OK

OK 
Mégsem

Köszönjük

Bezárás

Densi-Solutions: hajápolási program a dúsabb hajért

 • KEDVENCEM

7 innovatív összetevőjének kombinációja révén a Dercos Densi-Solutions a hajszálakat és a gyökereket egyidejűleg célozva segít megerősíteni az elvékonyodott hajat és javítani a fejbőr állapotát.

Densi-Solutions: hajápolási program a dúsabb hajért

Hogyan segíthet a Dercos Densi-Solutions fokozni a haj volumenét?

Ki mondta, hogy a ritkuló haj elkerülhetetlen 40 évesen? Dúsító hatású samponjával és balzsamjával, illetve hajsűrűség fokozó koncentrátumával a Dercos Densi-Solutions háromlépéses rendszert kínál a vastagabb hajért. Teljes hajápolási programként használva, a Dercos Densi-Solutions hét összetevő erejével segít fokozni az elvékonyodott haj megjelenését, a fejbőrtől a hajvégekig.

1. Lépés: Densi-Solutions dúsító sampon a vastagabb, erősebb hajért

Először is: Densi-Solutions parabénmentes, Filloxánnal gazdagított dúsító sampon a haj vastagabb megjelenéséért és a fejbőr jobb minőségéért, forradalmi 3D hálójának köszönhetően, amely körülöleli a hajszálakat azok megerősítéséért. Könnyű textúrája hatékonyan tisztítja a hajat, zsíros maradékok nélkül, ami nagyszerű a vékonyszálú haj számára, amelynek dússágra van szüksége egészen a gyökerektől!

2. Lépés: Densi-Solutions dúsító balzsam a haj erősebb megjelenéséért

Ezután használja a Ceramide-R-rel gazdagított, dúsító balzsamot a vékonyszálú haj szerkezetének megerősítéséért. A hajszál védelme és megerősítése szempontjából döntő fontosságú erősítő Ceramide R molekulák a hajszálak repedéseibe „épülnek be”, aminek köszönhetően a hajszál erősebbnek, simábbnak tűnhet. A hagyományos balzsamokkal ellentétben ezt a balzsamot a haj töveitől végig a haj hosszán kell alkalmazni. Hűsítő, olvadó gél textúrája az alkalmazáskor azonnal kellemes friss érzést nyújt.

Step 3: Densi-Solutions hajsűrűség fokozó koncentrátum: klinikailag bizonyítottan hajsűrűséget elősegítő hatás

Végezetül, a nem kiöblítendő hajsűrűség fokozó koncentrátum a fejbőrt célozza meg, a gyökerektől erősíti a hajat és friss állagának köszönhetően frissíti a fejbőrt. Klinikailag bizonyítottan hozzájárul a haj tömegének növeléséhez mindössze 6 hét alatt, két fontos összetevőjének: a stemoxydine-nak és a Resveratrolnak köszönhetően.[1]

[1] Klinikai tanulmány. 79 nő. A teljes Densi Solutions program 6 hetes használata után

Ikonikus termékeink

 • Densi-Solutions - dúsító sampon

  DERCOS

  Densi-Solutions - dúsító sampon

  Sampon

  Dúsító sampon elvékonyodott, erőtlen hajra. Eltávolítja a szennyeződéseket a fejbőrről és felfrissíti a hajat

 • Densi-Solutions - hajsűrűség-fokozó koncentrátum

  DERCOS

  Densi-Solutions - hajsűrűség-fokozó koncentrátum

  Célzott hajápoló

  A koncentrátum minden használattal ápolja a fejbőrt és segít, hogy a haj láthatóan erősebbnek és sűrűbbnek tűnjön.

 • Densi-Solutions - dúsító balzsam

  DERCOS

  Densi-Solutions - dúsító balzsam

  Balzsam

  Dúsító balzsam gyenge, vékonyszálú hajra. Hidratálja a fejbőrt.

 • Legolvasottabb

  A korpásodás különböző típusai

  Hajápolás

  A korpásodás különböző típusai

  Ha a korpásodás minden igyekezete ellenére sem múlik, akkor ideje megváltoztatnia a kezelését! Elmondjuk, hogyan kezelje a száraz és zsíros korpát, valamint elmagyarázzuk a kettő közötti különbséget.

  olvassa el a cikket

  Hajápolás

  Szakértőink tippjei: hogyan harcoljunk a hajhullás ellen

  Hajunk, a bőrünkhöz hasonlóan védőfunkciót lát el, véd a környezeti ártalmakkal szemben. Továbbá fontos meghatározója mindennapi megjelenésünknek, hiszen az egészséges, dús hajzat önbizalmat is ad viselőjének. Ezért kiemelten fontos, hogy megfelelően ápoljuk hajunkat. Amikor azt tapasztaljuk, hogy az átlagosnál több hajszál jelenik meg a mosdóban, ruháinkon vagy a padlón, akkor valamiféle változás zajlik a szervezetünkben, így első lépésként mindenképpen fel kell tárnunk ennek okait.

  olvassa el a cikket

  go to top