OK

OK Mégsem

Köszönjük

Bezárás

Liftactive Supreme Digi campaign

Kíváncsi az ideális öregedésgátló bőrápoló rutinra? Merítsen ihletet útmutatónkból, és fedezze fel a következő 4 egyszerű lépést a gyönyörű és egészséges megjelenésű bőrért.

1. LÉPÉS - ARCTISZTÍTÁS
Az egészséges bőrhöz elengedhetetlen a megfelelő tisztítás. Csak a megtisztított bőr képes jól felszívni a hatóanyagokat. Válassza ki a Pureté Thermale arctisztítók közül a bőrtípusának megfelelőt.
Fedezze fel az arctisztítást

2. LÉPÉS – KONCENTRÁLT ÁPOLÁS
A szérumokat úgy tervezték, hogy kis, erős dózisokban nagyobb koncentrációban juttassák a bőrbe hatóanyagaikat, ezáltal fokozva a krém hatását. A hidratálóknál könnyebb állaguknak köszönhetően gyorsan beszívódnak, mélyebbre juttatják a hatóanyagokat és felkészítik a bőrt a következő termék használatára. Fedezze fel a Liftactiv Supreme H.A. Epidermic Filler hialuronsavas ránctalanító szérumot.
Fedezze fel a szérumot

3.LÉPÉS – NAPPALI ARCÁPOLÓ
A szérum használata után itt az idő a mindennapi öregedésgátló és hidratáló ápolásra. Az öregedésgátló hidratálók bőrfeszítő hatóanyagokkal segítenek kisimítani a finom vonalakat és ráncokat, valamint fokozzák a bőr ragyogását.   
Fedezze fel az ápoló gondoskodást

4. LÉPÉS – UV-VÉDELEM
A bőröregedés jeleiért több mint 80%-ban felelősek az UV-sugarak és a légszennyezés.  Bőrünk egész évben ki van téve az UVA sugarak káros hatásának. Igen, még télen és borult időben is. Ezért nem teljes egy öregedésgátló arcápoló rutin teljeskörű UV-védelem nélkül. Fedezze fel a kifejezetten évi 365 napos használatra kifejlesztett UV-Age Daily-t.
Fedezze fel az UV-védelmet

Nem biztos benne, hogy melyik terméket válassza? Kérjen bőrelemzést a Skinconsult segítségével bőre igényeihez szabott arcápoló rutinért!

Skinconsult