OK

OK Mégsem

Köszönjük

Bezárás

Masszázstippek az üde bőrért

Tudta Ön, hogy egy bőrápoló felvitelekor, a felvitel módja kulcsfontosságú a termék hatékonyságának kifejtéséért?

Masszázstippek az üde bőrért

Olvassa el a tippjeinket, hogyan emelje a reggeli és esti arcápolási programját a következő szintre, valamint tanácsokat arra vonatkozóan, hogyan lehet maximalizálni a bőrápolási összetevők erejét!

A megfelelő technika: a bőr masszírozásának jótékony hatásai

Egy fárasztó hét méltó befejezéseként az arcmasszázs nem csak nagyszerűen levezeti a felgyülemlett feszültséget, de segíthet a bőr átalakításában is. A megfelelően végrehajtott arcmasszázs segíthet csökkenteni a ráncokat, feszesíteni a bőrt, serkenteni a keringést, javítani a vér áramlását a ragyogóbb megjelenésű bőrért. Mi több, ha beépíti az arcmasszázst a bőrápolási programjába, azzal elősegítheti a termékek összetevőinek jobb bejutását a bőrbe, ami a jótékony bőrápolási hatás maximalizálását jelenti. Ez nagyon jól hangzik!

Arcmasszázs tipp: hogyan hozhatja ki a legtöbbet a bőrápolási termékeiből?

Mindannyian tudjuk, hogy az arcmasszázs megkezdése előtt fontos, hogy alaposan megmossa a kezét és eltávolítsa a sminket, hogy ne juthassanak baktériumok az arcról a termékekbe. Egy száraz törülközővel dörzsölés nélkül itassa fel a nedvességet, majd kezdje a masszázst egy olajjal vagy szérummal. A vékonyabb, olaj alapú termékekkel való kezdés azon kívül, hogy segít az ujjainak jobban siklani a bőrén, lehetővé teszi, hogy az alapanyagok mélyen bejussanak a bőrbe, megnövelve a hidratáló vagy a nappali krém hatékonyságát, amelyek általában gazdagabb állagúak. Használja a vékonyabb termékeket bázisként, majd zárja be a bőrbe ezek bőrápoló hatóanyagait gazdagabb, vizes-alapú termékekkel!

Kinek van szüksége szépségszalonra? Professzionális masszázs tippek otthonra!

Ujjhegyei segítségével írjon le nagy köröket a nyakon és az áll alatt, felfelé haladva az arc felé. Ügyeljen a nyomásra: az arcbőr finomabb, mint a test többi részén található bőr, ezért próbálja ne túl erősen nyomni! Folytassa kifelé az állkapocs és az arccsont felé haladva. Az ujjhegyei segítségével végzett finom felfelé és kifelé nyomás segít serkenteni a vérkeringést, de vigyázzon, hogy ne húzza lefelé a bőrt! Széles, körkörös mozdulatokkal haladjon a halántéktól a homlok közepe felé, majd vissza és végül a gyűrűsujjával finoman dobolja végig a szemek alatti bőrt, a duzzanatok csökkentéséért és a ragyogásért.

A Szerkesztőség

Ikonikus termékeink

72H HIDRATÁLÓ ARCKRÉM

72H HIDRATÁLÓ ARCKRÉM

( 41 vélemény alapján )

Peri-Menopause Bőrtömörség Fokozó és Bőrfeszesítő Nappali Krém - termékkép

MENOPUASE/ VÁLTOZÓKORI ARCÁPOLÁS
BŐRTÖMÖRSÉGET FOKOZÓ NAPPALI ARCKRÉM- NORMÁL ÉS KOMBINÁLT BŐRRE

( 9 vélemény alapján )

Post-Menopause Bőrfeltöltő Faggyútermelés Szabályozó Nappali Arckrém - termékkép

Post-Menopause/ A változókor után
Lipidpótló, bőrtömörséget fokozó nappali arckrém

( 7 vélemény alapján )

go to top