OK

OK Mégsem

Köszönjük

Bezárás

Éjszakai hőhullámok: Hogyan maradjon nyugodt, kiegyensúlyozott és hogyan pihenjen jól?

Különösen a változókor késői szakaszában zavarhatják meg a hőhullámok az alvást és akadályozhatják a szükséges pihenést, amely elengedhetetlen a jóléthez és a szép bőrhöz. Ez az 5 tipp segít Önnek felfrissülni és megfelelő módon kipihenni magát, hogy másnap frissen és felfrissülve ébredhessen!
Egész éjszaka forgolódott és túlmelegedve, feszülten ébredt reggel? Különösen a változókor késői szakaszában, tudják a hormonális változásokkal együtt járó hőhullámok megzavarni a pihenését, amelyek akár álmatlanságot is okozhatnak. Kövesse ezt az 5 tippet, hogy nyugodt maradjon és biztosíthassa a szervezete számára szükséges pihenést: ily módon reggelre Ön nem csak csodálatosan nézhet ki, de jól is érezheti magát a bőrében!

Tartson egy hideg italt az éjjeliszekrényén!


Amikor éjszaka kimelegedve felébred, jót tehet egy pohár hűs víz vagy gyógytea. Továbbá még egy sprayt vagy nedves törülközőt is odakészíthet, hogy felfrissülhessen, ha éjszakai izzadástól szenved!

Viseljen jól szellőző, természetes anyagú ruhát éjszaka!


Ha szintetikus anyagú hálóruhát visel, mint a poliészter, akkor cserélje le például bio pamutra! A műszálas anyagok vonzzák a hőt és kellemetlen érzést nyújtanak, míg a pamut elvezeti a nedvességet és hűsítő hatású.

Aludjon eggyel kevesebb vagy vékonyabb paplannal és esetleg cserélje le az ágyneműjét!


Fontos, hogy ne halmozzon egymásra túl sok paplant, amikor éjszakai hőhullámok gyötrik! Ha lehet aludjon eggyel kevesebb vagy vékonyabb paplannal! Esetleg le is cserélheti az ágyneműjét teljesen természetes anyagúra, mint például a pamut: amely segít hűvösen és szárazon tartani.

Hűsítse magát és pihenjen jól a Neovadiol éjszakai krémmel!


A változókorú nőknek szánt éjszakai arcápolóknak a hőhullámokkal is törődniük kell! A Neovadiol szabadalmazott hatóanyag kombinációt tartalmazó éjszakai kréme pontosan így tesz: hűsítő, bőrnyugtató összetétele azonnali, hosszan tartó frissítő érzést és a forróságérzet megnyugtatását nyújtja lehetővé téve, hogy igazán jól kipihenje magát. Ugyanakkor a hatóanyag kombináció elősegíti a bőr tömörségét, hogy a reggeli ébredéskor bőre üdének és ragyogónak látszódjon és Ön magabiztosan nézhessen szembe az Önre váró kihívásokkal!

Ikonikus termékeink

 • COMPENSATING COMPLEX hűsítő éjszakai arckrém - termékkép

  NEOVADIOL

  COMPENSATING COMPLEX hűsítő éjszakai arckrém

  Éjszakai arckrém

  A tömörebb és ragyogóbb arcbőrért

 • COMPENSATING COMPLEX száj- és szemkörnyékápoló - termékkép

  NEOVADIOL

  COMPENSATING COMPLEX száj- és szemkörnyékápoló

  Szemránckrém

  A megszépülő mosolyért és tekintetért

 • COMPENSATING COMPLEX szérum - termékkép

  NEOVADIOL

  COMPENSATING COMPLEX szérum

  Szérum

  A tömörebb és ragyogóbb arcbőrért

 • Legolvasottabb

  A SLOW ÂGE termékcsalád két új taggal bővült. Ismerkedjen meg velük!

  Életpillanatok

  A SLOW ÂGE termékcsalád két új taggal bővült. Ismerkedjen meg velük!

  A Slow Âge termékcsalád születése mögött az életvitel és azzal együtt az öregedés jelei lelassításának gondolata áll. A termékcsalád most két új taggal bővült: a Slow Âge nappali arckrémmel és a Slow Âge szemkörnyékápolóval. Mindkét termék segít felvenni a harcot az exposome-mal, azaz a bőrre károsan ható belső és külső hatások összességével.

  olvassa el a cikket

  Hogyan ápolja problémás bőrét?

  Életpillanatok

  Hogyan ápolja problémás bőrét?

  Az arcbőr egy rendkívül érzékeny része az emberi szervezetnek. Szinte minden meglátszódik rajta. Befolyásolják fiziológiás és hormonális folyamatok, étkezési szokások, az illető életvitele és nem utolsó sorban pszichológiai tényezők. Ez utóbbiak közül legfontosabbak a stressz és az önbizalom.

  olvassa el a cikket

  go to top