OK

OK Mégsem

Köszönjük

Bezárás

Densi-Solutions: hajápolási program a dúsabb hajért

7 innovatív összetevőjének kombinációja révén a Dercos Densi-Solutions a hajszálakat és a gyökereket egyidejűleg célozva segít megerősíteni az elvékonyodott hajat és javítani a fejbőr állapotát.

Densi-Solutions: hajápolási program a dúsabb hajért

Hogyan segíthet a Dercos Densi-Solutions fokozni a haj volumenét?

Ki mondta, hogy a ritkuló haj elkerülhetetlen 40 évesen? Dúsító hatású samponjával és balzsamjával, illetve hajsűrűség fokozó koncentrátumával a Dercos Densi-Solutions háromlépéses rendszert kínál a vastagabb hajért. Teljes hajápolási programként használva, a Dercos Densi-Solutions hét összetevő erejével segít fokozni az elvékonyodott haj megjelenését, a fejbőrtől a hajvégekig.

1. Lépés: Densi-Solutions dúsító sampon a vastagabb, erősebb hajért

Először is: Densi-Solutions parabénmentes, Filloxánnal gazdagított dúsító sampon a haj vastagabb megjelenéséért és a fejbőr jobb minőségéért, forradalmi 3D hálójának köszönhetően, amely körülöleli a hajszálakat azok megerősítéséért. Könnyű textúrája hatékonyan tisztítja a hajat, zsíros maradékok nélkül, ami nagyszerű a vékonyszálú haj számára, amelynek dússágra van szüksége egészen a gyökerektől!

2. Lépés: Densi-Solutions dúsító balzsam a haj erősebb megjelenéséért

Ezután használja a Ceramide-R-rel gazdagított, dúsító balzsamot a vékonyszálú haj szerkezetének megerősítéséért. A hajszál védelme és megerősítése szempontjából döntő fontosságú erősítő Ceramide R molekulák a hajszálak repedéseibe „épülnek be”, aminek köszönhetően a hajszál erősebbnek, simábbnak tűnhet. A hagyományos balzsamokkal ellentétben ezt a balzsamot a haj töveitől végig a haj hosszán kell alkalmazni. Hűsítő, olvadó gél textúrája az alkalmazáskor azonnal kellemes friss érzést nyújt.

Step 3: Densi-Solutions hajsűrűség fokozó koncentrátum: klinikailag bizonyítottan hajsűrűséget elősegítő hatás

Végezetül, a nem kiöblítendő hajsűrűség fokozó koncentrátum a fejbőrt célozza meg, a gyökerektől erősíti a hajat és friss állagának köszönhetően frissíti a fejbőrt. Klinikailag bizonyítottan hozzájárul a haj tömegének növeléséhez mindössze 6 hét alatt, két fontos összetevőjének: a stemoxydine-nak és a Resveratrolnak köszönhetően.[1]

[1] Klinikai tanulmány. 79 nő. A teljes Densi Solutions program 6 hetes használata után

A Szerkesztőség

Ikonikus termékeink

Densi-Solutions Hajsűrűség fokozó koncentrátum - termékkép

Densi-Solutions
Hajsűrűség fokozó koncentrátum

A sűrűbb, erősebb hajért.

( 4 vélemény alapján )

Densi-Solutions Hajdúsító sampon - termékkép

Densi-Solutions
Hajdúsító sampon

A sűrűbb, erősebb hajért.

( 3 vélemény alapján )

Densi-Solutions Hajdúsító balzsam - termékkép

Densi-Solutions
Hajdúsító balzsam

A sűrűbb, erősebb hajért.

( 3 vélemény alapján )

go to top