OK

OK Mégsem

Köszönjük

Bezárás

Újdonság: MINÉRAL 89 hyaluron-booster arcápoló

A bőr testünk elsődleges védelmi vonala, amely segít megóvni szervezetünket a káros külső hatásoktól. Éppen ezért, minden tőlünk telhetőt meg kell tennünk annak érdekében, hogy megóvjuk és megerősítsük ellenállóképességét a stresszel és más káros környezeti hatásokkal (expozóm) szemben.

A Vichy Laboratoires 2018-ban újabb mérföldkőhöz ért, hiszen megalkotta a MINÉRAL 89 hyaluron-booster arcápolót, amely 89%-ban ásványi anyagokban gazdag Vichy Termálvizet tartalmaz, továbbá hialuronsavat és 9 további hatóanyagot, amely segít megerősíteni a bőr természetes védekezőképességét.

BŐRERŐSÍTŐ ÉS TELTSÉGET ADÓ BOOSTER

A Minéral 89 minden bőrtípus legváltozatosabb igényeit segíti kielégíteni. A Minéral 89 az első arcápoló booster a Vichytől, amelynek célja a bőrbarrier megerősítése, valamint az olyan külső agresszorok elleni védelem biztosítása, amelyek rontják a bőr minőségét, illetve vízhiányossá és fakóvá teszik az arcbőrt. A Minéral 89 hyaluron-booster minden bőrtípusra használható, férfiaknak és nőknek egyaránt ajánlott. Hatékonyságának köszönhetően a bőr napról napra erősebb, üdébb és teltebb érzetű lehet.

CSUPÁN 11 ÖSSZETEVŐ A MAXIMÁLIS TOLERANCIÁÉRT

Nagyon magas koncentrációjú, ásványi anyagokban gazdag Vichy Termálvíz és természetes hialuronsav kombinációja a formula stabilizálásához, valamint megőrzéséhez szükséges összetevőkkel.

1) 89% ÁSVÁNYI ANYAGOKBAN GAZDAG VICHY TERMÁLVÍZ

A 15-féle 5,2 g/l koncentrációjú értékes ásványi anyagban gazdag termálvizet a természet alkotta, mesterségesen előállítani nem lehet. Számtalan jótékony hatást gyakorol a bőrre, beleértve annak megerősítését is.

2) TERMÉSZETES EREDETŰ HIALURONSAV

A bőr teltségéért és hidratálásáért. Akárcsak egy szivacs, nagyon sok vizet képes megtartani. Egységes réteget hoz létre a bőr felszínén, amely véd a külső irritációktól.

MAXIMÁLIS TOLERANCIA

Szemészeti és bőrgyógyászati felügyelet mellett tesztelt arcápoló a maximális toleranciáért (sőt még a szem- és szájkontúrnál is). Nőknek és férfiaknak egyaránt ajánlott, kortól és bőrtípustól függetlenül. A Minéral 89 hyaluron-boosternek géles, átlátszó textúrája van, amely nagyon gyorsan beszívódik, így a bőr azonnal felfrissül és megerősödik. Matt és puha érzetet hagy a bőrön.

Ikonikus termékeink

go to top