OK

OK Mégsem

Köszönjük

Bezárás

Miért tabu a menopauza? „Változókor? Én nem változom!“ podcast a Vichy támogatásával #1

1. Epizód – László Krisztina és Iványi Orsolya

A változókor az egyik legkomplexebb életszakasz a nők életében, amelynek része a menopauza is. Van, akit megvisel, van, aki észre sem veszi. Egy biztos, hogy még mindig keveset beszélünk róla, pedig ez egy természetes folyamat, amelyen minden nő keresztül megy.  A Vichy „Változókor? Én nem változom!” 6 részes podcast- és videó-sorozatában László Krisztina, újságíró ledönti a tabukat és körbejárja a menopauza témáját meghívott szakértőkkel és vendégekkel. Az első részben Iványi Orsolya blogger, kommunikációs szakértő, menopauza aktivista a vendége, akivel arról beszélget, hogyan lett a küldetése a menopauza, a közösség ereje hogyan tud segíteni ebben az életszakaszban, és hogy miért fontos az öregedést komolyan venni, ha sokáig akarunk élni."  

A  beszélgetésben résztvevők koronavírus tesztelésen vettek részt a felvétel előtt, amelynek eredménye negatív lett, ezért vették le maszkjukat a felvétel időtartama alatt. 


#valtozokorennemvaltozom

Iványi Orsolya honlapján, a Neverordinary.hu-n további hasznos cikkek a témában, és csatlakozzon zárt csoportjához, ahol a 40 feletti nők az őket érintő kérdésekről beszélgetnek.

Nézze meg a következő epizódot is. 2. Epizód. Téma: A változókor hatása a bőrünkre.

Hallgasson minket!
Spotify

Apple podcasts

go to top