OK

OK Mégsem

Köszönjük

Bezárás

Győzze le a sötét karikák és a kisebb ráncokat ezekkel a szemkörnyékápoló hatóanyagokkal!

Ha Önt zavarják a szemei alatti sötét karikák, duzzanatok, a körülöttük megjelenő kis ráncok vagy fakóság, íme egy lista a legfontosabb szemkörnyékápoló összetevőkről, amelyek segítenek az ezek elleni küzdelemben. Keresse meg az Önnek valót!

Összetevő: Koffein

Elősegíti a: ragyogást

Ha a szemei hajlamosak a sötét karikák kialakulására, akkor a koffein az az összetevő, amit keresnie kell, amikor új szemkörnyékápolót vásárol! Ha esetleg lemaradt azokról a koffeines arcradírokról, amelyek a közelmúltban elárasztották az instagramot, ez a természetesen serkentő hatású összetevő ragyogást adó és keringést serkentő tulajdonságairól ismert. Ezáltal segít elvezetni a duzzanatot a vizet megkötő erekből – amelyek a sötét karikák kialakulásáért felelősek -  a szemkörnyék területén.

Összetevő: Gingko biloba

Elősegíti a: keringés serkentését

Az öregedésgátló flavonoidokban gazdag ginkgo biloba kivonat bizonyítottan ösztönzi a nyirokelvezetést, ami csökkenti a szemek alatti táskák megjelenését. A vérkeringést serkentő tulajdonságain túl, ez az összetevő elősegíti a szabadgyökök eltávolítását is, az oxidatív stressz jelei ellen küzdve – amelyek a korai bőröregedés egyik legjelentősebb kiváltó okai.

Összetevő: E-vitamin

Elősegíti a: kis ráncok csökkentését Ha a kisebb és/vagy nagyobb ráncok elleni küzdelem a célja akkor javasoljuk, hogy egy E-vitamint tartalmazó szemkörnyékápolót keressen! Bizonyítottan segít csökkenteni a kisebb és nagyobb ráncok megjelenését* **, ez az összetevő segíthet még a bőr vízmegtartó képességének javításában is – ami különösen fontos az érzékeny szemkörnyéken.

* Mayer P. The effects of vitamin E on the skin. Cosmet Toiletr. 1993;108:99–109.
** Möller H, Ansmann A, Wallat S. The effects of vitamin E on the skin in topical applications. Fat Sci Technol. 1989;91(8):295–305.

Összetevő: zöldtea

Elősegíti a: a duzzanatok csökkentését

Akárcsak a ginkgo biloba, a zöldtea is segít elvezetni a többlet folyadékot, amely a szemek alatti duzzanatokat okozzák. És ami még ennél is jobb: nem is kell tégelybe zárni ahhoz, hogy segítsen simítani a szemkörnyéket! A saját készítésű spa kezelésért a duzzadt szemekre, vegyen két használt zöldtea filtert és tegye be őket a hűtőszekrénybe, mielőtt 15 percre a szemei alatti bőrfelületre helyezné! Ha szeretne megismerni még egy lépést a fáradt szemek elleni küzdelemhez, vessen egy pillantást arcmasszázs tippjeinkre a duzzadt szemek elleni gyors és könnyű küzdelemért!

Összetevő: Baicalin

Elősegíti a: szabadgyökök által okozott károsodás elleni küzdelmet

Mivel a szemek körüli bőr oly érzékeny (3 - 5-ször vékonyabb az arc többi részének bőrénél), gyakran ez az első hely, ahol az öregedés jelei megjelennek. A Baicailin bizonyítottan segít küzdeni az UVA-sugarak által okozott károsodások ellen*, ezért ajánljuk, hogy ezt az antioxidánst keresse, ha a külső hatások, mint a környezetszennyezés és az UV-sugárzás által okozott károsodások ellen szeretne küzdeni.
* Min W, Liu X, Qian Q, Lin B, Wu D, Wang M, Ahmad I, Yusuf N, Luo D. Effects of baicalin against UVA-induced photoaging in skin fibroblasts. Department of Dermatology, The First Affiliated Hospital of Soochow University, Suzhou, China , Department of Dermatology, The First Affiliated Hospital of Nanjing Medical University, Nanjing, China.

A Szerkesztőség

Ikonikus termékeink

H.A. RÁNCTALANÍTÓ, FESZESÍTŐ SZEMKÖRNYÉKÁPOLÓ

H.A. RÁNCTALANÍTÓ, FESZESÍTŐ SZEMKÖRNYÉKÁPOLÓ

( 42 vélemény alapján )

Hyaluron-Booster bőrerősítő szemkörnyékápoló 15 ml - termékkép

Hyaluron-Booster bőrerősítő szemkörnyékápoló 15 ml

Egy csepp erő a bőrünknek a ragyogóbb tekintetért.

( 6 vélemény alapján )

Száj- és szemkörnyékápoló

Száj- és szemkörnyékápoló

( 1 vélemény alapján )

go to top