OK

OK Mégsem

Köszönjük

Bezárás

Hogyan tűntetheti el a bőrhibákat és őrizheti meg a terhessége alatt megszokott ragyogást?

Egy kisbaba születése mindig nagy öröm, de néha az utána megjelenő bőrhibák kevésbé örömteliek! Íme néhány tipp, hogyan lehet ragyogó, üde és kifényesedéstől mentes a bőre szülés után is!

Hogyan tűntetheti el a bőrhibákat és őrizheti meg a terhessége alatt megszokott ragyogást?

Használjon kíméletes termékeket!

A kipirosodástól a hámlásig, a zsíros homloktól a pattanásokig: a bőr nagyon érzékeny szülés után, amikor minden hormon visszaáll a terhesség előtti szintre. Annak érdekében, hogy minden lehetséges bőrreakciót megelőzzön, javasoljuk, hogy érzékeny bőrre kifejlesztett termékeket használjon!

Az Ön szépségprogramja: a kevesebb több

Úgy gondoljuk úgysincs ideje rá, de azért megjegyezzük, hogy ne most cserélje le minden szépségápolási termékét! Maradjon az egyszerűségnél és használjon egy végiggondolt programot reggel és este! Egy arctisztító és egy hidratáló folyékony ápoló segítenek megküzdeni a hormonokkal összefüggő pattanásokkal, az arcbőr elnehezítése nélkül!

Ételek és italok

Talán már nem kettő helyett eszik, de fontos továbbra is figyelni rá, hogy elegendő egészséges ételt és sok vizet fogyasszon! Az olajos magok, halak, zöldésgek és a paradisom mind a bőrre gyakorolt jótékony hatásukról ismertek – nézzen meg néhány receptötletet itt!

Maradjon az árnyékban!

Az érzékeny szülés utáni bőr számára jobb, ha délelőtt 11 és délután 15 óra között az árnyékban marad, mert az UV-sugárzás ronthat a melasmán – az egyenetlen (de ártalmatlan) sötét foltokon, amelyeket sok nő tapasztal terhesség allatt. És ugye nem kell külön hangsúlyozni, hogy használjon érzékeny bőrre kifejlesztett fényvédőt napi szinten, függetlenül attól, hogy süt a nap vagy esik az eső?

Aludjon amennyit csak tud!

Könnyebb mondani, mint csinálni! De egy jó alvás segíthet a durva, egyenetlen bőr elleni küzdelemben, amelyeket sok újdonsült édesanya tapasztal a szülést követő hetekben (a test már eleve magas ösztrogén és progeszteron szintjének keveredése miatt). Ennek hiányában használja ki a csöppség délutáni alvását, hogy Ön is egy kicsit pihenjen, már akár egy fél óra is csodákra képes!

Ikonikus termékeink

 • 3in1 Micellás arclemosó problémás bőrre - termékkép
 • Legolvasottabb

  A SLOW ÂGE termékcsalád két új taggal bővült. Ismerkedjen meg velük!

  Életpillanatok

  A SLOW ÂGE termékcsalád két új taggal bővült. Ismerkedjen meg velük!

  A Slow Âge termékcsalád születése mögött az életvitel és azzal együtt az öregedés jelei lelassításának gondolata áll. A termékcsalád most két új taggal bővült: a Slow Âge nappali arckrémmel és a Slow Âge szemkörnyékápolóval. Mindkét termék segít felvenni a harcot az exposome-mal, azaz a bőrre károsan ható belső és külső hatások összességével.

  olvassa el a cikket

  Hogyan ápolja problémás bőrét?

  Életpillanatok

  Hogyan ápolja problémás bőrét?

  Az arcbőr egy rendkívül érzékeny része az emberi szervezetnek. Szinte minden meglátszódik rajta. Befolyásolják fiziológiás és hormonális folyamatok, étkezési szokások, az illető életvitele és nem utolsó sorban pszichológiai tényezők. Ez utóbbiak közül legfontosabbak a stressz és az önbizalom.

  olvassa el a cikket

  go to top