OK

OK Mégsem

Köszönjük

Bezárás

Időgazdálkodási tippek: 5 trükk a napi feladatok felgyorsítására

Ha úgy érzi, hogy mindig csak egyik megbeszélésről a másikra siet, hogy nincs egyetlen szabad perce sem, akkor itt az ideje, hogy lassítson és megvizsgálja a mindennapi szokásait!

Időgazdálkodási tippek: 5 trükk a napi feladatok felgyorsítására

Miután elolvassa ezeket a tippeket, már nem ugyanúgy fogja látni a reggeli rutint: nagyobb sebesség, kevesebb kapkodás: ez lesz az Ön új mottója!

Csatlakozzon fel


Átlagosan 4,7[1] órát töltünk naponta az okostelefont és egyéb eszközöket böngészve, miért ne fordítanánk ezt az időt a javunkra? Hasznos, a termelékenységet javító alkalmazás például a Pocket, amely ideális az olyan videók vagy cikkek bejelöléséhez, amiket később is elolvashat, így elkerülheti, hogy a közösségi média olvasásával töltse a munkaideje egy részét. Ha Ön szeret listákat írni, az Evernote egy nagyszerű módja annak, hogy racionalizálja a gondolatait, teendőit és jegyzeteit minden alkalmazásban és üzenetküldő platformon is, így pedig időt takaríthat meg és nem kell újra végigolvasnia a közösségi oldalakat, hogy megtalálja azt a nagyon fontos címet!

[1] http://www.digitaltrends.com/mobile/informate-report-social-media-smartphone-use/

Alakítson ki olyan rutint, amely alkalmazkodik az életmódjához

... Ne az életmódját igazítsa a rutinhoz! Már írtunk a jó éjszakai alvás fontosságáról, de annak érdekében, hogy a legtöbbet hozza ki belőle, fontos még, hogy a napi rutinja is passzoljon a szokásaihoz! Ha Ön pacsirta típus, fontolja meg hogy az edzést / ebédjének, vacsorájának az elkészítését / az adminisztrációs feladatait reggel végezze, még mielőtt elindulna dolgozni, vagy fordítva, ha Ön este energikusabb! Az eredmény pedig? Több idő a kikapcsolódásra a hosszú munkanap után vagy egy kicsit több alvás reggel, attól függően, hogy melyik típusba tartozik!

Vértezze fel a szépségtermékeit

Legyen őszinte, van Önnek minden nap fél órája reggelente arra, hogy a fürdőszobában készülődjön? Ha szeretné felgyorsítani a reggeli készülődést, akkor fontolja meg néhány kulcsfontosságú, többfunkciós termék beszerzését! Például a BB krémek, amelyek egyszerre ápolják és bronzosítják is a bőrt, és akár szemhéjpúderként és az orcák és ajkak kifestésére is használhatóak, hogy kiemeljék az Ön belső ragyogását. Remek ár-érték arány és több szabad hely a sminktáskában – ezt szeretjük!

Reggeli kevesebb, mint harminc másodperc alatt?

Ha még nincsen otthon turmixgépe, akkor javasoljuk, hogy ruházzon be egyre, hogy további perceket faraghasson le a reggeli teendőiből! Egyszerűen töltse meg "bőrszépítő" összetevőkkel, mint például az áfonya, a málna és a banán - és turmixolja össze a világ leggyorsabb (és legízletesebb) reggelijéért. Ráadásul néhány másodperc elég a tisztításhoz is – elég ha megtölti vízzel és egy kevés mosogatószerrel, turmixolja össze és kész is! Nincs több kifogás a reggeli kihagyása, még ha késésben is van a délelőtti megbeszélésről!

Kapcsolja ki a készülékeit éjjel - és reggel

Mindannyian beleestünk már ebbe a (nagyon modern) időrabló csapdába: "csak egy gyors pillantás" az Instagramra ébredéskor az ágyban és még észre sem vesszük, máris késésben vagyunk és még le sem zuhanyoztunk! Időt pocsékolni az internet böngészésével reggelente vitathatatlanul a legrosszabb dolog, amit tehet a nap indításaként, ezért határozza el, hogy már csak indulás után néz rá a közösségi médiára! Persze egy fának ütközni a HuffPost legújabb választási híreinek olvasása közben fájdalmas érzés, de talán nem olyan rossz, mint három egymás utáni napon elkésni a munkahelyéről!

Legolvasottabb

A SLOW ÂGE termékcsalád két új taggal bővült. Ismerkedjen meg velük!

Életpillanatok

A SLOW ÂGE termékcsalád két új taggal bővült. Ismerkedjen meg velük!

A Slow Âge termékcsalád születése mögött az életvitel és azzal együtt az öregedés jelei lelassításának gondolata áll. A termékcsalád most két új taggal bővült: a Slow Âge nappali arckrémmel és a Slow Âge szemkörnyékápolóval. Mindkét termék segít felvenni a harcot az exposome-mal, azaz a bőrre károsan ható belső és külső hatások összességével.

olvassa el a cikket

Hogyan ápolja problémás bőrét?

Életpillanatok

Hogyan ápolja problémás bőrét?

Az arcbőr egy rendkívül érzékeny része az emberi szervezetnek. Szinte minden meglátszódik rajta. Befolyásolják fiziológiás és hormonális folyamatok, étkezési szokások, az illető életvitele és nem utolsó sorban pszichológiai tényezők. Ez utóbbiak közül legfontosabbak a stressz és az önbizalom.

olvassa el a cikket

go to top