OK

OK Mégsem

Köszönjük

Bezárás

Kozmetikai összetevők a posztmenopauza során elvékonyodó haj helyreállításáért

Vékonyabb a hajunk, mint az 50-es éveinkben? A Vichy felfedi azokat a főbb összetevőket, amelyek megerősíthetik a menopauza után elvékonyodott hajat a dúsabb hatásért.

Kozmetikai összetevők a posztmenopauza során elvékonyodó haj helyreállításáért

A menopauza utáni időszakban sok nő arról számol be a hajminőségének romlásáról. Szerencsére létezik néhány innovatív megoldás! A természetben előforduló Rhamnose-tól a Filloxane-ig, - a L'Oreal Research egyik leginnovatívabb molekulájáig -, közelebbről is megvizsgálunk 3 összetevőt, amelyek javíthatják a haj megjelenését a posztmenopauza során.

Vichy Termálvíz - megnyugtatja a száraz, viszkető fejbőrt


A menopauza utáni időszakban sok nő azt tapasztalja, hogy a hormonszint változása miatt száraz vagy korpás lesz a fejbőre. Emiatt sokkal többet vakarhatjuk a fejünket vagy többször megfésülhetjük a hajunkat, amely extrém mértékben károsíthatja az elvékonyodó hajszálakat. A Vichy Termálvíz megnyugtatja, erősíti a fejbőrt, és klinikailag bizonyítottan csökkenti az égő és / vagy viszkető érzést. [1]

[1] 26 önkéntessel végzett tanulmány Vichy Termálvíz és normál víz használata közben, előbbi alkalmazása szignifikáns javulást mutatott az égő és / vagy viszkető érzés enyhítésében.

Filloxane - beépül a hajszálakba a vastagabb, dúsabb megjelenésért

A L'Oréal által 17 éves kutatás eredményeként kifejlesztett, forradalmian új molekula innovatív 3D hálójával beépül a hajszálakba, és belülről vastagítja meg azokat a dúsabb hatásért. Bónusz: hajszálvastagító hatása akár 10 mosásig is tart!

Rhamnose - helyreállítja a fejbőr egészségét

A természetben előforduló cukor, a rhamnose kulcsfontosságú összetevő a haj minőségének helyreállításához. A rekonstruált bőrön végzett vizsgálatok szerint a rhamnose elősegíti a sejtképződést, míg az in vitro vizsgálatok pozitív hatásokat mutattak a szőrtüszők növekedésével kapcsolatban, amely alapvető fontossággal bír a posztmenopauza során elvékonyodó haj számára.

Ikonikus termékeink

 • Densi-Solutions Hajdúsító sampon - termékkép

  DERCOS

  Densi-Solutions Hajdúsító sampon

  Sampon

  A sűrűbb, erősebb hajért.

 • stamp-sticker_grey.png
  Densi-Solutions Hajsűrűség fokozó koncentrátum - termékkép

  DERCOS

  Densi-Solutions Hajsűrűség fokozó koncentrátum

  Célzott hajápoló

  A sűrűbb, erősebb hajért.

 • Densi-Solutions Hajdúsító balzsam - termékkép

  DERCOS

  Densi-Solutions Hajdúsító balzsam

  Balzsam

  A sűrűbb, erősebb hajért.

 • Legolvasottabb

  A kollagén: minden, amit tudnia érdemes róla.

  Összetevők

  A kollagén: minden, amit tudnia érdemes róla.

  Igaz, amit beszélnek róla: a bőre erősen függ tőle!
  Emlékszik még arra az időre, amikor nem tudta, hogy a kollagén igencsak fontos a bőre számára? Talán, amikor a 20-as éveiben a kollagéntermelése igencsak magas volt, 75%  -kal magasabb, mint az életkor előrehaladtával, nem kellett ezzel foglalkoznia! Esetleg fél füllel hallotta a kollagén szót, tudta, hogy az egy fehérje és hogy valahogyan összefügg a bőr struktúrájával.

  olvassa el a cikket

  A peptidek: ismerje meg ezeket a csodás öregedésgátló összetevőket!

  Összetevők

  A peptidek: ismerje meg ezeket a csodás öregedésgátló összetevőket!

  Az új öregedésgátló összetevőket, a peptideket Önnek is érdemes kipróbálnia!
  A retinollal, az antioxidánsokkal, az AHA-kkal és a C-vitaminnal úgy tűnhet, hogy minden hónapban megjelenik valami új szuper szépségápolási összetevő! A bőrápolásban a legújabb különlegességek most a peptidek: aminosavak rövid láncai, amelyek közül néhány közismerten újból el képes indítani a kollagéntermelést, lassítva az öregedési folyamatot. Érdemes hát Önnek is tudnia ezekről az öregedésgátló hatóanyagokról!

  olvassa el a cikket

  go to top