OK

OK Mégsem

Köszönjük

Bezárás

Időgazdálkodási tippek: 5 trükk a napi feladatok felgyorsítására

Ha úgy érzi, hogy mindig csak egyik megbeszélésről a másikra siet, hogy nincs egyetlen szabad perce sem, akkor itt az ideje, hogy lassítson és megvizsgálja a mindennapi szokásait!

Időgazdálkodási tippek: 5 trükk a napi feladatok felgyorsítására

Miután elolvassa ezeket a tippeket, már nem ugyanúgy fogja látni a reggeli rutint: nagyobb sebesség, kevesebb kapkodás: ez lesz az Ön új mottója!

Csatlakozzon fel


Átlagosan 4,7[1] órát töltünk naponta az okostelefont és egyéb eszközöket böngészve, miért ne fordítanánk ezt az időt a javunkra? Hasznos, a termelékenységet javító alkalmazás például a Pocket, amely ideális az olyan videók vagy cikkek bejelöléséhez, amiket később is elolvashat, így elkerülheti, hogy a közösségi média olvasásával töltse a munkaideje egy részét. Ha Ön szeret listákat írni, az Evernote egy nagyszerű módja annak, hogy racionalizálja a gondolatait, teendőit és jegyzeteit minden alkalmazásban és üzenetküldő platformon is, így pedig időt takaríthat meg és nem kell újra végigolvasnia a közösségi oldalakat, hogy megtalálja azt a nagyon fontos címet!

[1] http://www.digitaltrends.com/mobile/informate-report-social-media-smartphone-use/

Alakítson ki olyan rutint, amely alkalmazkodik az életmódjához

... Ne az életmódját igazítsa a rutinhoz! Már írtunk a jó éjszakai alvás fontosságáról, de annak érdekében, hogy a legtöbbet hozza ki belőle, fontos még, hogy a napi rutinja is passzoljon a szokásaihoz! Ha Ön pacsirta típus, fontolja meg hogy az edzést / ebédjének, vacsorájának az elkészítését / az adminisztrációs feladatait reggel végezze, még mielőtt elindulna dolgozni, vagy fordítva, ha Ön este energikusabb! Az eredmény pedig? Több idő a kikapcsolódásra a hosszú munkanap után vagy egy kicsit több alvás reggel, attól függően, hogy melyik típusba tartozik!

Vértezze fel a szépségtermékeit

Legyen őszinte, van Önnek minden nap fél órája reggelente arra, hogy a fürdőszobában készülődjön? Ha szeretné felgyorsítani a reggeli készülődést, akkor fontolja meg néhány kulcsfontosságú, többfunkciós termék beszerzését! Például a BB krémek, amelyek egyszerre ápolják és bronzosítják is a bőrt, és akár szemhéjpúderként és az orcák és ajkak kifestésére is használhatóak, hogy kiemeljék az Ön belső ragyogását. Remek ár-érték arány és több szabad hely a sminktáskában – ezt szeretjük!

Reggeli kevesebb, mint harminc másodperc alatt?

Ha még nincsen otthon turmixgépe, akkor javasoljuk, hogy ruházzon be egyre, hogy további perceket faraghasson le a reggeli teendőiből! Egyszerűen töltse meg "bőrszépítő" összetevőkkel, mint például az áfonya, a málna és a banán - és turmixolja össze a világ leggyorsabb (és legízletesebb) reggelijéért. Ráadásul néhány másodperc elég a tisztításhoz is – elég ha megtölti vízzel és egy kevés mosogatószerrel, turmixolja össze és kész is! Nincs több kifogás a reggeli kihagyása, még ha késésben is van a délelőtti megbeszélésről!

Kapcsolja ki a készülékeit éjjel - és reggel

Mindannyian beleestünk már ebbe a (nagyon modern) időrabló csapdába: "csak egy gyors pillantás" az Instagramra ébredéskor az ágyban és még észre sem vesszük, máris késésben vagyunk és még le sem zuhanyoztunk! Időt pocsékolni az internet böngészésével reggelente vitathatatlanul a legrosszabb dolog, amit tehet a nap indításaként, ezért határozza el, hogy már csak indulás után néz rá a közösségi médiára! Persze egy fának ütközni a HuffPost legújabb választási híreinek olvasása közben fájdalmas érzés, de talán nem olyan rossz, mint három egymás utáni napon elkésni a munkahelyéről!

A Szerkesztőség

Ikonikus termékeink

ÁSVÁNYI ANYAGOKBAN GAZDAG VICHY TERMÁLVÍZ - termékkép

ÁSVÁNYI ANYAGOKBAN GAZDAG VICHY TERMÁLVÍZ

( 75 vélemény alapján )

go to top