OK

OK Mégsem

Köszönjük

Bezárás

Fesztiválozni készül? Őrizze meg bőre üdeségét a fesztiválok ideje alatt is!

A nyári fesztiválszezon teljes gőzzel dübörög. Mit ne felejtsünk el becsomagolni és magunkkal vinni, hogy bőrünk frissességét a fesztiválokon is meg tudjuk őrizni? Van néhány tippünk, amely megkönnyíti a döntést, de nem nehezíti el a hátizsákot.

Dezodor

A fesztivál divat évről évre változik, ám az izzadás elleni megbízható védelem minden szezonban trendi marad. A Vichy könnyű, kis helyen is elférő újdonságát mindenképpen érdemes kipróbálni: Mineral golyós dezodor érzékeny vagy epilált bőrre. Kíváncsiak vagyunk a véleményére!

Napvédelem

Napon tartózkodáskor, de akár kicsit borúsabb idő esetén se feledkezzen meg az UV-védelemről. Kellemes és praktikus megoldással szolgálhat az Capital Soleil Frissítő napvédő permet arcra , amely még egy kis ridikülbe is kényelmesen elfér. A termék sminkre is felvihető.

Idéal Soleil Frissítő

Termálvíz

Az ásványi anyagokban gazdag Vichy termálvíz nem csak, hogy segít felfrissülni, illetve segít felvenni a harcot a nap folyamán tapasztalható hőingadozás által okozott dehidratációval szemben, de fáradtság és megduzzadt bőr esetén is segítő kezet nyújt. Fogadjunk, hogy a barátai is mind kölcsön akarják majd kérni és Ön lesz a társaság középpontja.

Idéalia szemkörnyékápoló

Az Idéalia termékcsalád tagjai képesek elrejteni az alváshiány és az alkoholfogyasztás nem kívánatos látható jeleit. Üde megjelenésűvé, ragyogóvá és varázsolhatják az arcbőrt. Amennyiben Ön is tart az áttáncolt éjszaka után megjelenő szem alatti karikáktól, ne felejtse el magával vinni az Idéalia szemkörnyékápolóját, amely közvetlenül a szem alatti területeken fejti ki hatását.

Ikonikus termékeink

 • ÁSVÁNYI ANYAGOKBAN GAZDAG VICHY TERMÁLVÍZ - termékkép
 • Legolvasottabb

  A SLOW ÂGE termékcsalád két új taggal bővült. Ismerkedjen meg velük!

  Életpillanatok

  A SLOW ÂGE termékcsalád két új taggal bővült. Ismerkedjen meg velük!

  A Slow Âge termékcsalád születése mögött az életvitel és azzal együtt az öregedés jelei lelassításának gondolata áll. A termékcsalád most két új taggal bővült: a Slow Âge nappali arckrémmel és a Slow Âge szemkörnyékápolóval. Mindkét termék segít felvenni a harcot az exposome-mal, azaz a bőrre károsan ható belső és külső hatások összességével.

  olvassa el a cikket

  Hogyan ápolja problémás bőrét?

  Életpillanatok

  Hogyan ápolja problémás bőrét?

  Az arcbőr egy rendkívül érzékeny része az emberi szervezetnek. Szinte minden meglátszódik rajta. Befolyásolják fiziológiás és hormonális folyamatok, étkezési szokások, az illető életvitele és nem utolsó sorban pszichológiai tényezők. Ez utóbbiak közül legfontosabbak a stressz és az önbizalom.

  olvassa el a cikket

  go to top

  Skinconsult

  BŐRGYÓGYÁSZOKKAL KIFEJLESZTETT ALGORITMUS,
  AMELY A BŐRÖREGEDÉS LÁTHATÓ JELEIT ELEMZI

  Bőrelemzés
  1 perc
  alatt

  Csináljon egy szelfit

  Töltse ki a profilját

  Személyre szabott
  bőrápolási tanácsok

  v_woman-2.jpg
  Finom vonalakErőssége
  Szem alatti ráncokFókuszpont
  Feszességvesztés

  Fedezze fel: SkinconsultAI

  circle1circle2circle3circle4