OK

OK Mégsem

Köszönjük

Bezárás

Itt az ideje, hogy gondoskodjon bőrének jövőjéről

A Vichy Laboratórium azokat a jelenségeket tanulmányozta, amelyek a környezet, az érzelmek és az életmód hatására halmozódnak fel.

Itt az ideje, hogy gondoskodjon bőrének jövőjéről

A bőröregedés jelei közé tartozik a bőr feszességének csökkenése, a finom vonalak és ráncok, valamint a foltok megjelenése. Ezek a tényezők idővel egyre hangsúlyosabbak, de néhány új szokás bevezetése a napi bőrápolási rutinba, segíthet abban, hogy változást érjünk el bőrünk öregedési folyamataiban.

Nap elleni védelem a szebb jövőért

Fontos, hogy mindig magas faktorszámú hidratáló terméket használjunk, függetlenül az időjárástól, mert az UVA sugarak erőssége télen sem változik. A fényvédők megóvják a bőrt a leégéstől, ami hozzájárul a ráncok  megjelenéséhez, de ami a legfontosabb, hogy csökkentik a bőrrák kialakulásának kockázatát. 2-3 óránként szükséges alkalmazni - az arcra, körülbelül egy fél teáskanálnyi készítmény elegendő. Magas faktorszámú fényvédő krém, szérum és antioxidáns tartalmú hidratáló együttes alkalmazása biztosítja a bőr védelmét és segít helyreállítani a nap káros sugarai által okozott károkat.

Egészséges életmód a ragyogó bőrért

A krónikus stressz és fáradtság negatív hatással van a bőr hosszú távú önregeneráló képességére. Helyezze előtérbe a mentális jóllétet meditáció vagy rendszeres pihentető tevékenység gyakorlásával. A testi és lelki jóllét mellett az átfogó bőrápolás segít megalapozni bőre jövőjét és akár lelassítani a bőröregedés jeleinek megjelenését.

Ikonikus termékeink

go to top