OK

OK Mégsem

Köszönjük

Bezárás

Densi-Solutions: hajápolási program a dúsabb hajért

7 innovatív összetevőjének kombinációja révén a Dercos Densi-Solutions a hajszálakat és a gyökereket egyidejűleg célozva segít megerősíteni az elvékonyodott hajat és javítani a fejbőr állapotát.

Densi-Solutions: hajápolási program a dúsabb hajért

Hogyan segíthet a Dercos Densi-Solutions fokozni a haj volumenét?

Ki mondta, hogy a ritkuló haj elkerülhetetlen 40 évesen? Dúsító hatású samponjával és balzsamjával, illetve hajsűrűség fokozó koncentrátumával a Dercos Densi-Solutions háromlépéses rendszert kínál a vastagabb hajért. Teljes hajápolási programként használva, a Dercos Densi-Solutions hét összetevő erejével segít fokozni az elvékonyodott haj megjelenését, a fejbőrtől a hajvégekig.

1. Lépés: Densi-Solutions dúsító sampon a vastagabb, erősebb hajért

Először is: Densi-Solutions parabénmentes, Filloxánnal gazdagított dúsító sampon a haj vastagabb megjelenéséért és a fejbőr jobb minőségéért, forradalmi 3D hálójának köszönhetően, amely körülöleli a hajszálakat azok megerősítéséért. Könnyű textúrája hatékonyan tisztítja a hajat, zsíros maradékok nélkül, ami nagyszerű a vékonyszálú haj számára, amelynek dússágra van szüksége egészen a gyökerektől!

2. Lépés: Densi-Solutions dúsító balzsam a haj erősebb megjelenéséért

Ezután használja a Ceramide-R-rel gazdagított, dúsító balzsamot a vékonyszálú haj szerkezetének megerősítéséért. A hajszál védelme és megerősítése szempontjából döntő fontosságú erősítő Ceramide R molekulák a hajszálak repedéseibe „épülnek be”, aminek köszönhetően a hajszál erősebbnek, simábbnak tűnhet. A hagyományos balzsamokkal ellentétben ezt a balzsamot a haj töveitől végig a haj hosszán kell alkalmazni. Hűsítő, olvadó gél textúrája az alkalmazáskor azonnal kellemes friss érzést nyújt.

Step 3: Densi-Solutions hajsűrűség fokozó koncentrátum: klinikailag bizonyítottan hajsűrűséget elősegítő hatás

Végezetül, a nem kiöblítendő hajsűrűség fokozó koncentrátum a fejbőrt célozza meg, a gyökerektől erősíti a hajat és friss állagának köszönhetően frissíti a fejbőrt. Klinikailag bizonyítottan hozzájárul a haj tömegének növeléséhez mindössze 6 hét alatt, két fontos összetevőjének: a stemoxydine-nak és a Resveratrolnak köszönhetően.[1]

[1] Klinikai tanulmány. 79 nő. A teljes Densi Solutions program 6 hetes használata után

Legolvasottabb

A korpásodás különböző típusai

Hajápolás

A korpásodás különböző típusai

Ha a korpásodás minden igyekezete ellenére sem múlik, akkor ideje megváltoztatnia a kezelését! Elmondjuk, hogyan kezelje a száraz és zsíros korpát, valamint elmagyarázzuk a kettő közötti különbséget.

olvassa el a cikket

Hajápolás

Szakértőink tippjei: hogyan harcoljunk a hajhullás ellen

Hajunk, a bőrünkhöz hasonlóan védőfunkciót lát el, véd a környezeti ártalmakkal szemben. Továbbá fontos meghatározója mindennapi megjelenésünknek, hiszen az egészséges, dús hajzat önbizalmat is ad viselőjének. Ezért kiemelten fontos, hogy megfelelően ápoljuk hajunkat. Amikor azt tapasztaljuk, hogy az átlagosnál több hajszál jelenik meg a mosdóban, ruháinkon vagy a padlón, akkor valamiféle változás zajlik a szervezetünkben, így első lépésként mindenképpen fel kell tárnunk ennek okait.

olvassa el a cikket

go to top

Skinconsult

BŐRGYÓGYÁSZOKKAL KIFEJLESZTETT ALGORITMUS,
AMELY A BŐRÖREGEDÉS LÁTHATÓ JELEIT ELEMZI

Bőrelemzés
1 perc
alatt

Csináljon egy szelfit

Töltse ki a profilját

Személyre szabott
bőrápolási tanácsok

v_woman-2.jpg
Finom vonalakErőssége
Szem alatti ráncokFókuszpont
Feszességvesztés

Fedezze fel: SkinconsultAI

circle1circle2circle3circle4