OK

OK Mégsem

Köszönjük

Bezárás

Mimikai ráncok a száj körül: hogyan csökkentheti őket?

Ezek a ráncok lehetnek az Ön életvidámságának a jelei, de a bőr öregedésének a jelei is! Ezek miatt azonaban semmi képpen sem kell leszoknia a mosolygásról! Inkább tanulja meg, hogyan csökkentheti őket!

Ma a 40 az új 30. Minden vágyunk és energiánk csúcspontja. A barátok, egy új jóga óra, a futás, a család, egy előléptetés nyújtotta élmények... Mégis, néha a tükörbe nézve ezek a mosolya körül megjelenő alattomos kis ráncok komorrá tehetik az arcát. Ezért nevezik őket a bőrgyógyászok a “megbánás ráncainak”. De miért kellene elvesztenie bőre vagy mosolya felett az uralmat, ha ellentámadást is indíthat az öregedés jelei ellen egy jó ránctalanító programmal – miért ne nevethetne Ön a végén?

Mosolyogjon és ne féljen a ráncoktól!

Egy mosoly a boldogság kifejezése, ugyanakkor a mimikai ráncok megjelenésének egyik oka is, főként a szemek és a száj körül. Ez a kedves arckifejezés, ráncokat és mélyedéseket rajzol a száj köré. Naponta rengeteg okunk van a nevetésre és a mosolygásra, ezért nem szabad megtagadni magunktól ezt az örömöt! A szerkesztő tippje: válasszon nagyon jó hidratáló termékeket az arcbőrére, hogy napi szinten biztosítsa bőre feltöltődését! Hogyan tudja megtalálni a legjobb arcápolót a száj körüli mimikai ráncok csökkentéséért? A hatékonyságért válasszon hialuronsavval gazdított összetételt! Ezt az összetevőt ajánlják a bőr szakértői a bőr feltöltésére és hidratálására. Nem véletlen, hogy a botox után a hialuronsavas injekciós kezelések a legfelkapottabbak és az orvosok körében is 30%-kal* nőtt az alkalmazásuk. A szérum "víz érzékelő" ereje segít a bőrnek megtartani a rugalmasságát, lassítva a mimikai ráncok kialakulását. A természet is ihletett néhány nagyon jó öregedésgátló összetételt: keressen olyan összetevőket, mint a ramnóz, ami egy különleges, bőrstruktúra erősítő és öregedés jeleit csökkentő, öregedésgátló tulajdonságai alapján kiválasztott monoszacharid növényi cukor.

Mimikai ráncok: korlátozni a bőrt érő hatásokat

A vétkesek: a nyári napsütés, a téli hideg, az egész évben jelen lévő környezetszennyezés, a dohányzás és a stressz – sokmindennek lehet rossz hatása az Ön mosolyára! A bőr napról napra veszít rugalmasságából és a ráncok elkezdenek megjelenni. Amint elmúlik 40 éves, eljön az ideje, hogy öregedésgátló arcápolókat használjon, mert sajnos 24 óra (és egy jó alvás) már nem elég a keletkező károk kijavítására! Egy transzkriptomikai tanulmány** szerint ugyanis az idősödő bőrnek 5-ször annyi időre van szüksége a regenerálódáshoz, mint egy fiatalabb bőrnek. Ezt a biológiai tényt az arcápolási programba való, szakértő lépések beiktatásával lehet ellensúlyozni, mint például egy koncentrált szérummal.

Mimikai ráncok: korrigálási megoldások, ha már megjelentek

45 éves kor felett, amikor a száj körüli ráncok már megjelentek és egyre erősebben látszanak, eljön az ideje, hogy egy erőteljes ránctalanító programot válasszon a szérum + nappali krém ötvözésével reggel és a szérum + éjszakai krém kombinációjával este. Ne feledkezzen meg a szemek körüli érzékeny bőrről sem, amelyre szintén jótékony hat egy célzott termék különleges applikátorral. A simító, feltöltő, ránctalanító és tonizáló hatóanyagok segítenek belülről erősíteni a bőrt. Ebből a szempontból nincs is jobb a hialuronsavnál (az öregedésgátló hatóanyagok sztárjánál) és a Rhamnose-nál (amelynek a hatékonyságát 1 500 nő részvételével 7 klinikai tanulmány bizonyítja). Ennek a két hatóanyagnak a magas koncentrációja található a Serum 10 Supreme szérumban. 4 hét folyamatos használat után, a nők 71%-a érzékelte rácainak a látható csökkentését.

Napi 3 perces arctorna a száj körüli ráncok csökkentésért

És végül, de nem utolsó sorban, tanulja meg az öregedésgátló termékek megfelelő felviteli technikáját a jobb eredményekért.

INSIDE-IMG--LAUGHTER-LINES

  • A nazolabiális ráncok ellen

    Emelje meg a ránc körüli bőrt (a száj végénél) és tartsa 3 ujja között, a hüvelyk ujját a ránc alatt tartva. Haladjon végig a ránc mentén, finoman csipkedve a bőrt. Az orrhoz érve összezárt ujjaival simítson határozottan kifelé az arc közepétől a fülek felé! Ismételje meg mindkét oldalon 3-szor!

INSIDE-IMG--LAUGHTER-LINES-2

  • A függőleges száj körüli ráncok ellen
Hüvelyk és mutatóujjának hegyeivel végezzen nagyon pici csípő mozdulatot, merőlegesen a ráncra a száj felett, ismételje meg 3-szor.* Forrás: ASAPS 2014, fejlődés 2013-ban 2012-höz képest ** L'Oréal Kutatás Bőrismereti kutatás, 2015 *** Kérdőív saját megítélés alapján (52 nő) Kozmeto-klinikai platformokon (40 nő).

Ikonikus termékeink

Száj- és szemkörnyékápoló

Száj- és szemkörnyékápoló

( 1 vélemény alapján )

go to top