OK

OK Mégsem

Köszönjük

Bezárás

Fesztiválozni készül? Őrizze meg bőre üdeségét a fesztiválok ideje alatt is!

A nyári fesztiválszezon teljes gőzzel dübörög. Mit ne felejtsünk el becsomagolni és magunkkal vinni, hogy bőrünk frissességét a fesztiválokon is meg tudjuk őrizni? Van néhány tippünk, amely megkönnyíti a döntést, de nem nehezíti el a hátizsákot.

Dezodor

A fesztivál divat évről évre változik, ám az izzadás elleni megbízható védelem minden szezonban trendi marad. A Vichy könnyű, kis helyen is elférő újdonságát mindenképpen érdemes kipróbálni: Mineral golyós dezodor érzékeny vagy epilált bőrre. Kíváncsiak vagyunk a véleményére!

Napvédelem

Napon tartózkodáskor, de akár kicsit borúsabb idő esetén se feledkezzen meg az UV-védelemről. Kellemes és praktikus megoldással szolgálhat az Capital Soleil Frissítő napvédő permet arcra , amely még egy kis ridikülbe is kényelmesen elfér. A termék sminkre is felvihető.

Idéal Soleil Frissítő

Termálvíz

Az ásványi anyagokban gazdag Vichy termálvíz nem csak, hogy segít felfrissülni, illetve segít felvenni a harcot a nap folyamán tapasztalható hőingadozás által okozott dehidratációval szemben, de fáradtság és megduzzadt bőr esetén is segítő kezet nyújt. Fogadjunk, hogy a barátai is mind kölcsön akarják majd kérni és Ön lesz a társaság középpontja.

Idéalia szemkörnyékápoló

Az Idéalia termékcsalád tagjai képesek elrejteni az alváshiány és az alkoholfogyasztás nem kívánatos látható jeleit. Üde megjelenésűvé, ragyogóvá és varázsolhatják az arcbőrt. Amennyiben Ön is tart az áttáncolt éjszaka után megjelenő szem alatti karikáktól, ne felejtse el magával vinni az Idéalia szemkörnyékápolóját, amely közvetlenül a szem alatti területeken fejti ki hatását.

Ikonikus termékeink

Mineral Golyós dezodor érzékeny bőrre - termék kép

Mineral 
Golyós dezodor érzékeny bőrre

ÁSVÁNYI ANYAGOKBAN GAZDAG VICHY TERMÁLVÍZ - termékkép

ÁSVÁNYI ANYAGOKBAN GAZDAG VICHY TERMÁLVÍZ

( 75 vélemény alapján )

Hyaluron-Booster bőrerősítő szemkörnyékápoló 15 ml - termékkép

Hyaluron-Booster bőrerősítő szemkörnyékápoló 15 ml

Egy csepp erő a bőrünknek a ragyogóbb tekintetért.

( 5 vélemény alapján )

go to top