OK

OK Mégsem

Köszönjük

Bezárás

Városi élet - városi bőrápolás

Hogyan éljen, dolgozzon vagy kapcsolódjon ki úgy a városokban, hogy a bõre ne lássa ennek kárát?

Városi élet - városi bőrápolás

Olvassa el, miért olyan fontos biztosítani, hogy a bőr képes legyen megvédeni magát a városi élet által okozott mindennapos károsodásokkal szemben a környezetszennyezéstől a fáradtságig!

Gondoskodjon a bőre jövőjéről!

A városi élet igazán izgalmas lehet, különösen fiatalon. Ugyanakkor hosszú távon a városi élet mindennapos hatásai rendkívül negatív hatást gyakorolhatnak a bőrre. Az olyan külső tényezők, mint a környezetszennyezés, az UV-sugárzás és még az utazási szokások is - amelyeket együttesen "expozíciónak" nevezünk, komolyan befolyásolhatják a bőrünk jövőjét, valamint rövid távú vagy ismétlődő problémákat okozhatnak mint, például eltömődött pórusokat, a bőr kipirosodását és egyenetlen bőrtónust. A L'Oréal által Cuernavacaban, Mexikóban és Sanghajban, Kínában folytatott tanulmányok szerint a rossz levegőminőség közvetlenül befolyásolja a bőr jó öregedési képességét. A rendkívüli környezetszennyezésben élők hajlamosak a bőrük fokozott kiszáradására valamint túlzott faggyútermelésére. A hosszú utazások a tömegközlekedési eszközökön, a hétvégén átbulizott éjszakák utáni alváshiány mind hozzájárulhatnak a bőr fakó, fáradt és pattanásokra hajlamos érzetéhez és megjelenéséhez.

Szánjon időt a bőre ápolására!

De mit tehetünk - vagy pontosabban tehet a bőrünk - a városi élet negatív mellékhatásainak leküzdéséért? Az aktív életmód mellett a hatékony bőrápolás védőpajzsként hat az ilyen káros külső hatásokkal szemben, segítve a bőr megújulását és az expozíció hatásainak csökkentését. A Vichy termálvíz 15 esszenciális ásványi anyagot tartalmaz, amelyek nem mindegyike van természetesen jelen az emberi szervezetben és segít leküzdeni a környezetszennyezés és az UV-sugárzás negatív hatásait, miközben segít pótolni a nyomelemeket a bőr megerősítésének elősegítéséért. A mangán és a fluor segít a bőr természetes antioxidáns védelmének megerősítésében, a szabad gyökök okozta károsodások elleni küzdelemben, míg a kalcium és a kálium megerősítik a bőr védőrétegét, ami lehetővé teszi, hogy a bőr hosszabb ideig megtartsa a nedvességet. A gyulladáscsökkentő tulajdonságaikról ismert lítium és stroncium a Vichy termálvizet különösen alkalmassá teszik kipirosodó vagy a fáradtságtól és stressztől egyenetlen bőrtónusú bőrre.

Urban living: taking care of your skin in the city

Ikonikus termékeink

 • ÁSVÁNYI ANYAGOKBAN GAZDAG VICHY TERMÁLVÍZ - termékkép
 • Legolvasottabb

  Az "urban ageing" jelenség

  Slow life

  Az "urban ageing" jelenség

  Milyen hatással van az arcbőrre a városi környezet? Az olyan tényezők, mint  pl. a dohányzás, a szmog és a stressz, melyekkel a városokban nap mint nap szembe kell néznünk - összefoglaló nevén az exposome - szoros kapcsolatban állnak a bőr idő előtti öregedésével. Milyen megoldást kínál erre a Vichy?

  olvassa el a cikket

  go to top