OK

OK Mégsem

Köszönjük

Bezárás

Maszk varázslat: legyen ragyogó a bőre az esküvője napján!

Ha szép, ragyogó bőrt szeretne az esküvője napján, akkor egy kis előkészületre van szükség!

Maszk varázslat: legyen ragyogó a bőre az esküvője napján!

Ha a bőrét hámlasztó és hidratáló arcmaszkok kombinációjával készíti fel, akkor ragyogó, rózsaszín bőrt kap, amely üdén ragyog végig az oltárhoz vezető úton!

Hamarosan férjhez megy? Arra fontos figyelni, hogy az arcbőre a lehető legjobban nézzen ki, különösen ebben a stresszes időszakban! Ehhez azonban nem kell drága spa és arckezelésekre költenie! Elegendő, ha a bőrét a megfelelő időben egy revitalizáló arcmaszkkal kezeli, ami segíthet abban, hogy az arcszíne a hőn áhított üde ragyogású legyen. Olvassa el két kedvenc technikánkat a ragyogó bőrért a nagy napra!

1. Technika: radírozza, hidratálja, masszírozza!

Ha van még egy kevés szabadideje az esküvőt megelőző napokban, egészítse ki a bőre természetes ragyogását egy testreszabott arcmaszkkal. A stressz, a fáradtság és az alváshiány mind korlátozza a vér áramlását az arcba, így a bőr fakónak és fáradtnak látszódhat. Ha szeretné felébreszteni az arcbőrét, készítse fel egy arcradírral vagy hámlasztóval a vérkeringés serkentéséért! Vigyen fel egy vékony réteget az egész arcra, elkerülve a szem alatti érzékeny területet, és hagyja körülbelül öt percig hatni, mielőtt bemasszírozná a bőrbe. Öblítse le és folytassa egy vékony réteg intenzíven hidratáló maszkkal a nedvesség bőrbe zárásáért, hiszen, ha szomjas, a bőr hajlamosabb a hámlásra és a berepedezésre! Az eredmény pedig? Friss bőr, amely jól elő lett készítve a bőrápolók és smink felvitelére - a Vichy ragyogást adó hámlasztó maszkja használói úgy érezték, hogy a bőrük jobban elő lett készítve az arcápoló felvitelére..[1]

[1] Saját megítélés alapján, 86 nő, 18-65 év között, minden bőrtípus.

2.: Többféle maszk kombinálása

Az arcmaszkok kombinálása, a különböző, problémás területeknek megfelelően, nagyon jó megoldás lehet, ha kevés az ideje! Ha a bőre fakó és száraz foltokra és mitesszerekre hajlamos az orcáin, vigye fel a ragyogást adó hámlasztó maszkot a homlokra, állra és a halántékra, mielőtt egy kevés hidratáló maszkot vinne fel, gyengéd ütögető mozdulatokkal az orcákra! Ha a T-zóna hajlamos a zsírosodásra, válassza inkább Vichy pórustisztító, agyag maszkját vékony rétegben felvive, miután megtisztította a bőrét a ragyogást adó, hámlasztó maszkkal! Ismételje akár hetente kétszer is a friss, tiszta arcbőrért pont időben a nagy napra!

A Szerkesztőség

Ikonikus termékeink

Hyaluron-Booster bőrerősítő és regeneráló arcmaszk - termékkép

Hyaluron-Booster bőrerősítő és regeneráló arcmaszk

go to top