OK

OK Mégsem

Köszönjük

Bezárás

Függetlenül korától, életmódjától, vagy bőrtípusától (érzékeny, túl száraz, problémás), bőre elérheti ideális állapotát.

Az ideális bőr
nem álom többé

A bőr élete egy dinamikus egyensúly, amelyet különféle belső és külső hatások érnek.

Mi a Vichy-nél úgy gondoljuk, fontosabb, hogy hogyan ápoljuk a bőrt, mint az, hogy milyen a bőrtípusunk.

A Vichy sok tapasztalattal rendelkező kutatói újabb és újabb módjait fedezik fel annak, hogyan ápoljuk a bőrt.

Ha egészségesebbé tesszük, akkor a bőr jobban képes regenerálódni, védekezni, visszatartani a vizet és a tápanyagokat, valamint hatékonyan átalakulni.

Az ideális bőr nem álom többé.

Átfogó szakértelem
a bőr életét illetően

A Vichy nap mint nap együttműködik egészségügyi szakemberekkel: bőrgyógyászokkal, nőgyógyászokkal, gyógyszerészekkel, allergológusokkal, dietetikusokkal, sportorvosokkal, kineziterapeutákkal, pszichológusokkal, abból a célból, hogy hatékony és optimálisan tolerálható kozmetikai készítményeket hozzon létre.
Ezek a termékek alkalmazkodnak a nők mai életviteléhez és figyelembe veszik azokat a tényezőket, amelyek befolyással lehetnek a bőrükre: a környezetük, az UV sugárzás, az éghajlat, az életstílusuk, a táplálkozásuk és a stressz.

Az ideális bőr elérésében legfőbb szövetségese a gyógyszerésze. Rendszeresen tanácsot tud adni abban, hogy a bőrének megfelelő terméket válassza.

produit vichy liftactiv

Termálvíz
a bőr szépségéért

A Laboratoires Vichy kutatásainak középpontjában a természet által alkotott, reprodukálhatatlan Vichy Termálvíz áll. Az Auvergne vulkánjainak szívében született és jótékony ásványokban gazdag termálvíz az idők során újra és újra megmutatja kivételes tulajdonságait.

Bőrnyugtató

Nyugtatja a külső hatások miatt érzékenyebbé vált bőrt

Bőrerősítő

Megerősíti a bőr természetes védekezőképességét. A bőr így napról napra hatékonyabban küzd a külső hatásokellen.

Regeneráló

Segíti a bőrsejtek megújulását

Termálvíz a bőr szépségéért
15 ásvánnyal, pl.:

 • Kalcium (Ca): véd
 • Vas (Fe): részt vesz a sejtek oxigénellátásában
 • Mangán (Mn): antioxidáns hatás
 • Kálium (K): részt vesz a bőr hidratálásában
 • Szilícium (Si): részt vesz a bőrszövetek regenerálásában
 • Magnézium (Mg): stimulálja sejtek regenerálódását
 • Nátrium (Na): szerepe van a sejtek vízháztartásának szabályozásában
 • Kén (S): részt vesz a szervezet méregtelenítésében
 • Bór (B): segíti a hegesedést
 • Lítium (Li): gyulladásgátló hatás
 • Stroncium (Sr): gyulladásgátló tulajdonságok

Termálvíz a bőr szépségéért
"A CSODAFORRÁS"

A kelták által is nagy becsben tartott Vichy Termálvizet a rómaiak már az i.e. 1. századtól termál célokra használták. A víz bőrnyugtató és bőrszépítő hatása olyan nagy benyomást tett rájuk, hogy Vénusznak szentelték a forrást.

Az évek során a termál központ népszerűsége egyre nőtt és sok híresség is járt oda kúrálni magát: Sévigné márkinő, XV. Lajos király lányai, Napóleon... A XX. század kezdetétől a termál kúrák egyre szélesebb körben elterjedtek és a Vichy Termálvíz jótékony hatása szélesebb rétegek számára is elérhetővé vált.

A termékformulák kidolgozásának
egyedülálló tudománya

A Laboratoires Vichy tudása a gyógyszerészet alapelveire épül. A tudományos és technológiai eredményeket felhasználva egyedülállóan képes termékformulákat megalkotni.

A formulák alapját egy bizonyított hatékonyságú, hajszálpontosan adagolt, mértékadó hatóanyag képezi, amit egy innovatív textúra támogat abban, hogy maximálisan kifejtse hatását.

Hatóanyagok ideális kombinációja

A Laboratoires Vichy erőssége, hogy csúcstechnológiát képviselő hatóanyagokat és bőrgyógyászati hatóanyagokat tud kombinálni. Ezeknek az összetevőknek kozmetikai, hidratáló, tápláló, mattító, stb... tulajdonságokkal kell rendelkezniük, a hatóanyag biodiszponibilitásának tiszteletben tartása mellett.

 • A Vichy Termálvíz
 • Mexoryl® SX
 • Pro-Xylane
 • Rhamnose
 • Kombucha
 • Aminexil
 • Hialuronsav
 • Karitévaj
 • Szalicilsav
 • Édesmandula-olaj
 • Retinol
 • Makadámia olaj
 • Barackolaj
produit vichy Serum 10
A Rhamnose:
Ez a növénykivonat bizonyítottan kivételes bőrnyugtató és bőröregedésgátló.
produit vichy idéalia
A Kombucha:
A fekete tea sokféle hatású kivonata. Olyan hatóanyagok egyedülálló kombinációját foglalja magában, amelyek jótékonyan hatnak a bőr minőségére.

A Vichy a szigorú szabályok szerinti termékösszetétel mellett, az élményt is ugyanolyan fontosnak tartja, amit a termékek használata közben érzünk, még az érzékeny bőrűek számára is. Az aktív és az érzékszervek számára kellemes textúrák hozzájárulnak a formulák hatékonyságához és megkönnyítik a rendszeres használatot, az optimális eredmény elérése érdekében.

Aktív és az érzékszerveknek kellemes
textúrák

A Laboratoires Vichy termékeinek textúráit úgy hozták létre, hogy hassanak az érzékszervekre. Gyöngyházas árnyalatú, finom színük elbűvöli a szemet. Bársonyos és könnyű textúrájuk kellemes a tapintásnak. Virágos vagy gyümölcsös illatuk jó érzést biztosít, még az érzékeny bőrűeknek is.

A Vichy formuláit úgy alkották meg, hogy maximális hatékonyságot és élményt nyújtsanak az érzékeny bőr kímélésével.

Szigorú vizsgálati
protokollok

Minden összetevőt és minden hatóanyagot in vitro vizsgálatoknak vetnek alá, tolerálhatóságuk igazolása és hatékonyságuk mérése céljából. Ezután a késztermékek hatását és tolerálhatóságát is újból tesztelik, és toxikológusok segítségével igazolják. In vivo vizsgálatokat is végeznek a jó felszívódás és a kellemes használat garantálása érdekében.

Hipoallergén formuláció
az érzékeny bőr kíméléséért

Minden formulánk hipoallergén a maximális tolerálhatóság érdekében.

Minden illatosított és illatanyag mentes formulát tesztelünk, az allergiakockázatot csökkentő hatását tekintve.

Az ideális bőr
központja

A Célestins Vichy Spa keretén belül 2008-ban létrehozták a Vichy Kozmetikai Központot, amely egy olyan egyedülálló hely, ahol a bőr egészsége és szépsége áll a középpontban.

Minden bőrtípus számára megfelelő ápolási protokollokat biztosít, amelyek a bőr fiziológiájának ismeretét élményszerű kezelésekkel egészítik ki. Ebben a nyugalmat árasztó környezetben minden a bőr regenerálódásához járul hozzá.

http://www.vichy-spa-hotel.fr

A bőr
boldogsága

A Vichy kineziológusok segítségével olyan masszázs technikákat dolgozott ki, amelyek növelik a Kozmetikai Központban végzett kezelések hatékonyságát és megerősítik a bőrt. A bőr újra feltöltődik energiával.

A Laboratoires Vichy olyan masszázs mozdulatokat dolgozott ki, amelyek jót tesznek a bőrnek, hogy Ön otthon is részesedhessen a Spa és a masszázs technikák jótékony hatásaiból. Ezek az aktív felviteli technikák fokozzák a termékek hatékonyságát és javítják az arcbőr minőségét, puhaságát, textúráját. Minden termékhez és bőrtípushoz megvan a megfelelő masszázs technika.

Tekintse meg a masszázstechnikákat Youtube