OK

OK Mégsem

Köszönjük

Bezárás

Kozmetikai összetevők a posztmenopauza során elvékonyodó haj helyreállításáért

 • KEDVENCEM

Vékonyabb a hajunk, mint az 50-es éveinkben? A Vichy felfedi azokat a főbb összetevőket, amelyek megerősíthetik a menopauza után elvékonyodott hajat a dúsabb hatásért.

Kozmetikai összetevők a posztmenopauza során elvékonyodó haj helyreállításáért

A menopauza utáni időszakban sok nő arról számol be a hajminőségének romlásáról. Szerencsére létezik néhány innovatív megoldás! A természetben előforduló Rhamnose-tól a Filloxane-ig, - a L'Oreal Research egyik leginnovatívabb molekulájáig -, közelebbről is megvizsgálunk 3 összetevőt, amelyek javíthatják a haj megjelenését a posztmenopauza során.

Vichy Termálvíz - megnyugtatja a száraz, viszkető fejbőrt


A menopauza utáni időszakban sok nő azt tapasztalja, hogy a hormonszint változása miatt száraz vagy korpás lesz a fejbőre. Emiatt sokkal többet vakarhatjuk a fejünket vagy többször megfésülhetjük a hajunkat, amely extrém mértékben károsíthatja az elvékonyodó hajszálakat. A Vichy Termálvíz megnyugtatja, erősíti a fejbőrt, és klinikailag bizonyítottan csökkenti az égő és / vagy viszkető érzést. [1]

[1] 26 önkéntessel végzett tanulmány Vichy Termálvíz és normál víz használata közben, előbbi alkalmazása szignifikáns javulást mutatott az égő és / vagy viszkető érzés enyhítésében.

Filloxane - beépül a hajszálakba a vastagabb, dúsabb megjelenésért

A L'Oréal által 17 éves kutatás eredményeként kifejlesztett, forradalmian új molekula innovatív 3D hálójával beépül a hajszálakba, és belülről vastagítja meg azokat a dúsabb hatásért. Bónusz: hajszálvastagító hatása akár 10 mosásig is tart!

Rhamnose - helyreállítja a fejbőr egészségét

A természetben előforduló cukor, a rhamnose kulcsfontosságú összetevő a haj minőségének helyreállításához. A rekonstruált bőrön végzett vizsgálatok szerint a rhamnose elősegíti a sejtképződést, míg az in vitro vizsgálatok pozitív hatásokat mutattak a szőrtüszők növekedésével kapcsolatban, amely alapvető fontossággal bír a posztmenopauza során elvékonyodó haj számára.

Ikonikus termékeink

 • Densi-Solutions - dúsító sampon - termék kép

  DERCOS

  Densi-Solutions - dúsító sampon

  Sampon

  Dúsító sampon elvékonyodott, erőtlen hajra. Eltávolítja a szennyeződéseket a fejbőrről és felfrissíti a hajat

 • Densi-Solutions - hajsűrűség-fokozó koncentrátum - termék kép

  DERCOS

  Densi-Solutions - hajsűrűség-fokozó koncentrátum

  Célzott hajápoló

  A koncentrátum minden használattal ápolja a fejbőrt és segít, hogy a haj láthatóan erősebbnek és sűrűbbnek tűnjön.

 • Densi-Solutions - dúsító balzsam - termék kép

  DERCOS

  Densi-Solutions - dúsító balzsam

  Balzsam

  Dúsító balzsam gyenge, vékonyszálú hajra. Hidratálja a fejbőrt.

 • Legolvasottabb

  A KOLLAGÉN: MINDEN, AMIT TUDNIA ÉRDEMES RÓLA.

  Összetevők

  A KOLLAGÉN: MINDEN, AMIT TUDNIA ÉRDEMES RÓLA.

  Igaz, amit beszélnek róla: a bőre erősen függ tőle!
  Emlékszik még arra az időre, amikor nem tudta, hogy a kollagén igencsak fontos a bőre számára? Talán, amikor a 20-as éveiben a kollagéntermelése igencsak magas volt, 75%  -kal magasabb, mint az életkor előrehaladtával, nem kellett ezzel foglalkoznia! Esetleg fél füllel hallotta a kollagén szót, tudta, hogy az egy fehérje és hogy valahogyan összefügg a bőr struktúrájával.

  olvassa el a cikket

  Az "aranygyökerek" antioxidáns ereje

  Összetevők

  Az "aranygyökerek" antioxidáns ereje

  A Scutellaria baicalensis a kínai Senhszi tartományban honos növény. Erre a régióra a nagyon hideg időjárás és az intenzív UV-sugárzás jellemző. A Scutellaria hihetelen ellenállóképességű. Erejét a gyökeréből meríti, amelyet a helyiek csak "aranygyökérnek" neveznek.

  olvassa el a cikket

  Bifidusz: bőrerősítő hatás

  Összetevők

  Bifidusz: bőrerősítő hatás

  A probiotikumok élő mikroorganizmusok, amelyeknek az egészségre, különösen a bél mikroflórájára gyakorolt kedvező hatását már régóta tanulmányozzák. A Bifidusz egy probiotikumszármazék, amelyet a Bifidobacterium Longum baktérium fermentációjával nyernek. A Vichy innovatívan használta fel ezt a bőr számára kedvező hatású, nem élő probiotikum-származékot

  olvassa el a cikket

  go to top