OK

OK Mégsem

Köszönjük

Bezárás

Itt az ideje, hogy gondoskodjon bőrének jövőjéről

A Vichy Laboratórium azokat a jelenségeket tanulmányozta, amelyek a környezet, az érzelmek és az életmód hatására halmozódnak fel.

Itt az ideje, hogy gondoskodjon bőrének jövőjéről

A bőröregedés jelei közé tartozik a bőr feszességének csökkenése, a finom vonalak és ráncok, valamint a foltok megjelenése. Ezek a tényezők idővel egyre hangsúlyosabbak, de néhány új szokás bevezetése a napi bőrápolási rutinba, segíthet abban, hogy változást érjünk el bőrünk öregedési folyamataiban.

Nap elleni védelem a szebb jövőért

Fontos, hogy mindig magas faktorszámú hidratáló terméket használjunk, függetlenül az időjárástól, mert az UVA sugarak erőssége télen sem változik. A fényvédők megóvják a bőrt a leégéstől, ami hozzájárul a ráncok  megjelenéséhez, de ami a legfontosabb, hogy csökkentik a bőrrák kialakulásának kockázatát. 2-3 óránként szükséges alkalmazni - az arcra, körülbelül egy fél teáskanálnyi készítmény elegendő. Magas faktorszámú fényvédő krém, szérum és antioxidáns tartalmú hidratáló együttes alkalmazása biztosítja a bőr védelmét és segít helyreállítani a nap káros sugarai által okozott károkat.

Egészséges életmód a ragyogó bőrért

A krónikus stressz és fáradtság negatív hatással van a bőr hosszú távú önregeneráló képességére. Helyezze előtérbe a mentális jóllétet meditáció vagy rendszeres pihentető tevékenység gyakorlásával. A testi és lelki jóllét mellett az átfogó bőrápolás segít megalapozni bőre jövőjét és akár lelassítani a bőröregedés jeleinek megjelenését.

Ikonikus termékeink

 • Nappali arcápoló a bőröregedés kialakulóban lévő látható jelei ellen - termékkép
 • Legolvasottabb

  Újdonság: MINÉRAL 89 hyaluron-booster arcápoló

  Arcápolás

  Újdonság: MINÉRAL 89 hyaluron-booster arcápoló

  A bőr testünk elsődleges védelmi vonala, amely segít megóvni szervezetünket a káros külső hatásoktól. Éppen ezért, minden tőlünk telhetőt meg kell tennünk annak érdekében, hogy megóvjuk és megerősítsük ellenállóképességét a stresszel és más káros környezeti hatásokkal (expozóm) szemben.

  olvassa el a cikket

  go to top

  Skinconsult

  BŐRGYÓGYÁSZOKKAL KIFEJLESZTETT ALGORITMUS,
  AMELY A BŐRÖREGEDÉS LÁTHATÓ JELEIT ELEMZI

  Bőrelemzés
  1 perc
  alatt

  Csináljon egy szelfit

  Töltse ki a profilját

  Személyre szabott
  bőrápolási tanácsok

  v_woman-2.jpg
  Finom vonalakErőssége
  Szem alatti ráncokFókuszpont
  Feszességvesztés

  Fedezze fel: SkinconsultAI

  circle1circle2circle3circle4