OK

OK Mégsem

Köszönjük

Bezárás

Kozmetikai összetevők a posztmenopauza során elvékonyodó haj helyreállításáért

Vékonyabb a hajunk, mint az 50-es éveinkben? A Vichy felfedi azokat a főbb összetevőket, amelyek megerősíthetik a menopauza után elvékonyodott hajat a dúsabb hatásért.

Kozmetikai összetevők a posztmenopauza során elvékonyodó haj helyreállításáért

A menopauza utáni időszakban sok nő arról számol be a hajminőségének romlásáról. Szerencsére létezik néhány innovatív megoldás! A természetben előforduló Rhamnose-tól a Filloxane-ig, - a L'Oreal Research egyik leginnovatívabb molekulájáig -, közelebbről is megvizsgálunk 3 összetevőt, amelyek javíthatják a haj megjelenését a posztmenopauza során.

Vichy Termálvíz - megnyugtatja a száraz, viszkető fejbőrt


A menopauza utáni időszakban sok nő azt tapasztalja, hogy a hormonszint változása miatt száraz vagy korpás lesz a fejbőre. Emiatt sokkal többet vakarhatjuk a fejünket vagy többször megfésülhetjük a hajunkat, amely extrém mértékben károsíthatja az elvékonyodó hajszálakat. A Vichy Termálvíz megnyugtatja, erősíti a fejbőrt, és klinikailag bizonyítottan csökkenti az égő és / vagy viszkető érzést. [1]

[1] 26 önkéntessel végzett tanulmány Vichy Termálvíz és normál víz használata közben, előbbi alkalmazása szignifikáns javulást mutatott az égő és / vagy viszkető érzés enyhítésében.

Filloxane - beépül a hajszálakba a vastagabb, dúsabb megjelenésért

A L'Oréal által 17 éves kutatás eredményeként kifejlesztett, forradalmian új molekula innovatív 3D hálójával beépül a hajszálakba, és belülről vastagítja meg azokat a dúsabb hatásért. Bónusz: hajszálvastagító hatása akár 10 mosásig is tart!

Rhamnose - helyreállítja a fejbőr egészségét

A természetben előforduló cukor, a rhamnose kulcsfontosságú összetevő a haj minőségének helyreállításához. A rekonstruált bőrön végzett vizsgálatok szerint a rhamnose elősegíti a sejtképződést, míg az in vitro vizsgálatok pozitív hatásokat mutattak a szőrtüszők növekedésével kapcsolatban, amely alapvető fontossággal bír a posztmenopauza során elvékonyodó haj számára.

Ikonikus termékeink

Aminexil Clinical 5 - hajhullás ellen nőknek

Aminexil Clinical 5 - hajhullás ellen nőknek

Energiát adó sampon

Energiát adó sampon

( 2 vélemény alapján )

ENERGIÁT ADÓ HAJERŐSÍTŐ BALZSAM

ENERGIÁT ADÓ HAJERŐSÍTŐ BALZSAM

Densi-Solutions Hajdúsító sampon - termékkép

Densi-Solutions
Hajdúsító sampon

A sűrűbb, erősebb hajért.

Densi-Solutions Hajdúsító balzsam - termékkép

Densi-Solutions
Hajdúsító balzsam

A sűrűbb, erősebb hajért.

go to top