OK

OK Mégsem

Köszönjük

Bezárás

Hogyan kell megfelelően felvinni a ránctalanító krémeket?

Tudja meg, hogy a legjobb felvinni a ránctalanító krémeket, mint a nappali, éjszakai krém vagy a szérum, hatóanyagaik hatékonyságának maximalizálásának érdekében!A bőrápolók felvitelekor elvégzett néhány perces masszázzsal már biztosítani tudja a bőrbe való jó beszívódást: ezek pedig segítenek megelőzni és megszépíteni az öregedés jeleit, főként a kisebb és nagyobb ráncokat.

A nappali és éjszakai ránctalanító krém legjobb felviteli módja

A nappali és éjszakai krém felvitelekor egy masszázs tovább segíthet megelőzni és csökkenteni a kissebb és nagyobb ráncok jeleit.

- Vigyen fel egy borsószemnyi adag krémet az orcákra, homlokra és a nyakra. Forduljon úgy, hogy a profilja legyen a tükör felé és egyik kezével a másik után simítsa végig az arc közepétől kifelé a szélek felé haladva a bőrt.


- Lágy, de határozott mozdulatokkal kövesse a felfelé ívelő arcvonásokat és területenként 6-szor ismételje meg: az álltól az állkapocs mentén, a száj széleitől a fülek felé, az ajak tetejétől a fülek tetejéig, az orcáktól a halántékig és a szemöldöktől a hajtövekig. Ne feledje a nyakat és a dekoltázst sem, felváltva simítsa végig a bőrt az áll aljától a mellkasig.
Ez a technika nemcsak a krém jó bejutását biztosítja a bőrbe, de feszestő és serkentő masszázst is nyújt a bőrnek.

INSIDE-IMG-How-to-apply-your-anti-wrinkle-products

A ránctalantó szérum optimalizálásának legjobb módja

A Vichy Serum Supreme 10-et kifejezetten az öregedés jeleire, mint a ráncok, a száraz és érzékeny arcbőr, fejlesztették ki. A szérum használható a megszokott bőrápolási programja kiegészítéseként és magas aktív hatóanyag koncentrációja révén bőrének csak néhány cseppre van belőle szüksége, minden reggel és este. A gyors és egyszerű reggeli felvitelért:
- Adagoljon 2 cseppet egyenesen az orcákra vagy a tenyerébe.
- Biztosítsa a jó beszívódást a szérum felfelé és kifelé irányuló bőrbe simításával. Kezdje az orcákon, az állon és a halántékon, majd folytassa a homlokon és végezetül a nyakon fejezze be!
Szánjon több időt erre este:
- Serkentse a bőr vérkeringését a szérum finom bőrbe ütögetésével, ujjhegyeivel hosszú, vízszintes mozdulatokkal.
- A fent leírt zónák szerint haladjon, majd ugyanazokkal a simító mozdulatokkal fejezze be egyik kézzel és a másikkal, ujjhegyeivel.

Ikonikus termékeink

 • SUPREME - termékkép
 • SUPREME száraz bőrre - termékkép
 • Legolvasottabb

  Újdonság: MINÉRAL 89 hyaluron-booster arcápoló

  Arcápolás

  Újdonság: MINÉRAL 89 hyaluron-booster arcápoló

  A bőr testünk elsődleges védelmi vonala, amely segít megóvni szervezetünket a káros külső hatásoktól. Éppen ezért, minden tőlünk telhetőt meg kell tennünk annak érdekében, hogy megóvjuk és megerősítsük ellenállóképességét a stresszel és más káros környezeti hatásokkal (expozóm) szemben.

  olvassa el a cikket

  go to top

  Skinconsult

  BŐRGYÓGYÁSZOKKAL KIFEJLESZTETT ALGORITMUS,
  AMELY A BŐRÖREGEDÉS LÁTHATÓ JELEIT ELEMZI

  Bőrelemzés
  1 perc
  alatt

  Csináljon egy szelfit

  Töltse ki a profilját

  Személyre szabott
  bőrápolási tanácsok

  v_woman-2.jpg
  Finom vonalakErőssége
  Szem alatti ráncokFókuszpont
  Feszességvesztés

  Fedezze fel: SkinconsultAI

  circle1circle2circle3circle4