OK

OK Mégsem

Köszönjük

Bezárás

Próbálta már eltűntetni a szemek alatti duzzanatot arcmasszázs segítségével?

Ha az Ön szemei gyakran duzzadtak, az arcmasszázs megoldást jelenthet! Olvasson tovább, hogy megtudja, hogy ez a rövid és egyszerű mindennapos mozdulatsor hogyan segíthet javítani a szemkörnyék megjelenését kevesebb, mint 5 perc alatt.

Próbálta már eltűntetni a szemek alatti duzzanatot arcmasszázs segítségével?

Arcmasszázs: hogyan hat?

Az, hogy hajlamos-e valaki a szemek alatti duzzanatok, táskák vagy kipirosodás kialakulására, több tényezőtől is függ a genetikától kezdve az életstíluson át az egyedi arcfelépítésig. Mindez azért nem jelenti azt, hogy nem adhatunk egy kis saját készítésű löketet a szemkörnyékünknek!

Akárcsak a többi arcmasszázs, a szemkörnyékmasszázs technikák is nagyszerűek a szemkörnyék bőrének tonizálásának és serkentésének elősegítéséért. Ez az érzékeny terület különösen hajlamos a duzzadásra, a bőr különleges rugalmassága révén, amely itt sokkal vékonyabb az arc többi részénél.*

Amikor arcmasszázst csinál, a cél a szemkörnyék vérkeringésének serkentése. Ez segít megnyitni az ereket és küzdeni a folyadék visszatartás ellen – ami a duzzadt szemekért felelős, amely oly sokunk életét megkeseríti reggelente. Mi benne a legjobb? Ezeket a technikákat otthon is bevetheti a ragyogóbb, felébredt szemekért!

* Dhanalaxmi UR, Pralhad SP. Evaluation of clinical efficacy and safety of under eye cream in the treatment of under eye dark circle and pigmentation. J Indian Med. 2009;103:115–20.

Válassza a megfelelő terméket … és használja megfelelően!

Először is – válassza ki a legmegfelelőbb terméket! Az talán senkinek sem újdonság, hogy az összetevők alapvető fontoságúak a megfelelő szemkörnyékápoló kiválasztásakor, de a kiválasztott termék állaga is ugyanolyan fontos. Amikor pedig egy kis extra kényeztetést szeretne nyújtani a szemeinek, próbálja ki és válasszon egy gél vagy folyékony állagot, hogy elkerülje a szembe folyást. Használjon egy leheletnyivel többet, mint általában szokott, hogy a mozdulatok olyan simák lehessenek, amennyire csak lehet!

Szemkörnyék masszázs: egy egyszerű módszer

Kezdje a nyirokcsomók megkeresésével – ezek felelősek a többlet víz kivezetéséért a testből – az arc két oldalán. Nyomja finoman az ujjhegyeit az arccsont vonalától felfelé haladva, majd pedig kifelé simítva a halánték felé. Ez segít hatékonyan csökkenteni a többlet víz által okozott duzzanatot, amely a szemkörnyék vékony bőre alatt felhalmozódott.

Majd a szokásos adag krém 1,5 -2 -szereséből helyezzen egy-egy adagot a gyűrűsujjai hegyére – mert a mutató és a középső ujjakhoz képest, ezek az ujjak sokkal kisebb nyomást gyakorolnak a szemkörnyékre. Finoman tapogassa a szem belsejétől végig kifelé a szemöldök vonalának végéig, apró, körkörös mozdulatokkal dolgozva be a krémet a bőrbe.
Ennek a technikának az ismételt használata elősegíti a szemkörnyék tonizálását, kevesebb helyet hagyva a víznek a felhalmozódásra. Az eredmény pedig? Duzzadásra, táskák kialakulására kevésbé hajlamos szemek, így pedig Ön reggel igazán frissnek érezheti magát, ami meg is látszik!

A Szerkesztőség

Ikonikus termékeink

H.A. RÁNCTALANÍTÓ, FESZESÍTŐ SZEMKÖRNYÉKÁPOLÓ

H.A. RÁNCTALANÍTÓ, FESZESÍTŐ SZEMKÖRNYÉKÁPOLÓ

( 42 vélemény alapján )

Hyaluron-Booster bőrerősítő szemkörnyékápoló 15 ml - termékkép

Hyaluron-Booster bőrerősítő szemkörnyékápoló 15 ml

Egy csepp erő a bőrünknek a ragyogóbb tekintetért.

( 6 vélemény alapján )

Száj- és szemkörnyékápoló

Száj- és szemkörnyékápoló

( 1 vélemény alapján )

go to top