OK

OK Mégsem

Köszönjük

Bezárás

Hogyan állapíthatja meg, hogy zsíros-e a bőre?

Gondokozott már azon, hogy milyen az Ön bőrtípusa? Nézzük át együtt a zsíros bőr valódi jeleit...

Hogyan állapíthatja meg, hogy zsíros-e a bőre?

1. A bőre zsírosnak érződik

A bőre tapintása csúszós, főként a homlokán? Ez a faggyúmirigyek által termelt túlzott faggyú miatt van, ami zsíros érzetet okoz és gyakran vezethet irritációkhoz vagy kellemetlen érzéshez.*

* DS Normaderm Soin Embellisseur, p. 6

2. Fényes T zóna

Másik hagyományos jele a zsíros bőrnek a homlok, orr és áll árulkodó fényessége. Hogy megbizonyosodjon arról, hogy Önnek tényleg zsíros a bőre, helyezzen egy zsebkendőt vagy itatóspapírt a homlokára egy órával az arctisztítás után (smink nélkül). Ha zsíros a bőre, akkor a faggyú már ilyenkor is nyomokat fog hagyni a papíron.

3. Tág pórusok

A túlzott faggyú felhalmozódása gyakran tág pórusokat okoz, főként az orron vagy az orr körül. A túl erős bőrradírozás vagy a vastag smink csak tovább ront a problémán és tovább növeli a faggyútermelést és/vagy a mitesszereket.

4. Pattanásokra, bőrhibákra hajlamos

A zsíros bőr hajlamosabb a pattanásokra, bőrhibák után megmaradó foltokra.

5. A smink nem marad szép

Az alapozója lefolyik? A szehéjpúdere beül a szemhéjhajlatba? Ezek mind annak a jelei, hogy a zsírosság egy réteget képez a bőre és a sminkje között, ami miatt a smink nem lehet tartós!

Tények a zsíros bőrről:

A zsíros bőr nem csak a tinédzsereket érinti! A 25 év feletti nők 41%-a állítja, hogy zsíros, pattanásokra hajlamos a bőre, amelynek a jelei romlanak a hormonális ingadozások idején, mint a menszesz, terhesség vagy a változókor.*

* DS Normaderm Soin Embellisseur, p. 1

Megoldások:

Ápolja a bőrét kíméletes, zsíros bőrre kifejlesztett bőrápoló programmal, hogy segítse csökkenteni a faggyútermelést. A Vichy Normaderm termékcsaládját olyan hatóanyagokkal, mint a szalicilsav vagy a glikolsav, kifejezetten úgy dolgozták ki, hogy minden bőrtípusra hosszú távú és mindennapos megoldást és akár egész napon át tartó kifényesedésgátlást kínáljon.

Legolvasottabb

Újdonság: MINÉRAL 89 hyaluron-booster arcápoló

Arcápolás

Újdonság: MINÉRAL 89 hyaluron-booster arcápoló

A bőr testünk elsődleges védelmi vonala, amely segít megóvni szervezetünket a káros külső hatásoktól. Éppen ezért, minden tőlünk telhetőt meg kell tennünk annak érdekében, hogy megóvjuk és megerősítsük ellenállóképességét a stresszel és más káros környezeti hatásokkal (expozóm) szemben.

olvassa el a cikket

go to top

Skinconsult

BŐRGYÓGYÁSZOKKAL KIFEJLESZTETT ALGORITMUS,
AMELY A BŐRÖREGEDÉS LÁTHATÓ JELEIT ELEMZI

Bőrelemzés
1 perc
alatt

Csináljon egy szelfit

Töltse ki a profilját

Személyre szabott
bőrápolási tanácsok

v_woman-2.jpg
Finom vonalakErőssége
Szem alatti ráncokFókuszpont
Feszességvesztés

Fedezze fel: SkinconsultAI

circle1circle2circle3circle4