OK

OK Mégsem

Köszönjük

Bezárás

Mire jó egy intenzív arcápolási program?

Bizonyára sokféle arcápolóról hallott már: arckrémekről, arcmaszkokról és arcradírról is - de hallott már az intenzív arcápolókról? Vessünk egy pillantást a legújabb célzott programra, amelyek célja az arcbőr ragyogóbbá tétele!

Mire jó egy intenzív arcápolási program?

Tehát, mi is az az intenzív arcápoló program?

Manapság a szépségszakértők sokat beszélnek az intenzív arcápolási program erejéről, de miről is van szó pontosan? A bőrápolás világának legújabb különlegessége, amely célzottan a problémás területekre vagy konkrét bőrproblémákra kínál megoldást. A célja pedig? Támogatni a bőrt akkor, amikor egy kicsit igénybevettebb a szokásosnál: a kelleténél több késői lefekvés vagy nem megfelelő étrend miatt. Számos intenzív program gyors és hatékony eredményt ígér, amelyek révén a bőr ragyogóbbnak, simábbnak és egyenletesebb tónusúnak látszódhat. Ez jól hangzik, de miben különböznek ezek a hagyományos bőrápolási készítményektől, mint például az arcmaszkoktól és ápolóktól? Az intenzív arcápolási program több, mint egy gyorssegély a fáradt arcbőrnek, mert kiegészítőként használható a meglévő bőrápolási készítmények mellett - vagyis intenzív beavatkozást nyújt a bőr számára.

Intenzív arcápolási program

Míg az intenzív arcápolók textúrája hasonlít a szérumokéra, azaz könnyű, folyékony és könnyen beszívódik a bőrbe, ezeknek az arcápolóknak nem célja, hogy a mindennapos ápolás részévé váljanak! Gyakran összekeverik őket a hatásfokozókkal is, amelyeket a meglévő bőrápolási termékekkel együtt kell használni, például a nappali vagy éjszakai krémbe keverve.
A hatásfokozókkal ellentétben az intenzív arcápoló készítményeket önmagukban és rövid ideig kell használni, általában különleges bőrápolási problémákra kínálnak megoldást. Nem áll szándékukban helyettesíteni a meglévő arckrémet vagy szérumot. A Vichy Liftactiv Fresh Shot antioxidáns intenzív arcápoló fáradtság ellen például kifejezetten a fáradtság jeleit célozza meg, növelve a bőr ragyogását, és segítve a kisebb ráncok jeleinek csökkentését mindössze, akár tíz napon belül. [1] Alkalmazza háromhavonta (vagy gyakrabban, attól függően, hogy mennyire igénybevett a bőre)!

Sources:
[1] Vichy LiftActiv Fresh Shot, tested on 40 women in clinical conditions. 83% reported a brighter complexion. 73% reported skin that feels boosted, fresher. 71% reported smoother-looking skin

A Szerkesztőség

Ikonikus termékeink

Liftactiv Glyco-C ampulla pigmentfoltok ellen - termékkép

Liftactiv Glyco-C ampulla pigmentfoltok ellen

( 1 vélemény alapján )

C-VITAMIN SZÉRUM

C-VITAMIN SZÉRUM

Antioxidáns hatóanyag-kombináció a ragyogóbb bőrért

20 ml

go to top