OK

OK Mégsem

Köszönjük

Bezárás

M89_NL_v2

Hogyan viselje gondját bőrének, amikor az élet kíméletlen hozzá?

Fedezze fel a Minéral 89 Hyaluron-Booster termékcsaládot, mely hidratálja, nyugtatja és erősíti a bőrt.

Bőrünk egészségét és megjelensét számos tényező befolyásolja, mint például az étrend, alváshiány, stressz, UV sugarárzás vagy a légszennyezés, melyeket összesítve expozómnak hívunk. Néhányan közülünk arcmaszkot viseltek az elmúlt hetekben, amire bőrünk szintén negatívan reagálhat. A Vichy Laboratóriuma megkérdezte Dr. Andrusch Anna bőrgyógyászt, mit ajánl, hogyan ápoljuk a stresszes bőrt:

„A maszk alatt bőrünk kellemetlenül érezheti magát, izzadhat, bepárásodhat. Ha lehetséges, gyakran vegyük le a maszkot, mossuk meg bőrünket és alaposan töröljük szárazra. A Vichy termálvíz spray napközben is használható a bőr megnyugtatására, mely ásványi anyagokban gazdag és hűsíti is a bőrt.

Természetesen a rendszeres tisztítás is fontos. Még akkor is, ha nincs rajtunk smink, mert szennyeződés, zsír és verejték is tapad bőrünkhöz.

A stresszes bőrnek gyengéd ápolásra van szüksége, feleslegesen ne terheljük. Ilyen bőrápoló például a Minéral 89 Hyaluron-Booster, mely minimalista összetételének köszönhetően ideális a nagyon érzékeny bőr számára is. 89% Vichy Termálvizet és természetes eredetű hialuronsavat tartalmaz. Ez biztosítja a bőr számára szükséges hidratálást és nyugtató hatást.

Hetente egyszer, vagy egy különösen fárasztó és stresszes nap után használjunk arcmaszkot. A Minéral 89 fátyolmaszk tökéletesen hidratálja és azonnal feltölti a bőrt. Gélszerű textúrájának köszönhetően üde, friss érzést biztosít az arcbőr számára.”

Minden Minéral 89 termék 89% vulkanikus eredetű Vichy Termálvizet és természetes eredetű hialuronsavat tartalmaz. Segít megerősíteni a bőrt az olyan negatív hatásokkal szemben, mint a szennyezett levegő, a stressz és a fáradtság, a friss, üde és hidratált arcbőrért.

A bőrerősítő és teltséget adó Hyaluron-Booster minden bőrtípusra alkalmas. Minimalista összetételének köszönhetően még a nagyon érzékeny bőrűek számára is. Könnyű és átlátszó gél állaga üde és hidratált érzetet biztosít az arcbőr számára. Könnyen eloszlatható és gyorsan beszívódik a bőrbe. Javasoljuk reggel és este használni a megtisztított arcbőrre, ideális esetben a nappali/éjszakai krém előtt.

A szem körüli vékony, gyengébb bőr különleges ápolást igényel. A Hyaluron-Booster bőrerősítő szemkörnyékápoló hidratálja, erősíti a szemkörnyék érzékeny bőrét a védekező funkció támogatása által. Rendszeres használattal segít csökkenteni a sötét karikák megjelenését. Hidratáló tulajdonságának köszönhetően a kisebb ráncok kevésbé láthatóak. A 89% Vichy Termálvizen és hialuronsavon kívül, koffeint is tartalmaz.

Az új bőrerősítő és regeneráló arcmaszk extra adag erősítést ad arcbőrének. Azonnal teltséget ad és simít, akár 24 órán át hidratál. Külön rekeszekkel van ellátva a formula frissességének megőrzéséért. A fátyolmaszk és a formula egyesítése után a maszk friss és géles állagúvá válik az arckontúrokhoz való igazodásért és a bőr frissítéséért.
Fedezze fel az ikonikus Minéral 89 Hyaluron-Booster termékeket az Önhöz legközelebb eső partnerpatikánkban!


GYÓGYSZERTÁRKERESŐ