OK

OK Mégsem

Köszönjük

Bezárás

Zsíros a bőre? Bízzon a megfelelő bőrápolási programban (végre!)

Vegye újra kézbe az irányítást! Próbáljon ki egy személyre szabott bőrápolási programot a bőrhibákra hajlamos bőr megnyugtatásáért, ápolásáért és megszépítéséért!

Zsíros a bőre? Bízzon a megfelelő bőrápolási programban (végre!)

Miért van a bőrnek szüksége rendszeres programra?

A rendszeres bőrápolási program biztosítja, hogy a bőre a legjobban nézzen ki, illetve segít legyőzni a bőrhibákat, amennyiben előfordulnak. A 2 legfontosabb lépés, elsősorban a zsíros bőrűek számára, a tisztítás és a hidratálás. A hatékony arctisztítás eltávolítja a faggyút és az elhalt hámsejteket, míg a hidratálás segít javítani a bőr védőrétegét, erősítve az epidermiszt a külső káros hatásokkal szemben. Miután a bőr megnyugszik, már nem termel többlet faggyút, ami a fényességért és a pattanásokért felelős.

Melyik program jó az én zsíros bőrömre?

Több tényező befolyásolja azt, hogy mi alapján válasszon bőrápolási programot, amelyek közül a bőrtípus talán az egyik legfontosabb. A száraz bőrre való termékek például nem megfelelőek zsíros bőrűeknek, és gyakran csak rontanak annak állapotán. A zsíros, pattanásokra hajlamos bőr szabályozásának elősegítéséért a Vichy kifejlesztette a Normaderm mélytisztító gélt és az ezt kiegészítő Szépítő hatású, hidratáló arcápolót, amelyek együttesen segítenek ápolni a bőrhibákra hajlamos bőrt.

Kezdje az arctisztítással!

Fontos alaposan eltávolítani a szennyeződéseket, sminket, faggyút és bármit, ami esetleg eltömítheti a pórusokat egy olyan arctisztítóval, amely teljes és mély arctisztítást kínál. Válasszon mikro-radírozó részecskéket, mint az AHA-k, tartalmazó arctisztítót, amelyek elég kíméletesek a mindennapos használathoz, mégis alapos tisztítást biztosítanak. A Normaderm mélytisztító gélt kifejezetten bőrhibákra hajlamos bőrre fejlesztették ki, hogy a bőr kiszárítása nélkül távolítson el minden szennyeződést. A szalicilsav, totarol, eperuline és glikolsav szappan-mentes keveréke kiváló mindennapi használatra, minden alkalmazás után javulást mutatva. A tesztben résztvevők közel 75%-a számolt be tisztább bőrről 28 nap folyamatos használat után, 67% pedig finomabb bőrállagról.*

* Self-assessment: 78 women 28 days after 1st application.

Folytassa a hidratálással

A bőr megtisztítása után, folytassa a zsíros bőr igényeihez igazodó, a pattanásokat célzottan ápoló nappali krém felvitelével a programot! A benne lévő hidratáló glicerinnek köszönhetően a Normaderm szépítő hatású hidratálója feltölti a bőrt és kényelemérzetet nyújt neki, csökkentve a kifényesedést és matt hatást biztosítva. Már akár néhány hét használat után a nők több, mint 90%-a állította, hogy a bőre kevésbé zsíros, a pórusok kevésbé láthatóak és a bőr hidratáltnak érződik. És ráadásul a bőrhibák akár 75%-kal csökkennek, ha egy rendszeres bőrápoló program keretében használják.*

* Self-assessment: 78 women 28 days after 1st application.

Ikonikus termékeink

PROBIO-BHA<br />BŐRHIBÁK<br />ELLENI SZÉRUM

PROBIO-BHA
BŐRHIBÁK
ELLENI SZÉRUM

A hormonális akné okozta pattanások ellen.

INNOVÁCIÓ

KETTŐS HATÁSÚ, KORRIGÁLÓ,<br />HIDRATÁLÓ ARCÁPOLÓ

KETTŐS HATÁSÚ, KORRIGÁLÓ,
HIDRATÁLÓ ARCÁPOLÓ

( 654 vélemény alapján )

UV-CLEAR

UV-CLEAR

( 2 vélemény alapján )

S.O.S. Pattanások elleni célzott ápoló, kénnel - S.O.S. Pattanások elleni célzott ápoló, kénnel

S.O.S. Pattanások elleni célzott ápoló, kénnel

go to top