OK

OK Mégsem

Köszönjük

Bezárás

Masszázstippek az üde bőrért

Tudta Ön, hogy egy bőrápoló felvitelekor, a felvitel módja kulcsfontosságú a termék hatékonyságának kifejtéséért?

Masszázstippek az üde bőrért

Olvassa el a tippjeinket, hogyan emelje a reggeli és esti arcápolási programját a következő szintre, valamint tanácsokat arra vonatkozóan, hogyan lehet maximalizálni a bőrápolási összetevők erejét!

A megfelelő technika: a bőr masszírozásának jótékony hatásai

Egy fárasztó hét méltó befejezéseként az arcmasszázs nem csak nagyszerűen levezeti a felgyülemlett feszültséget, de segíthet a bőr átalakításában is. A megfelelően végrehajtott arcmasszázs segíthet csökkenteni a ráncokat, feszesíteni a bőrt, serkenteni a keringést, javítani a vér áramlását a ragyogóbb megjelenésű bőrért. Mi több, ha beépíti az arcmasszázst a bőrápolási programjába, azzal elősegítheti a termékek összetevőinek jobb bejutását a bőrbe, ami a jótékony bőrápolási hatás maximalizálását jelenti. Ez nagyon jól hangzik!

Arcmasszázs tipp: hogyan hozhatja ki a legtöbbet a bőrápolási termékeiből?

Mindannyian tudjuk, hogy az arcmasszázs megkezdése előtt fontos, hogy alaposan megmossa a kezét és eltávolítsa a sminket, hogy ne juthassanak baktériumok az arcról a termékekbe. Egy száraz törülközővel dörzsölés nélkül itassa fel a nedvességet, majd kezdje a masszázst egy olajjal vagy szérummal. A vékonyabb, olaj alapú termékekkel való kezdés azon kívül, hogy segít az ujjainak jobban siklani a bőrén, lehetővé teszi, hogy az alapanyagok mélyen bejussanak a bőrbe, megnövelve a hidratáló vagy a nappali krém hatékonyságát, amelyek általában gazdagabb állagúak. Használja a vékonyabb termékeket bázisként, majd zárja be a bőrbe ezek bőrápoló hatóanyagait gazdagabb, vizes-alapú termékekkel!

Kinek van szüksége szépségszalonra? Professzionális masszázs tippek otthonra!

Ujjhegyei segítségével írjon le nagy köröket a nyakon és az áll alatt, felfelé haladva az arc felé. Ügyeljen a nyomásra: az arcbőr finomabb, mint a test többi részén található bőr, ezért próbálja ne túl erősen nyomni! Folytassa kifelé az állkapocs és az arccsont felé haladva. Az ujjhegyei segítségével végzett finom felfelé és kifelé nyomás segít serkenteni a vérkeringést, de vigyázzon, hogy ne húzza lefelé a bőrt! Széles, körkörös mozdulatokkal haladjon a halántéktól a homlok közepe felé, majd vissza és végül a gyűrűsujjával finoman dobolja végig a szemek alatti bőrt, a duzzanatok csökkentéséért és a ragyogásért.

Ikonikus termékeink

 • Bőrkisimító és ragyogást adó, energizáló arckrém. - termék kép
 • Legolvasottabb

  Újdonság: MINÉRAL 89 hyaluron-booster arcápoló

  Arcápolás

  Újdonság: MINÉRAL 89 hyaluron-booster arcápoló

  A bőr testünk elsődleges védelmi vonala, amely segít megóvni szervezetünket a káros külső hatásoktól. Éppen ezért, minden tőlünk telhetőt meg kell tennünk annak érdekében, hogy megóvjuk és megerősítsük ellenállóképességét a stresszel és más káros környezeti hatásokkal (expozóm) szemben.

  olvassa el a cikket

  go to top

  Skinconsult

  BŐRGYÓGYÁSZOKKAL KIFEJLESZTETT ALGORITMUS,
  AMELY A BŐRÖREGEDÉS LÁTHATÓ JELEIT ELEMZI

  Bőrelemzés
  1 perc
  alatt

  Csináljon egy szelfit

  Töltse ki a profilját

  Személyre szabott
  bőrápolási tanácsok

  v_woman-2.jpg
  Finom vonalakErőssége
  Szem alatti ráncokFókuszpont
  Feszességvesztés

  Fedezze fel: SkinconsultAI

  circle1circle2circle3circle4