beszélnek, főleg ha előző este sokáig fent voltam. Nézzük, hogy a Vichy Idealia Life Szérumnak sikerül-e helyrehozni az életstílusom okozta káosz nyomait az arcbőrömön!"

"ELFOGLALTNAK LENNI SZUPER, DE... A fellépések és a megbeszélések közötti rohanás, hozzá a megbízók e-mailjei, a következő  turné és az utazások megszervezése... Nem csoda, hogy táskás a szemem."

"HA ÉPPEN NEM LÉPEK FEL SEHOL, AKKOR TERVEZEK VALAMILYEN FELLÉPÉST. A zene meghatározó része az életemnek. Mint DJ, nem elég csak megjelenni és lejátszani pár lemezt. Szeretem a fellépéseimet előre megtervezeni, így amikor lehet, otthon előkészítem az összeállításokat, az új mixeket. A rádióban is van egy műsorom. Soha nincs elég időm semmire."

2. NAP: ÜDVÖZÖLLEK A VILÁGOMBAN

2

"A ZENÉT A HANGULATHOZ IGAZÍTOM. Amikor fellépek, én vagyok a felelős a zeneválasztásért, amely az adott eseményre a megfelelő lesz. Minden koncerten más a közönség. Az én munkám, hogy az emberek elégedettek legyenek és táncoljanak. Hiszitek vagy sem, ez néha elég stresszes munka! És a stressz meg az alváshiány okozzák a fáradt arcvonásokat. Gyerünk, Idealia Serum, tedd a dolgod!"

"EZ INKÁBB SZÓRAKOZÁS, MINT MUNKA. A kedvencem az, amikor egy lelkesen táncoló tömegnek játszahatok, és a barátaim is ott vannak. Nem könnyű, amikor másnap korán kell kelnem, de szuper életem van."

"SZÁMOMRA ÉS A BŐRÖM SZÁMÁRA IS KIMERÍTŐ EZ A TEMPÓ. Többnyire hetente 3 vagy 4 éjszaka fellépek. Sok energiát igényel, és ehhez jön még hozzá a nappali munkám. Nem csoda, hogy a bőröm sokszor fáradtnak tűnik, és a tág pórusaimat is észrevettem. Egyes fellépéseken sok a dohányfüst is, és tudom, hogy a méreganyagok így bekerülnek a bőrömbe."

3. NAP: KORAI START

3

"A ZENE IRÁNTI SZERETETEMET TOVÁBB SZERETNÉM ADNI. Amikor a gyerekekkel dolgozom, 3/4 7-kor kelek, hogy nyolcra beérjek az iskolába. A 15 gyerekből álló csoport odafigyelést és összpontosítást igényel, így vigyázok, hogy egészségesen reggelizzek vagy friss gyümölcslevet igyak. A reggeli szokásaimhoz újabban hozzátartozik a Vichy Idealia Life Serum használata is. Az alapozó alá viszem fel, meg este is használom, elalvás előtt. Tetszik a textúrája és az illata. Finom és krémes. Még nem régóta használom, de már most érzem, hogy az arcbőröm simább."

"A GYEREKEK NAGYON KIVÁNCSIAK. Ideális az ilyen korú gyerekekkel foglalkozni - most vannak a legmulatságosabb kérdéseik. Sokat nevetünk."

"MINDEN NAP TANULUNK VALAMI ÚJAT. Amikor az iskolában tanítok, hangszereken játszunk, jógázunk és táncolunk. Van, aki azt hiszi, DJ-nek lenni kemény munka, de 15 kisgyerek szintén komoly kihívás, amikor össze-vissza rohangálnak."

4. NAP: PIHENÉS

4

"HA NEM TÁPLÁLKOZOM EGÉSZSÉGESEN, AZ ARCBŐRÖM FAKÓ LESZ. Gyakran eszem rohanás közben, de ha több időm van, ebédre eszem egy szendvicset vagy egy salátát. Annak ellenére, hogy az utóbbi időben sokat éjszakáztam, az arcbőröm eléggé hidratált és ragyogó. Lehet, hogy már hat a Vichy Idealia Serum!"

"VAN EGY KIS TITKOM. Ezen a héten a Vichy Idealia Life Serum belépett az életembe. Valóban puhább lett tőle az arcbőröm."

"NEM TUDOK ELLENÁLLNI AZ ALKUDOZÁSNAK. Imádok a bolhapiacon ruhákat vásárolni. Mindig keresek valami eredeti, vagány darabot a következő fellépésemre."

"IMÁDOM NEW YORKOT. Amikor szép napos idő van, nincs a földön még egy olyan hely, mint New York. Az élet minden területéről találkozhatom itt emberekkel. Ez olyan izgalmas!"

5. NAP: A DJ ÉS AZ EVÉS

5

"A SAJÁT VILÁGOMBAN VAGYOK. Ez egy olyan világ, amelyet szeretek, amelyben érzem, hogy élek. Nagyszerű érzés megfigyelni a zene erejét, amikor az emberek felállnak és táncolni kezdenek."

"AZ ÉLETEM NEM AD SOK LEHETŐSÉGET A LEÁLLÁSRA. Egy ilyen napon, mint a mai, ugyan ki menne el a fagyis kocsi mellett csak úgy? Később iszom egy plusz pohár vizet hogy kompenzáljam ezt a kis kihágást. Különben is, most úgy érzem, hogy a bőröm sokkal jobban és üdébben néz ki. Így már rég nem nézett ki. Valami azt súgja, hogy ez a Vichy Idealia Szérum lesz."

"ELEKTROMOSSÁG A LEVEGŐBEN. Mielőtt a zene elkezd játszani és én elkezdem a fellépésemet, érezni a feszültséget. Mindenki vár és szórakozni szeretne."

"EGY KIS KÉNYEZTETÉS NEM ÁRTHAT. A kísértés mindenütt ott van a Nagy Almában. De néha a süti a legjobb energiaforrás."

6. NAP: RÁDIÓMŰSOR

6

"DÉLUTÁN 2-KOR VAGYOK ADÁSBAN. Hétfőn a gyerekektől egyenesen a rádióba sietek. Verseny az idővel."

"MEGINT MENET KÖZBEN ESZEM. Míg a rádióhallgatók élvezi a zenét, én sms-eket írok és gyorsan bekapok valami harapnivalót. És természetesen előkészítem a következő számot."

"AZ ÉLŐ FELLÉPÉS MINDIG STRESSZES. Amikor a rádióban a saját műsoromat adom elő, teljesen már érzések fognak el. Bár egyedül vagyok a stúdióban, és nem egy táncoló emberekkel csordultig teli helyen, a nyomás ugyanakkora. A stressztől az arcvonásaim fáradtak, az arcbőröm sápadt lesz. De amióta a Vichy Idealia Life Serumot használom, a stressz már nem befolyásolja annyira az arcbőrömet."

"METRÓVAL MINDENHOVÁ ELJUTOK. Megint rohanásban vagyok, elintézni pár ügyet, kifizetni pár számlát és lehet, hogy belefér pár perc pihenés is."

7. NAP: BROOKLYNI BOLHAPIAC

7

"VALAMI ÚJAT KERESEK. A bolhapiac tele van hihetetlen retro stílusú meg őrült, innovatív tervezésű ruhákkal. Bolhapiac-függő vagyok, ez a kedvenc helyem, ahol eredeti darabokat találhatok."

"KÉSZEN ÁLL, HA SZÜKSÉGEM VAN RÁ. Ha segítségre lenne szükségem, tudom, hol találom a Vichy Idealia Life Serumot."

"A NAPSUGÁRZÁS EGYENETLEN ARCBŐRT ÉS FOLTOKAT OKOZ. Jó tudni, hogy az Idealia Serum a napsugárzás okozta károkat is helyreállítja. Ma elég sokat tartózkodtam a napon, de az arcbőröm jól néz ki és én jól érzem magam."

8. NAP: FELLÉPÉS

8

"EGYIK SZÁM A MÁSIK UTÁN. A zene összeállításaim a napjaimra emlékeztetnek - rengeteg teljesen eltérő részlet, szünet nélkül."

"ÚJABB ÉJSZAKÁZÁS. Ez volt aztán az éjszaka. Ha mindenki így élvezi a zenémet, tudom, hogy jól végzem a dolgom."

"INTENZÍV. Folyamatosan váltom a mixeket aszerint, hogy milyen hangulat van a tánctéren. Próbáljatok ilyen éberek lenni hajnali 3-kor."

"MOSTANÁIG NEM HASZNÁLTAM SZÉRUMOT. 8 napi használat után látom, hogy a Vichy Idealia Life Szérum más. Úgy tűnik, mélyebben hidratál. Könnyen felvihető, az ujjaimmal viszem fel az arcomra körkörös mozdulatokkal. Őszintén mondhatom, hogy nagyon kellemes érzés."